Šalda Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Nevíte kde se dají najít malíři podle iniciálů?? Mám doma obraz po dědovi, vpravo dole je jen napsáno R.Š. a číslo 58. Zkoušel jsem už projet net ale nic jsem nenašel:myslim Nechce se mě s tím jet někam do antikvariátu kde by mě mohli říct že to mám vyhodit, že to nemá žádnou cenu:D Ale podle dědy prej jo:myslim Citovat
punkac Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Robert Šalda Ne, zkus s tím jít na nějakou výtvarku, kde by mohli znát lidi, kteří okolo roku 58 malovali Citovat
Dýdý Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Zkus Aukro v pokecu je tam sekce starožitnosti.Celkem určitě se ti někdo ozve.Jinak i v Brně bude asi nějaká aukční sín. Citovat
OK406 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Nebude to někdo z rodiny? Jinak Ryšavý to nebude. Citovat
FrantaCV Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Je to originál nebo kopie? Tyhle čísla obvykle znamenají počet kopií u kterých je zaručena věrnost s originálem. Obvykle, ale ne vždy, bývá uvedeno i pořadové číslo kopie. Např. 10/100 [upravil dne 20/12/13 17:05 od FrantaCV] Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Posílal jsem mailem foto do jedné aukční síně, tak uvidíme zda se ozvou. Jinak nevím jestli je to kopie a nebo original, prostě dole je napsaný jen R.Š. 58, nic víc, a u toho R si nejsu jist, možná je to K:myslim Jinak nepočítám že to bude za bambiliony, jen se mě to doma válí už asi 10 let, a vím že si to nikam dávat nebudu, a když to hodí nějakej ten litr tak budu spokojen:D Jinak z rodiny to nikdo není Citovat
punkac Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 FrantoCV, kopie jsou na grafikách (tisk a podobně např litografie), kdy se udělá originál, který je matricí, potom třeba 100 kopií, které jsou signované a každá je považována za originál.... V tom je rozdíl od malby. To, co sem Šalda dal, není grafika ale olej buď na plátně nebo na sololitu Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Tak u mě ten rám nebude mít větší cenu než obraz, je docela poničenej:( A navíc by to šlo tisknout tak na 3D tiskárně, a ne jako u nich na videu:D:D Ale dobrý, už se těšily jak si budou žít a ono nic, to já se držím při zemi:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 hele dej sem fotku toho podpisu, není to tohle? http://www.galerie09.cz/signatury/seznam-s-s-hackem/spillar-karel/spillar-karel.html Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Vypadá to tak:myslim Ráno se ještě podívám, teď už bych děcka vzbudil:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Akorát ted koukám ten Špillar to má jen nějakou kresbu či co to je:myslim Citovat
Šalda Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Ale když sem se teď díval na fotku a přiblížil ju, tak to je ono, na 90% Citovat
Šalda Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Tak to vypadá že to je R.Š. Citovat
Neon Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 A nepřemejšlel si nad tím, jestli to neni někdo z rodiny? Nemáš nějakýho předka s iniciály R.Šálovský, kterej mohl v roce 1958 toto načmárat?? Ta pravděpodobnost je docela velká ... televize, ani počítače nebyly, tak si lidi kreslili obrazy ... Citovat
Šalda Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Neone, tohle mám po dědovi kterej byl maďar, měl příjmení Csecsodi, s přehláskovaným o, byl voják, tuším že to kdysi dostal od nějakýho generála nebo co. Takže vůbec spojení s naší rodinou, totiž příjmením to není Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 není to A. Š ?? Vzhledem k tomu přetaženému proškrtnutí je to A. R by bylo psáno obloukem, ale tady je napsaná noha a nasledně proškrtnutá příčka toho A [upravil dne 21/12/13 11:57 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.