Dave_k Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Má to aj 406 coupé a zatím nebyl problém. Projistotu mám škrabku v kufru, když se udělá ledová krusta u gumy na spodku okna a já pro ni nemusel lézt do kabiny a tím ten mechanismus trápil. Citovat
Guest ph56 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Fajn protože u nás na horách bejvá námraza docela často... A teoretick když to bude namrzlý tak že to ani pořádně oškrábat nejde tak co se stane? Citovat
Twister Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Je to jednoduchy, nedostanes se tam. Velka slabina tohoto auta, ono se asi nejak nepocitalo ze kabrio bude jezdit i v zime. Ja jsem takhle jednou zustal trcet v Praze nastesti sem vypacil aspon kufr, kde sem mel kanystr nemrznouci smesy a tou polival okno dokud nerozmrzlo a nestahlo se... Pak se mi to stalo jeste jednou u baraku tam to poresil fen. On nejvetsi problem je spis v zateceni vody k horni liste a na boku k zrcatku... Jo a pres zimu se hodne casto stava ze nefunguje cidlo, ktery stahne okynko pri dotyku. To neni tak velky problem pac staci opatrne otevrit kliku a okno se stahne samo... Jo a nejvetsi prusvih je ten ze kdyz nepocitas s tim ze se okno nestahne a vemes za dvere tak je jen mirne pootevres. Okno se nestahne a zustane drzet dvere v tomto pripade nejdou otevrit ani zavrit, a tak musis stat u auta nez se tam chte nechte dostanes Jinak auto je dost nizky a tvrdy takze horsky polni cesty nic moc a jakmile napadne nejaka vrstva snehu tak se s nim na tom i dost blbe jede. Bydlim pod horama a i tak bych to auto pres zimu nejradsi vrazdil. Na leto je to uzasna vecicka, ale pokud bych chtel celorocni vozitko do hor podival bych se po necem jinem Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 podle mě by sporťáci měli stát přes zimu ve stodole, na motorce se ve sněhu taky nejezdí, no holt, když má někdo jiný názor, musí počítat s problémy, do zimy naprosto nevhodné auto Citovat
MirekCC Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Není to jediné auto s bezrámovými dveřmi Citovat
Guest ph56 Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 No tak on ten Liberec zas takový hrozný hory nejsou cheche Ale díky za info, budu nosit ráno termosku s teplou vodou... Citovat
Guest ph56 Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 A nepomůže namazat těsnění nějakým silikonem nebo něčím aby to tolik nepřimrzalo? Myslím i sametku u oken aby mohla snáz sjíždět. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 tu teplou vodu si nalej do bot, v mrazu na okna nee:P [upravil dne 27/12/13 21:23 od ozzy56] Citovat
Twister Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 Taky me to napadlo.. Ale uz vidim jak si pri nasedani do nizkyho auta otru vlasy, ci obleceni o silikon. Nedejboze ze by to tam zustalo do jara a pak ty pri sklapeni zapatlalo kufr... A kdyby to steklo na sklo tak potes koste. To me udelal nejakej ftipalek u Forda, ze nastrikal skla silikonem. Videt pres to neni a umyt to slo jen lihem Citovat
Guest ph56 Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 No tak jsem si koupil extra silnej rozmrazovač, těsnění u kufru nastříknul silikonem a rozmrazovač se škrabkou do něj uložil a uvidíme až přijde mrááááááz... Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Si ma predbehol. Aspoň kufor aby si otvoril. Ono sú to radosti aj starosti. Ešte jedna alternatíva, auto zakrývať plachtou. Doma sa to dá, ak stáva š vonku, ale dakde v meste, v práci by to vyzeralo blbo. Citovat
Cliwe Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Neni to problém. Když je hodně namrzlé stačí lehce projet mezeru mezi oknem škrabkou ale já to dělal vždy rukou. To stačí . Pak vzít za kliku. Pokud okno nesjede malinko pootevřít a tim se led naruší a motorky okno pootevřou. Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Doporučuju namazat glycerinem, k dostání je v lékárně. Citovat
kox Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Zdravím, včera jsem měl stejný problém. Dveře auta byli zmrzlé při zatáhnutí kliky okynko nesjelo dolů, tak jsem ho polil vodou a stáhl jsem okýnko vypínačem po zavření dveří normálně vyjelo nahoru. Auto jsem vezl k mechanikovi ještě před odevzdáním vše fungovalo okynko při otevřená sjelo o pár cm a při zavření vyjelo zpět. Dnes jsem se dozvěděl, že dotyčný mechanik stáhl všechyn okna a při zavírání oken nahoru se to přední levé co bylo zamrzlé nevytáhlo až úplně, ale zůstalo těch pár cm od okraje. Tak nevím kde by mohla být chyba. \'Co myslíte? Citovat
Gibon83 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Obcas sa to stane, vzdy je teda mat rezervnu skrabku doma. Ale to treba mat aj pri klasickych autach. Este sa nikomu nestalo, ze auto primrzlo tak, ze nesli dvere otvarit? Ono okna treba oskrabat tak ci tak, takze sa to da aj pri zamknutom aute. Samozrejme ak sa chcete len dostat do auta bez toho aby ste s nim odisli, tak staci oskrabat len kusok a to hlavne dole, kam okno vlieza. Prave ten kusok ladu na spodnom tesneni okna to drzi, nie ten vrchny. Ten sa vladze vacsinou urvat, hlavne ak gumam date kazdorocnu udrzbu. Inak je CC vhodne aj do zimy, vdaka ESP nema problem so snehom tak ako 80% aut na nasich cestach. Jazdenie v Tatrach po plne zasnezenej ceste, len upravenej strkom 70-80km hod nebol ziaden problem. Drzalo ako pribite, asi aj vdaka dobrym gumam. Dal som za jednu cez 80€ ale fakt sa stym jazdi na snehu jazdi ako na suchu. Citovat
307rg Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 keď už vychvaľuleš svoje gumy tak napíš aké tam máš Citovat
Guest ph56 Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Tak za 80EUR to není nic drahýho, kupoval jsem na CC teď TS850 Conti a 4 kola rovnejch deset tisíc a to už je \"po sezoně\"... Citovat
MirekCC Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Neznamená, že pouze drahé pneu, můžou být dobré, četl jsem uživatelské recenze na levné pneu, které hodnotilo X-set uživatelů a byli spokojeni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.