oddie Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Mám 2x klíč ke 406 r.2000, ale v jednom klíči nefunguje nebo není nakódován čip. Tuší někdo, co chtějí v Peugeotu za nový čip nebo nakódování? Mám k tomu i kartu. Citovat
Dančák Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Kolik za čip netuším, ale tak koukni se jestli v klíči je a pokud jo a máš ho vybroušenej tak aby ti šel do spínačky tak si přes diagnostiku přihlásíš sám ne? Když máš i kartu s kódem.... Citovat
oddie Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 To je orig. klíč, před chvílí jsem ho přivezl. Pokud by to bylo takhle, udělal bych to sám. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Ten klíč s čipem je úplně nový, nebo už byl používán? Pokud vím, když už byl použit v jiném autě, tak nepůjde nakódovat. Citovat
oddie Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 Mám auto, k němu dva původní klíče, jeden jde a druhý (který se zřejmě nepoužíval) nejde, vyhodí to hlášku na displeji. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Vyhodí chybu imobilizéru? Chce to zkusit nakódovat oba. Pokud byl někdy kódován klíč, tak je tam jenom ten který byl při kódování přítomen. Citovat
oddie Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 To tedy můžu udělat doma diagnostikou? To by byla pohoda... Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Pokud ti spolehlivě funguje (dia), tak ano. Citovat
oddie Odesláno 27. prosinec 2013 Autor Odesláno 27. prosinec 2013 Tak dneska mi chybu vyhodil i ten původně funkční klíč, naštěstí jen jednou, napodruhé už se chytil, nicméně podezřívám spíš ten snímač okolo spínačky. Neví někdo, jestli ten je univerzální nebo jestli je taky spárovaný? Podle mě by neměl být, ale tohle jsem nikdy neřešil... Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 nevím jak u 406 ale u 106 je snímací kroužek spárovaný s čipem Citovat
oddie Odesláno 27. prosinec 2013 Autor Odesláno 27. prosinec 2013 Mám tu kdyžtak kroužek a dva čipy z jiného auta, ale to se zase asi nebude líbit BSI, co? Jestli by nakonec nebylo lepší milej imobilizér prostě zrušit... Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 jestli to má kroužek se svorkovnicí s dvěma piny tak by to mělo fungovat i na jiný kroužek Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 Zkusím se nejdřív podívat na ten kroužek, a pak tu mám z nějakého vraku ŘJ, která by mohla být odblokovaná, to by možná taky stálo za pokus. Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Ten kroužek jde normálně vyměnit. Jen posílá kód do BSI a ta pak vyhodnotí jestli to je OK nebo ne. Novej v peugeotu stojí 500,-. Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 Já tu mám dva z vraků, tak je zkusím. Citovat
Altman Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 V Peugeot Domanský Kyje chcou i s prací za origo klíč zhruba tisícovku. Za kódování si účtují půl hodiny.Ohledně toho \"plastového kroužku\" co magnetuje čip v klíči mi řekli že se to většinou nekazí. Pokud máte diagnostiku Peugeot Planet tak to zvládnete bez problému, postup jsem viděl několikrát a je poměrně jednoduchý. Citovat
oddie Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 Tak jsem si chvilku hrál, co byl čas, a důvod, proč to nechce ten druhý klíč se ukázal jako poměrně prozaický - uvnitř klíčku totiž ten čip chybí Jak je to tedy s tím čipem z jiného auta - když už jezdil jinde, půjde nebo nepůjde použít? Mám tu tři... Druhý problém byla chybka v komunikaci BSI s ŘJ a chyba potenciometru plynu, co mi tam naskákalo, rozpojil jsem konektory prostříkal je kontaktolem, někdo zřejmě před časem myl motor a byl v nich bordel. Tak uvidíme... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.