PAJA106 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Dle toho, co tu čtu asi auta nenávidím, ale do 206 i do 106 tankuju na ONU a bez problémů. Do 206 dávám VIF letní/zimní. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 já ani nevěděl že taková benzínka vůbec existuje Citovat
Sagic Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Ale jo, existuje http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik Citovat
hardhouse.trip Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 no, u nás nic takovýho není Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 kde by se v Postřelmově vzalo ONO, když tam neznaj google Citovat
Bigbadjohn Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Tak u ONO jsem s Felinou tankoval benzín dlouhou dobu a nikdy jsem s tím neměl žádný problém. Švagr tam 2x natankoval naftu do Hyundai Accenta a 2x po dojetí domů už nenastartoval. Tak co si o tom potom myslet? Citovat
Sagic Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Tak asi to, že Hyundai, Kia, Ford, Mercedes jsou více zmlsaný než Peugeot Citovat
Lihous Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Skoro tretim ? nebo druhym ?? rokem v polsku StatOil a jejich DiselGold aktualne na -32°C Auto tizssi klidnejsi a na nadrz v pohode o 150-200km vice nez tomu bylo v CZ ..... Aktualni dojezd dle PC po dnesnim dotankovani .... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 EuroOil Karviná.... Dříve jsem bral vervu u nás a v polsku, ale teď mám EO po cestě a nějak jsem si zvykl.. Dávám VIF celoročně. Myslím že v létě je jedno co tam lijete, ale musí to být čisté. V zimě je to horší. Citovat
Almanil Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Já tankuji většinou na Shellce, protože to mám při cestě a mají i plyn a neměl jsem, žádný problém. Rozhodně jsou některé motory na kvalitu citlivé, také mám již nemilou zkušenost s kvalitou paliva a vstřiky, na druhou stranu jsem jezdil i v nafťáku, kterému bylo celkem jedno jaké je palivo, dokud bylo hořlavé. Já bych to shrnul takto, pokud to auto reaguje, tak tankuji tam, kde to reaguje kladně. A když nereaguje tankuji všude. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 Přesně tak... .... a kdo Vám zaručí že na té či oné benzínce nejsou v naftě biosložky? Když se člověk podívá na testy, tak v jednom je to tak, podruhý zas naopak... člověk pak neví čemu má věřit... Citovat
3Run Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Agip nebo OMW.. zkoušel jsem Q1 auto vůbec nechtělo jet.. JET, ONNO všechno jsou to srance.. Jsem spokojenej s Agipem a auto jezdí jak má (Aspoň poznat je to).. Aditivum jenom na zimu Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 A máte někdo zkušenosti s LukOilem nebo Slovnaftem? Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Když jedu na Slovač, tak u Slovnaftu nemám problém. Z Prahy to mám ale na SK poněkud z ruky, takže tankuju u zdejších pump (BENZINA, SHELL, OMV, AGIP radši než ROBIN OIL nebo ONO, ale nemám problém nabrat i tam, když mi to zrovna vyjde). Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 mně se třeba kvalita na slovnaftu zdá horší než na benzině nebo shellu... Citovat
Almanil Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Já Slovnaft nikde v okolí nemám, ale na Lukoilu tankuji taky a nikdy nebyl problém. Lukoil má podle mého nejlepší ceny, a to bez jakýchkoli akcí(Shell, O2+Agip), akorát mně nejbližší Lukoil nemá plyn, tak tam tolik netankuji. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 A jak je to s kvalitou treba u Globusu nebo Olympie? Citovat
Fruktis Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Tankuji tam, kde se mi rozsvítí hladové oko zatím bez problémů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.