Nofear308 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Ahoj kluci,mám takovej menší dotaz.Jaktože mam pro 1.4 vti napsaný jenom 16 kola a brácha na 1.6 HDi i 18 ? Lze to nějak pořešit aby to tam šlo dopsat?Popřípadě vyplatěj se kupovat přímo od peugeotu ? [upravil dne 20/12/2013 19:30 od Béďa] Citovat
Nofear308 Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Popřípadě doporučit servis .S Mělnickým doškem nemám dobrý zkušenosti Citovat
Schreek Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Čau skoro sousede, vítej v klubu Když si koupíš nová kola od jakéhokoliv solidního prodejce, tak Ti k nim dá typový list na základě kterého Ti je zapíšou do techničáku. Kupovat original kola není nutné, ale zase jsou zárukou vysoké kvality. Co se týče servisu, zkus peugeot Kly, je to hned vedle Mělníka, sám tam jezdím a jen spokojenost Citovat
Nofear308 Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 no a když si je koupím přímo v peugeotu ?TAk by problém neměl být ne ? Citovat
olda Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 To mám dojem,že tě budou stát víc jak auto;) Citovat
Nofear308 Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 nevím no když je to funglovka : D počítam tak cca 15 000 Citovat
Schreek Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Není pravdou, original kola už tak drahá nejsou, zvlášt když si člověk řekne o slevu... Jen nevím jestli Ti k nim v peugeotu daj typový list.... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 nejprve je vyzkoušej, aby je ta 1.4 vůbec utáhla Citovat
matii Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Není pravdou, original kola už tak drahá nejsou, zvlášt když si člověk řekne o slevu... Jen nevím jestli Ti k nim v peugeotu daj typový list.... Mno nevím .... 16\" 17\" 18\" Pozor, to je cena za 1 ráfek! Připočti aspoň 15 litrů za gumy ... Citovat
Nofear308 Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 http://www.autodoplnky-domansky.cz/peugeot-59/308-70-70?product_id=376 tyhle chci sehnat Citovat
matii Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 http://www.autodoplnky-domansky.cz/peugeot-59/308-70-70?product_id=376 tyhle chci sehnat no problema, vem 20 litrů na ráfky, hoď na to za dalších 12 GoodYear Eagle F1 asymetric 2 a auto půjde o level nahoru a konto o dva dolu Pokud bys do toho vážně šel, zkus objet pár showroomů, asi před rokem a půl byla přesně na tyhle ráfky akce ks za 3000Kč, což už jde. [upravil dne 21/12/13 17:36 od matii] Citovat
koblih69 Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 nejprve je vyzkoušej, aby je ta 1.4 vůbec utáhla Hm asi tak... když pominu komfort, kterej bude ultratragickej tak spotřeba a život auta půjde úplně do háje... ale kdo chce kam... Citovat
Ajap Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Mám právě tahle kola (stříbrná) s pneu 225/45 a spotřeba je za stejných podmínek +/- stejná se zimními 195/65 r15. Resp. \"letní\" spotřebu mám cca o 0,5-1l lepší, než zimní, ale to je samozřejmě podmínkami provozu. Otázka je, kolik by byl rozdíl letní 15\" versus zimní 15\". Komfort je překvapivě v pohodě, auto je na těch 17\" kolech zřejmě tvrdší, ale nijak citelně, zase je podvozek jistější a celkový dojem z jízdy je plavnější. Dynamika bude horší, těch pár procent nedokážu subjektivně posoudit, každopádně rozdíl tam bude. No ale souhlasím, že pro už tak slabou 1,4 je to nesmysl. Ono to žádný smysl nemá ani pro tu 1,6l - kromě vzhledu. Na letních to auto vypadá úplně jinak, a to jsem koupil liťáky i na zimu. No ale kdyby nebyly ve výbavě, tak bych si za ně určitě nepřiplácel, úplně stačí 16\", to je podle mě rozumné obutí pro auto s 1,6l motorem. [upravil dne 22/12/13 19:40 od Ajap] Citovat
matii Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Mám právě tahle kola (stříbrná) s pneu 225/45 a spotřeba je za stejných podmínek +/- stejná se zimními 195/65 r15. Resp. \"letní\" spotřebu mám cca o 0,5-1l lepší, než zimní, ale to je samozřejmě podmínkami provozu. Otázka je, kolik by byl rozdíl letní 15\" versus zimní 15\". Komfort je překvapivě v pohodě, auto je na těch 17\" kolech zřejmě tvrdší, ale nijak citelně, zase je podvozek jistější a celkový dojem z jízdy je plavnější. Dynamika bude horší, těch pár procent nedokážu subjektivně posoudit, každopádně rozdíl tam bude. No ale souhlasím, že pro už tak slabou 1,4 je to nesmysl. Ono to žádný smysl nemá ani pro tu 1,6l - kromě vzhledu. Na letních to auto vypadá úplně jinak, a to jsem koupil liťáky i na zimu. No ale kdyby nebyly ve výbavě, tak bych si za ně určitě nepřiplácel, úplně stačí 16\", to je podle mě rozumné obutí pro auto s 1,6l motorem. [upravil dne 22/12/13 19:40 od Ajap] Osobně bych to nedráždil a pokud máš v TP max 16\", nerval bych tam víc. O tom jestli 1.4 utáhne 17\" bych nějak nespekuloval. Sice jsem je nikdy nepřevažoval, ale proti těm 16\" tam zas takový váhový rozdíl nebude. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Nejde přece o váhový rozdíl, ale o valivý odpor výrazně širší pneumatiky. A ještě ke spotřebě - rozdíl o palec (a s tím související nižší profil a větší šířka) se projeví na spotřebě min o 0,2l míň to nikdy nebylo. Rozdíl je míň znatelný na naftě a víc na benzínu, ale je tam vždycky. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 matii tazatel píše, že má 16 a chtěl by 18, tak to aspon chápu..., proč k motoru 1.4 povolí výrobce jen kola např. max 16??, je to celý soubor zkoušek, mezi něž patří váha kola, valivý odpor pneu, výkon motoru, tlumiče,způsob uložení kola k nápravě, neodpružené hmoty, spotřeba paliva,vzhled vozu atd., na jejich základě se rozhoduje, co bude pro určitý model auta s konkrétním motorem nejlepší...,prostě když dáš na auto s málo výkonným motorem velká kola, bude to třeba supr vypadat, to beru, ale ostatní parametry půjdou rapidně dolů (zrychlení, spotřeba, komfort jízdy atd.) Citovat
Danny85 Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 K té vaší debatě o ceně litých kol. Není cena jako cena a stačí si jen pravidelně sledovat akční ceníky na ofiko stránkách Peugeot. Pak se z ceny od značkového prodejce: http://www.autodoplnky-domansky.cz/peugeot-59/308-70-70/exterier-80?product_id=359 dostanete do normálních cenových politik: http://sluzby.peugeot.cz/akcni-nabidka/sady-litych-kol-za-atraktivni-ceny/ My třeba tuhle akci využily právě na ty 16\" ISARA a pohoda. A předpokládám, že na jaře zase nějaká akce na \"letní\" sortiment bude. Citovat
matii Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 matii tazatel píše, že má 16 a chtěl by 18, tak to aspon chápu..., proč k motoru 1.4 povolí výrobce jen kola např. max 16??, je to celý soubor zkoušek, mezi něž patří váha kola, valivý odpor pneu, výkon motoru, tlumiče,způsob uložení kola k nápravě, neodpružené hmoty, spotřeba paliva,vzhled vozu atd., na jejich základě se rozhoduje, co bude pro určitý model auta s konkrétním motorem nejlepší...,prostě když dáš na auto s málo výkonným motorem velká kola, bude to třeba supr vypadat, to beru, ale ostatní parametry půjdou rapidně dolů (zrychlení, spotřeba, komfort jízdy atd.) JJ proto mu o několik příspěvků výš radím, aby se na to vyprdnul. Na stranu druhou, ty 2cm šířky na gumě navíc to auto nezabijí. Nejsem odborník, ale krom slabšího motoru bych řekl, že to auto je naprosto totožné jako 1.6VTi včetně jak píšeš tlumičů, způsobu uložení kola atd. Větší roli než technické parametry bych řekl, že výrobce nechce, aby auto se slabým motorem (nižší výbavou) mělo tyhle věci a odlišovalo se tak na první pohled. Viz přední spoiler u starého typu, litá kola v základu atd. [upravil dne 25/12/13 10:50 od matii] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 někdy stačí ta velká kola nahodit a projet se...,slova jsou pak zbytečná Citovat
matii Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Právě proto, že střídám zimní 16\" a letní 17\" můžu posuzovat. 18\" jsem nejezdil, ale vzhledem ke stejné šíři jako 17\" budou jen o něco tvrdší. Takže pokud má na 1.4 16\", tak ty 17\" resp. 18\" to auto zvládne. Tím nechci říct že to doporučuji. Naopak. Jediným efektem proti 1.6VTi dle mého bude o krapet vyšší spotřeba. Auto bude tvrdší, méně se naklánět, větší rázy od kol, trochu tužší volant, ale stále se bavíme o věcěch, které budou stejné u 1.4VTi, která má v TP jen 16\" a 1.6VTi, která tam má 16\", 17\" i 18\". P.S. hypoteticky bych viděl jediný problém v údajích, jaké udává výrobce, s širšími koly jsou změněné a tedy opět hypoteticky potřebuje v této variantě 1.4 delší dobu třebas na zvládnutí určitého manévru. Proto taky zásadně tu záměnu u 1.4VTi nedoporučuji, už jen proto, že při případné nehodě by mohl být označen za viníka i když tomu tak nebylo, avšak pokud se bavíme o nějakém zvládnutí (opotřebení uložení, brždění, opotřebení převodů atd.), pak by s nimi v tomto směru neměla mít 1.4 zásadnější problém. Určitě tam je dostatečná rezerva. Možná kdyby se opravdu zkusily parametry originál hliníkové 18\" a nějaké dobré pneu proti kovové 16\" na no name gumách, třeba bychom se divili, bo když občas vidím, co tam dávají lidi (nejen na Peugeoty) za kola, odpověděl bych hláškou z jednoho známého filmu: \"Se divim, že si ještě nerozbili hubu\". [upravil dne 25/12/13 16:12 od matii] [upravil dne 25/12/13 16:14 od matii] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.