Guest servisman Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Ale je asi pozapomněli to jsem dád,stačí se podívat na stránky Autokelly. Akce je na rozvodové sady a mobilní zvedáky. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Koukám že poslední dobou se týdenní akce dávají se zpožděním. Aluška a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 no a ? to je snad naše dobrá vůle a tím spíš Schreeka který toho má už tak mraky, ne ? Citovat
Péťa Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 servismane, to je takový problém se podívat na http://www.autokelly.cz/ - máš to hned na úvodní straně. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 http://www.autokelly.cz/promo/16TA.pdf Citovat
Guest servisman Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Mne je to jasné to je pro ostatní. To pak toto téma je pak ne nic Citovat
Schreek Odesláno 14. duben 2015 Autor Odesláno 14. duben 2015 Takže zase se zpožděním, prostě nestíhám, omlouvám se Citovat
Dave_k Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Mne je to jasné to je pro ostatní. To pak toto téma je pak ne nic Tak když Ti u tohoto vlákna tolik leží na srdci blaho ostatních, můžeš to sem hned vložit jak na stránkách Autokelly vyjde nová akce . Nikdo se na Tebe zlobit nebude. A určitě se najde někdo kdo to ocení. Minimálně třeba Schreek, že bude mít o starost méně. Když máš čas na toto upozorňovat tak najdeš určitě i čas to sem vložit. Citovat
Guest servisman Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 (upraveno) Bohužel nemohu, protože pokud kliknu na autokelly tak mne to nezobrazí co bych potřeboval nejsem tam registrován, takže obr vidím jen malinký a to by se to lidem zde nelíbilo. To je to samý jako Já nevidím kolik mám slevu v Autokelly to mají jen vybraní, Upraveno 14. duben 2015 uživatelem servisman Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Opět ? Jak jsem psal asi nejlepší je tady držet hubu a krok. Nevím Co máš zase proti mne. Citovat
Almanil Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Já mám pocit, že to nejde ani po registraci, pokud člověk není zároveň velkoobchodní partner. Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Ad akce - pravidelne se tu objevuji. Nekdyvhned v nedeli, nekdy pozdeji. Ale akce trva vzdy cely tyden ! Ad ceny - je zde moznost polozit dotaz, cena je obratem zjistena. Citovat
Schreek Odesláno 15. duben 2015 Autor Odesláno 15. duben 2015 Pokud člověk není přihlášen jako velkoodberatel tak samozřejmě ty akce nevidí, jinak bych se s nimi sem nevkladal. Prosím dost hadek, jednou jsem se zavázal, že to sem budu dávat a určitě mi nevadí, když mi někdo připomene, že jsem na to zapomněl.... Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Já to sem klidně můžu dávat, nastavil bych si na to připomínač, ale nějak vidím v týdenních akcích jen ta ložiska, ty vysavače ne. Citovat
Dave_k Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Tak to se všem omlouvám. Já měl za to (dle příspěvků), že to je volně zveřejněno všem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.