Šalda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Já budu Sony taky kupovat, tak su zvědavej jak to teda dopadne, i když já su hned u Brna, takže by neměl být problém s naladěním, budu taky chytat pozemní vysílání. Citovat
koblih69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Šaldo člověče dyť jsme to tady řešili a říkal jsi, že budeš kupovat televizi a teď tady píšeš tohle Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Však jo, něco se Ti nezdá?:aut Však za dva měsíce se ozvu, neboj Citovat
MotoMoto Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Postřeh u jednoho zákazníka - kamaráda. TV Samsung naladila kanály včetně HD, ale jakmile se zapnul do ON přehrávač DVD v kombinaci s TV tunerem a HDD, tak TV ohlásí na HD kanálech slabý nebo žádný signál. V okamžiku OFF přehrávače (také Samsung) tak jsou HD kanály opět dostupné. Postupným odpojováním a zapojováním. Jsem zjistil, že problém je v HDMI kabelu, jakmile se dal jiný, tak problém nebyl. Nevím jak může ovlivnit HDMI kabel citlivost, respektive útlum na anténím vstupu. Citovat
Moral3z Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Nakonec to byla obrovská shoda náhod, kdy mezitím co jsem vyhodil HD tuner, týden měl normální tuner a koupil HD telku, vypli HD kanály kvůli úspoře místa. Místo toho dali snad Pohodu Relax nebo nějakou takovou věc, takže jsem to řešil úplně zbytečně. Každopádně díky všem za ochotu a pomoc! Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Však jo, něco se Ti nezdá?:aut Však za dva měsíce se ozvu, neboj Tak Šaldíku, už jedině něco z výprodeje :D:D: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/326825-sony-konci-s-televizory-a-pocitaci-nevydelavaly-dost-penez.html i když upřímně si myslím, že odejít měl Panasonic, ale to je jiná pohádka... Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Nechci zakládat nové téma, tak se s prominutím zeptám zde. Ladíte někdo-někde Regionální sít 8? http://www.parabola.cz/clanky/5325/regionalni-sit-8-startuje-naladi-ji-kazdy-druhy-cech/ U nás by měla být na 51K z Prahy, ale ani ťuk Pokrytí by mělo být OK, ale asi je to kvůli vertikální polarizaci Citovat
Berkoff Odesláno 15. srpen 2014 Odesláno 15. srpen 2014 Z Kolína to otoč nahoru na Trutnov. HD sice nemám, ale jinak chodí všecko I v bouřce a dešti. Nebo skus Pardubice. Tam je i HD, ale jen slabý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.