Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 2x klíč ke 406 r.2000, ale v jednom klíči nefunguje nebo není nakódován čip. Tuší někdo, co chtějí v Peugeotu za nový čip nebo nakódování? Mám k tomu i kartu.

Odesláno

Kolik za čip netuším, ale tak koukni se jestli v klíči je a pokud jo a máš ho vybroušenej tak aby ti šel do spínačky tak si přes diagnostiku přihlásíš sám ne? Když máš i kartu s kódem....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska mi chybu vyhodil i ten původně funkční klíč, naštěstí jen jednou, napodruhé už se chytil, nicméně podezřívám spíš ten snímač okolo spínačky. Neví někdo, jestli ten je univerzální nebo jestli je taky spárovaný? Podle mě by neměl být, ale tohle jsem nikdy neřešil...

Odesláno

Mám tu kdyžtak kroužek a dva čipy z jiného auta, ale to se zase asi nebude líbit BSI, co? Jestli by nakonec nebylo lepší milej imobilizér prostě zrušit...

Odesláno

V Peugeot Domanský Kyje chcou i s prací za origo klíč zhruba tisícovku. Za kódování si účtují půl hodiny.Ohledně toho \"plastového kroužku\" co magnetuje čip v klíči mi řekli že se to většinou nekazí.

Pokud máte diagnostiku Peugeot Planet tak to zvládnete bez problému, postup jsem viděl několikrát a je poměrně jednoduchý.

Odesláno

Tak jsem si chvilku hrál, co byl čas, a důvod, proč to nechce ten druhý klíč se ukázal jako poměrně prozaický - uvnitř klíčku totiž ten čip chybí :D Jak je to tedy s tím čipem z jiného auta - když už jezdil jinde, půjde nebo nepůjde použít? Mám tu tři...

Druhý problém byla chybka v komunikaci BSI s ŘJ a chyba potenciometru plynu, co mi tam naskákalo, rozpojil jsem konektory prostříkal je kontaktolem, někdo zřejmě před časem myl motor a byl v nich bordel. Tak uvidíme...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...