Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Peta, s tím počítám že si vezmu v T-mobilu další simku na net, to je v pohodě. A díky za odkaz, pročtu si. Jinak v práci mám 3G, mám ho tam i na mobilu, ale v práci je všude wi-fi, 3G využiju jen na cestách. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Jo takhle Yoga se líbí i mě, v ruce sedí perfektně. Jen někde v recenzích kritizovali zobrazení jejich launcheru, že je to prý nějaký mázlý, mě to teda nepřišlo, nebo jsem slepej, v každym připadě se dá nainstalovat jakýkoliv launcher a je po problemu, pak trochu kritizovalu procesor, že to Mediatek a né třeba Qualcom Za tu chvili co jsem to měl v ruce bych řekl dobrý. Uvažuju o něm a pak ještě o Samsungu http://www.alza.cz/samsung-galaxy-note-10-1-n8010-pearl-grey-wi-fi-d350443.htm Sice dražší, ale 2GB RAM [upravil dne 3/1/14 21:47 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Díky za takovou menší recenzi, Tyranosaure:D:D Na ten Note sem se taky díval, ale moc značku Samsung nemusím, chtěl sem Sony tablet Z, ale ten mě asi v práci neprojde:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Samsung nemusíš a přitom je to jeden z nej výrobců. Jen ten co jsem daval odkaz nemá 3G, s 3G je ta cena moc masakroidní Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Díky za takovou menší recenzi, Tyranosaure:D:D Na ten Note sem se taky díval, ale moc značku Samsung nemusím, chtěl sem Sony tablet Z, ale ten mě asi v práci neprojde:D Samsung nemusíš a Sony bys bral? Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 To sem se právě díval, že jak dám 3G tak jsou ceny vyšší, a přitom tablet bez internetu je na prd, a být odkázán jen na wi-fi je na hovno:( Já vím že Samsung není špatnej, proti tomu nic, jen mě je tahle značka silně nesympatická, stejně jako Nokie a nebo Wolkswagen se Škodovkou:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Taky si řikam že to ma Šalda nějaký votočený. Ještě tohle je zajimavý - http://www.alza.cz/google-nexus-10-32gb-by-samsung-d463013.htm Ale opět bez 3G Maš telefon s wifi, udělaš si na něm HotSpot a jedeš internet přes telefon, stejně se bez telefonu nehneš, leda by jsi chtěl z toho tabletu i volat [upravil dne 3/1/14 22:07 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Tak ono záleží na tom jak moc 3G využiješ. Pokud máš 3G na mobilu tak se přes něj snadno dostaneš na net a máš daleko větší výběr. Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Já to otočený nemám, jen osobní zkušenosti;) Od Sony jsem měl video, televizu, asi 6 mobilů (tehdy ještě Sony-Erricson) teď mám taky Sony mobil, 2x Sony rádio do auta, zesilovač (kterej mám už asi 10 let, a ještě asi něco, zatím absolutně bez problémů u všeho, a od Samsungu sem měl 2 mobily, oba dva byli na ho.no a teď má žena Samsung galaxy mini a totálně stojí za ho.no, proto už Samsung nechcu vidět. Já vím že každá značka má něco lepšího a něco horšího, ale já to holt beru jak celek, navíc se mě nelíbí že Samsung má prej i svou banku a podobný věci, kdysi sem to někde četl. Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Jinak volat z tabletu nechcu, ale prostě chcu aby měl tablet svůj net, nebavilo by mě pořád ho připojovat přes mobil, někdy budu mít mobil na nabíječce a nebudu ho mít u sebe a tím páden ani nebudu mít na tabletu internet. Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Dělat z mobilu přístupový bod je fakt k ničemu, jen nouzovka největší Pokud si chceš osahat ten Samsung 10.1 s 3G, tak ho mám a nedám na něj dopustit. Já ho mám firemní, ale hned jsem koupil i Martině její vlastní, jen bez 3G. Za ty peníze to stojí! Podpora komunity je pro Samsung asi největší, ale to ty pravděpodobně nevyužiješ. Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ten Samsung bych volil až asi nakonec:myslim Podívám se na ten Lenovo a uvidíme. Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Přistavěj ti S-kovej Meďák a ty vybereš 607 Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Já su holt patriot:D:D A proti Mercedesu nic nemám:D:aut Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Mám na mysli že jak Sony tak i Lenovo mám rád už hodně dlouhou dobu;) A je mě jedno kdo to dělá Ale teda jinak, pokud chcu tablet, tak mám koupit Samsung?? Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Šaldíku, klidně si kup to Lenovo, pokud to máš jen na projíždění internetu a čtení mailů, bude vyhovovat. Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Nic víc od toho nechci, i když sem tam asi taky zahraju nějakou tu hru nebo přehraju video, nicméně z 80% to bude na internet a email, co jinýho bych taky měl v práci dělat, že jo:D Citovat
dusan2 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Mam doma Samsung galaxy tab ll 10.1 aj Prestigio o nieco mensi tiez 3G. Uz ked ich clovek vezme do ruky je to fakt rozdiel v kvalite. Telo , tlacidla , kvalita displeja zvuku atd. Samsung je bez problemov uz bol par krat aj tvrdo na zemi , zatial bez ujmy. To prestigio nieje zle ale ako hovorim rozdiel je evidentny. [upravil dne 4/1/14 14:42 od dusan2] Citovat
sloters Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 Tak story s tabletem Asus je u konce.Synovi i manželce spadnul na zem a prasknul diplej.Uplatnil jsem na něj pojistku na poškození a dnes si jdu pro peníze.Nový kupovat nebudu,protože to zase až takový šlágr nebyl. Pokud bych to řešil v budoucnu znova,tak už jedině Nexus nebo Samsung,ale tam ta cena je samozřejmě jinde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.