oddie Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 To ne, na to byl i ten kulturák v Havlbrodě (tuším, že to bylo ještě tam) malej... Citovat
Dano406 Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Může začít tímto Moc za to nedá. Citovat
h4wk3y Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Nemel jsme silu precist vic nez prvni stranku, ale ocividne tazatel chce rozhybat steny, super kvalitni \"hudbou\" za 5litru... Zde bych volil klidne soustavy Logitech s co nejvyssim vykonem RMS!!! Cim vetsi cislo, tim budou rozhodne lepsi Pokud chce ale tazatel poslouchat hudbu, tak presne, jak tu je jiz mockrat zmineno, nejaky starsi HiFi kousky vybrat na aukru ci v inzeratech... Citovat
Feelly Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 No klucí, díky za nabídky, asi takhle, moc nahlas to pouštět nemužu bydlim v paneláku, ale prostě čas od času ta hudba prostě zadunět musí .. To znamená, že normalní poslech především, ale trochu víc hlasity hudby určitě!... Žadny potichý nechci, to vůbec.. Jinak na repraky kouknu, tím to díky Poldovi, Hurvajzovi a dalším členum za odkazy. Citovat
Šalda Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Já bohužel už nemůžu hudbu poslouchat moc nahlas, tak sem investoval do sluchátek a jsem spokojen, a bedny časem půjdou na dvůr, až mě tam odejde hi-fi Philips. Citovat
Feelly Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 No sluchátka mám od Marleyho.. A sem snima spokojenej, myslim si, že to je jedno z lepších a postačej Jinak na repraky sem čučel ty aktivní monitory co poslal Polda jeden podobnej sem slyšel hrát kvalita zvuku je suprová, ale aby se to tady aspoň trochu \"otřásalo\" to se říct nedá.. No. Pak sem našel repraky JAMO v datartu který nevypadaj špatně za pár 4700kč... Citovat
Milan+ Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Tak sluchátka jestli má být řeč o kvalitě,tak snad Koss či Sennheiser. Ještě bych přidal Grado a AKG Sám používám občas Sennheiser [upravil dne 15/12/13 23:05 od Milan+] Citovat
Fuller Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Doma máme sestavu od Technics, má už určitě přes 25 let, ale hraje naprosto perfektně. Je to Reciever, gramofon, kazeta a CD, každé samostatně. Bedny také Technics a myslim, že dneska to už nějak drahé nebude. Citovat
Andreww Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Pokud by ses přece jen nakonec rozhodl pro stavbu vlastních beden, máme ještě v práci na skladě nějaké repro od TVM Strýc má od TVM celé bedny připojené na sestavu od Technicsu a je to pecka. Jinak sluchátka používám Technics a absolutně si nemůžu stěřovat Citovat
Feelly Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Sestavu technics znám ... ma ji kamarád, a docela pěkný... Se značkou KOSS moc dobry zkušeností nemám, není to špatný, ale není to moc dobrý podle mě... Je fakt, že jsem měl v ruce jen dvoje sluchátka a jedny si koupil, ale je fakt, že jen za 350 než budu mít nové, no vydrželi měsíc... Ja sluchátka preferuju ten Marley no, třeba takovy Beaty sou dělany pro design, ale je to podle mě předraženy.. No nevím jak to ještě bude včera jsem byl u kámošky doma, všiml sem si, že tam má soustavu JAMO velice hezky to vypadá a dokonce i hraje... Sice to byla 5 dilná. Ale i tak, docela překvapení... Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Dlouhodobě se dohadujeme s kolegou jeslti jsou lepší sluchátka Koss nebo Sennheiser. Obojí jsou velmi slušné já raději Koss, on Sennheiser. Nicméně \"mušle\" mám Denon a kluk si koupil po dlouhém vybírání Pioneer (a vybral velmi dobře). PS: Koss má doživotní záruku.... nicméně z té hromady sluchátek Koss co jsem doma měl byl problém jen 2x - první byl staré molitany, které se snadno vymění a u druhých byly po letech ztuhlé kabely od potu (po výměně jako nové). [upravil dne 17/12/13 18:29 od koblih69] Citovat
Šalda Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Mě žádnej Kos nesmí do baráku, už tak jich máme každý léto plnou zahradu:D Citovat
Feelly Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 No mě se rozlámal zase.-.. ale to bude asi telefonem kterej ma uhlopřičku 6.3 palce, takže když jdu konektor se \"rozjebkavá\" v kapse o mojí nohu... Protože telefon se tam vejde akorát a konekt trochu vyčuhuje, už sem zničil asi 6x sluchátka nejdřiv NOTEM a ted MEGOU :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.