Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale prd se bere. Dej to do správný sekce a jestli máš opravdu jen poklice co ti zbyly z auta - nikdo neřekne ani popel :)

Odesláno

bylo to ve správný sekci

....asi takhle:

Vaše inzerce byla klasifikovana jako komercni. Dle pravidel inzerce bod c.1 http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/55938-xmb/ jsou komercni nabidky mozne pouze se souhlasem vedeni klubu a po zaplaceni patricneho poplatku. Pokud mate zajem o spolupraci s klubem, kontaktujte prosim člena vedení MilanF1 na MilanF1@peugeot-club.com nebo SZ

Pro možnost vkládání komerčních inzerátů je potřeba zaplatit roční poplatek 500,-/700,- ,pro více info kontaktujte člena vedení

MilanF1 na MilanF1@peugeot-club.com, díky.

Odesláno

Tak jsi měl napsat na uvedený e-mail že se nejedná o komerci. Dyť se podívej kolik lidí prodává kola a poklice. A různý jiný harampádí. To bylo spíš nedorozumění.

Guest servisman
Odesláno

když prodáváš 3 sady tak se ani nedivím ,člověku stačí jedna

Guest servisman
Odesláno

ono to bývalo i tak že když jsem měl diagnostiku v podpise tak to brali za komerci , i když jsem stím nevydělával .

Odesláno

přesně na tohle jsem chtěl upozornit......jsem tu registrovaný několik let, příspěvků tu mám kolem peugeotů taky dost, a myslím, že když jsem měl 2 peugeoty, není problém k tomu mít 4 sady kol.....

Odesláno

mal si to v inzercii a zmazali to ? myslím že keby ohľadom inzercie bolo v pravidlách napísané že aký je max. počet kusov z jednej predávanej veci bolo by tu menej takých tém a príspevkov to je môj názor.

Odesláno

Mám taky doma 3 sady poklic a jednou je tady všechny prodám, a pokud to bude potom bráno jako komerce tak je raději vyhodím.

Ale myslím že došlo k nedorozumění, zkus ještě napsat vedení a napiš co a jak.;)

Odesláno

omegaalfa: Mohli jsme to nejdříve vyřešit po SZ, nemusel jsi ihned zakládat nové vlákno. Detaily dořešíme v SZ, OK?

Jenom na vysvětlenou ostatním: Já jsem omegualfa kontaktoval s dotazem, aby vysvětlil 3 sady poklic, nic víc. Bohužel mezitím ChouLu přesunul ty 3 inzeráty a natvrdo napsal výše uvedenou zprávu, že je to komerce. Za chování ChouLu se tu veřejně omlouvám.

Odesláno
mal si to v inzercii a zmazali to ? myslím že keby ohľadom inzercie bolo v pravidlách napísané že aký je max. počet kusov z jednej predávanej veci bolo by tu menej takých tém a príspevkov to je môj názor.

Proč?

Já třeba puklice dostal ke kolům gratis.

Proč, kua, chcete na všechno zákon, vyhlášku, pravidlá...?

Chci vs. nechci. Beru vs. neberu.

Obchody dělám (děsně rád) podáním ruky.

Fórum se vyvíjí a my s ním...

Odesláno

je jedno či boli zadarmo alebo nie. ja som sa pítal či to mal v inzercii a zmazali to preto že keby to nebolo v inzercii tak by to max presunuli Počet puklíc rozhodoval a teraz nikto nevedel prečo a za akým dôvodom ich predával tak to zmazali a bolo by to jasné keby v pravidlách boli čísla.

Odesláno

a jak by jsi stanovil čísla ??????.....já mám k bavoráku 3 sady alu kol, díky parkování manželky mám doma 2 zadní nárazníky na P307 break , 1 přední, a jeden zadní na P307 HB než jí ho nabořili totálně, protože to bylo na pojišťovnu, tak k tomu v servisu připsali vždy i výstuhu nárazníku, tak mám 2 netknutý výstuhy.....a když to sem dám najednou tak vypadám jak vrakoviště.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...