Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Týdenní akce Autokelly + speciální akční ceny pro PC

Recommended Posts

Odesláno

Ty brzdy už před pár týdny byly, zase si to zkontroluju kvůli C4 nicméně tehdy jsem se zaměřil na Brembo a 55% to tedy nebylo (vím, je to napsáno jako "až 55") 😕

Odesláno

Teda ne, že by to něčemu vadilo ale nějak se nám v Kellyně opakují - akce na brzdy byla před několika málo týdny.... :)

Odesláno

@Radek Hurvajz   Hm a hlavně ta údajná "běžná cena" je uvedená cena BEZ DPH - mám za to, že tohle se ani snad nesmí (klamání spotřebitele). Nebo se bere že klub není plátce DPH? :myslim

Odesláno (upraveno)

To že je bez DPH vim, a není to klamání spotřebitele protože ceny jsou pro velkoobchodní zákazníky.

Ona tam ta cena pak naskočila, asi to nebylo hned od rána.

Každopádně jsem to koupil a nevim teda jestli to nepovezu zpět, protože: nemá plastový kufr i když to pišou, ale asi bych to přežil, divil jsem se už v prodejně, Flexa "z bezpečnostních duvodů nelze aretovat spinač" (Uvedeno v navodu ale ne před prodejem v popisu), což po vyzkoušení bude nejspiše otrava, Maflik nic moc teda, vrtačka jediná celkem ujde. Tak jsem takovej rozpačitej.

image.png

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...