Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

U koho tankujete naftu? A popř. jaká aditiva používáte?

Recommended Posts

Odesláno

Tak u ONO jsem s Felinou tankoval benzín dlouhou dobu a nikdy jsem s tím neměl žádný problém. Švagr tam 2x natankoval naftu do Hyundai Accenta a 2x po dojetí domů už nenastartoval. Tak co si o tom potom myslet?

Odesláno

Skoro tretim ? nebo druhym ?? rokem v polsku StatOil a jejich DiselGold aktualne na -32°C

Auto tizssi klidnejsi a na nadrz v pohode o 150-200km vice nez tomu bylo v CZ .....

Aktualni dojezd dle PC po dnesnim dotankovani .... ;)

post-36106-14109634576823_thumb.jpg

Odesláno

EuroOil Karviná.... Dříve jsem bral vervu u nás a v polsku, ale teď mám EO po cestě a nějak jsem si zvykl..

Dávám VIF celoročně.

Myslím že v létě je jedno co tam lijete, ale musí to být čisté. V zimě je to horší.

Odesláno

Já tankuji většinou na Shellce, protože to mám při cestě a mají i plyn a neměl jsem, žádný problém.

Rozhodně jsou některé motory na kvalitu citlivé, také mám již nemilou zkušenost s kvalitou paliva a vstřiky, na druhou stranu jsem jezdil i v nafťáku, kterému bylo celkem jedno jaké je palivo, dokud bylo hořlavé.

Já bych to shrnul takto, pokud to auto reaguje, tak tankuji tam, kde to reaguje kladně. A když nereaguje tankuji všude.

Odesláno

Přesně tak...:D .... a kdo Vám zaručí že na té či oné benzínce nejsou v naftě biosložky? Když se člověk podívá na testy, tak v jednom je to tak, podruhý zas naopak...:blablabla člověk pak neví čemu má věřit...

Odesláno

Agip nebo OMW.. zkoušel jsem Q1 auto vůbec nechtělo jet.. JET, ONNO všechno jsou to srance.. Jsem spokojenej s Agipem a auto jezdí jak má (Aspoň poznat je to).. Aditivum jenom na zimu

Odesláno

Když jedu na Slovač, tak u Slovnaftu nemám problém. Z Prahy to mám ale na SK poněkud z ruky, takže tankuju u zdejších pump (BENZINA, SHELL, OMV, AGIP radši než ROBIN OIL nebo ONO, ale nemám problém nabrat i tam, když mi to zrovna vyjde).

Odesláno

Já Slovnaft nikde v okolí nemám, ale na Lukoilu tankuji taky a nikdy nebyl problém. Lukoil má podle mého nejlepší ceny, a to bez jakýchkoli akcí(Shell, O2+Agip), akorát mně nejbližší Lukoil nemá plyn, tak tam tolik netankuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...