Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mrkni na CRONO SOLUTIO GT CRT 785- moooc dobrý:super

Vyšší rozlišení, IPS displej, 4 jádro, výdrž baterie 5000ah-10hod, zadní foťák atd

www.essox.z nebo phcomp.cz

http://eshop.phcomp.cz/117761-CRONO-tablet-Solutio-GT--7-85&039;&039;--16GB--Wi-Fi--HDMI--USB--WebCam--Android-4-2--bila-strib-TABC0004.html

Cena 3990,- včet DPH !!!

[upravil dne 9/12/13 08:07 od Holland]

[upravil dne 9/12/13 08:10 od Holland]

• O 2 týdny později...
Odesláno

já jsem si pořídil Asus Fonepad 7 a super hračka, sice když s tim telefonuju lidi na mě koukaj jako blázni... ale dotaz na Vás... předpokládám že ty baterky v tom jsou bezpaměťové a výdrž baterie (myslím tím po 1. nabití a dalším) se nijak razantně nemění co?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak píšu slibované hodnocení na tablet Asus.

Není to žádný propadák,ale kvalita odpovídá ceně.Zobrazení displeje je celkem pěkné,jenom je občas víckrát kliknout na ikonu - horší citlivost displeje.

Další neřest je wifi - tam kde mám na S4 plný signál na Asusu je tak o polovinu horší - někde i více.

Občas se seknou videa na youtube a načítá to.Nevím jestli je problém s wifi nebo procesorem nebo s pamětí.

Foťák je mizerný - fotky nejsou nic moc.

Každopádně účel byl tablet pro manželku na net a Fcb - a to splnuje na 100 %

Výdž baterie je super - těch uváděných 10 h je opravdu pravdivých.

Nainstaloval jsem tam pár her pro syna (2 roky) a už to tam mrská,takže si myslím,že tablet brzy změní majitele.(Trošku jsem to tušil,tak jsem ho pojistil protizničení)

Velikost displeje je taky v pohodě - na čtení novinek a sledování PC clubu mi to vyhovuje - pořád je to lepší než na mobilu.

Manželka není náročná a syn zatím také ne,takže pro ně ideální volba v této cenové relaci.

Odesláno

Trochu se vtěrknu, sháním tablet 10\" displej, a na sim kartu, nejlépe Asus nebo Lenovo.

Podle čeho poznám že to má slot na sim kartu? Nebo to mají všechny??

Odesláno

Jedná se mě hlavně o internet a email, budu to mít jako pracovní, a v kanceláři téměř nejsu, většinu práce trávím na place, a noťas nechcu. Foťák a další kraviny mě nezajímají, jen rychlost a výdrž baterky, u tohoto je ta baterka docela slušná.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...