Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čauwes, potřeboval bych poradit ohledně mikrospínače pátých dvěří.

Jedná se o to, že je stále sepnutý a otevírá zadní dveře.

Nemáte někdo zkušenost s tím, kde ho sehnat a případně jestli se vubec dá sehnat jako origo náhradní díl.

Předem díky za odpovědi.

Alda

Odesláno

Rozdělané to mám, prostříkané taky a stále měří odpor jako by byl sepnutý.

Není to jen krycím plastem....když spínač odpojím, tak jdou v pohodě zabouchnout a v okamžiku když ho připojím, tak dvěře hned odskočí. Prostě propojí obvod a otvírá se.

Odesláno

Mám ten spínač uplně komplet vyndaný a plas na to nemačká...prostě je v prdeli :-)

V pondělí mi to tu místní mekánik zkusí objednat v peugeotu, jestli ho mají tak holt zaplatím 8 kílek :-/

Odesláno

Prosímtě dobastli tam jakýkoliv jiný mikrospínač z jakékoliv vyřazené elektroniky a je pokoj. Mám tam cosi z videa, nalepené tavící pistolí. Z venku to není vidět a funguje. Měl jsem opačný problém, neotvíral. Teď nemám problém ani v zimě. oprava na půl hodiny a 800,- doma.

Odesláno

Vadný byl ten spínač...plast je v pohodě.

Bohužel ted nemám čas skoro na nic a tak sem tech 8 stováku obětoval a je to opět v poho.

Do toho mi ještě praskla pružina u předního tlumiče (uplně hotové horní axiální ložisko) a nevydržela to.

Takže pěkný vánoce :-/

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky se mi stává, že po otevření kufru a pak když ho chci zavřít, tak furt odskakuje a nezamkne. Je to tím blbím tlačítkem zespoda. Zasere se se to bordelem ze silnice a po zatlačení na tlačítlo to zůstane viset a nejde kufr zavřít. Já na krytku zámku několikrát před zavřením kufru zabouchám ajeto. :mrk

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nechápu co řešíte? Sosed přijel a za hodinu vodjel aniž bych to někdy měl venku. Sundáte tapec, povolíte ty 2 šrouby od \"kliky\", uvolníte konektor a vyndáte kliku ven. Modul s mikrospínačem se vysune. Pak se tam dá libovolný vhodný mikrospínač co je trochu vlhku odolný a je vyřízeno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...