Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No podle specifikace výrobce to DVB-T nemá (HD programy vysílají v ČR na DVB-T v MPEG4 formátu) http://www.sony.cz/product/tv-102-40-lcd/kdl-40r474a/technicke-specifikace#tab

Takže asi chytáš zkušební vysílání DVB-T2 a v únoru už nebudeš mít na co koukat :D

http://www.digizone.cz/clanky/radne-vysilani-dvb-t2-v-cesku-nebude-drive-nez-v-roce-2015-zopakoval-ctu/

:aut

Odesláno

DVB-T2 je zpětně kompatibilní s T1... tzn že to musíš chytat, ale spíše to vidím v tom, že tuner v televizi nemá takovou citlivost jako externí... :)

Odesláno

Zajímavé, že úplně všechny programy chytám krásně, jen ne ty HD... kupoval jsem televizi kvůli tomu abych nemusel mít další set-top box a HD nemám... Pro HD je třeba větší citlivost než normální?

Gabriel: ani nevím... protože jsem je smazal ze seznamu stanic kvůli špatné televizi

MJSytic: nějak jsem to nepobral, ale určitě bude na co koukat :D;)

Odesláno

Jo tak to jóó :D táta v tom dělá, tak až bude mít měřák, tak ho dovalí a proměříme to.. furt doufám, že je jen někde něco špatně nastaveného...

Nějaký zesilovač před televizi existuje? - existuje, takže to bude další varianta :roll

[upravil dne 15/12/13 19:09 od Moral3z]

Odesláno

Vysílají. Z Phy 47.k jak jsem psal. Zbytek je na 37. ;)

Regionální síť 7 ČT1 HD, ČT2 HD, ČT sport HD, ČT : D / ČT art, Retro Music TV, Pohoda - Rebel

37 H Praha - Ládví Ládví

37 H Praha - Novodvorská Novodvorská

Regionální síť 12 Óčko Expres, Prima Cool HD, Prima HD

47 V Praha - město Žižkov

[upravil dne 15.12.13 21:25 od MJSytic]

Odesláno

Mám teda značku Panasonic a taky mě nešly HD kanály.Až po důkladném prolezení menu TV jsem našel položku Povolit ladění HD kanálů,takže jsem to přepnul a už to jelo.Nemá něco takového i ta SONY?Jinak je to teda pěkná kravina.Nevím,proč to tak udělali,že se to musí přepnout ručně.Kolega taky s Panasonikem z toho byl nešťastný,že mu nejede HD,až jsem mu poradil,tak to taky rozjel.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Vysílají. Z Phy 47.k jak jsem psal. Zbytek je na 37. ;)

Regionální síť 7 ČT1 HD, ČT2 HD, ČT sport HD, ČT : D / ČT art, Retro Music TV, Pohoda - Rebel

37 H Praha - Ládví Ládví

37 H Praha - Novodvorská Novodvorská

Regionální síť 12 Óčko Expres, Prima Cool HD, Prima HD

47 V Praha - město Žižkov

V Kolíně by regionálka 7 měla být na kanále 23

http://www.mapavysilacu.cz/mapcoverage.html;jsessionid=E56F5E455F34357F4AF8154A40946ECB

Teoreticky by mohl ještě chytnout Regionálku 8, (myslím že taky něco vysílá v HD) která vysílá z Prahy...záleží jakým směrem má natočenou anténu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...