Ducatista Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Mám dotaz, u 3dvířka spolujezdcova sedačka při sklopení opěradla \"neodjede\", odjetí musím udělat pákou vepředu dole pod sedákem. Setkal se s tím už někdo? Jde mi o to, že teď v mrazu se mi s tím nechce dlouho laborovat a pokud je to nějaká jednodušší ptákovina, tak mi ušetříte svou zkušeností hodně času hledáním závady. Díky Citovat
PAJA106 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Já se setkal se stejným problémem v 307 3D ze které vykradli sedačky a jako opravu tam dali sedačky z 5D, který ten automatický posuv při sklopení nemají. Muselo se to pak dělat tou pákou vepředu. Citovat
mmmb Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 sedačku vymontovat a doma se v tom pohrabat. Někdo asi špatně zmáčkl páku a hrknul s tím. Ve vnější liště je litinový zobáček který nastavuje dojezd sedačky asi se tam někde v mechanismu sekl. Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 mám to stejné. Mám prasklé takové malé lanko, které to má na starosti... Citovat
mxmen Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 odšroubuj boční plast na sedačce a koukln jestli nemáš povylezlý čípek z pojezdové lišty,stává se že povyleze zkříží se a pak to nefunguje. Stačí znovu nasadit a z druhé strany ho zajistit Citovat
Ducatista Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 díky za rady. mxmen : a ten boční plast - myslíš to ve smyslu odšroubovat v autě, anebo vytáhnout sedačku a pak sundat ten plast? ted nejsem u auta a nevybavuju si, jak ten boční plast je hluboko, jestli v autě vůbec půjde vyndat. Citovat
Ducatista Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 mám to stejné. Mám prasklé takové malé lanko, které to má na starosti...a pokud by to u mě taky bylo tím lankem, jde to lanko objednat jako samostatnej díl? řešils to už? Citovat
mxmen Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 da se vyndat na aute,pod sedackou ho drzi dva sroubky na torx Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 někdo mi řekl že nejde objednat, tak jsem to neřešil. Ale pokud by byl originál, tak není problém nechat to někde udělat. Citovat
Ducatista Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Olda mi radil kvůli nápravě servis v Zábřehu, poradím se s něma a pak sem napíšu, jak to budu řešit, díky všem za rady Citovat
P607Olda Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Pokud je to lanko, tak obvykle jde nahradit lankem z bicyklu, z brzd případně z přehazovačky - je tenčí, delší a mívá menší nalisovaný čípek. No a druhá strana se musí pořešit, přinejhorším lustrsvorkou. Citovat
vinorak Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Trochu se sem připletu s podobným problémem... taky jde o třídvířko, najednou zustala sedačka spolujezdce úplně vepředu a šla jenom sklopit, teď to nejspíš tchán urval a sedačka volně jezdí zepředu dozadu táhlo je napružený nahoře a když se silou zatlačí dolu tak je cítit jak zacvakne zobáček na straně u řadičky, ale nedrží, nějakou hliníkovou kostičku se zobáčkem našel pod sedačkou... Takže počítám, že pojezd je definitivně kaput. Dá se vyměnit samostatně jako u 205ky, nebo to je napevno součást sedačky a budu muset sehnat jinou? Citovat
P607Olda Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 U řidiče máš funkční, tak nastuduj, jak to funguje a co se urvalo. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 To je asi velký problém a zadat HLEDÁNÍ nebo pomůže toto téma a drobet napoví jak to opravit je tam odkaz jak se to opraví u cupé [upravil dne 13/12/13 21:50 od servisman] Citovat
vinorak Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 hledal jsem a tohle jsem samozřejmě našel ,ale zajímalo mě jestli to někdo neví a nemá to vyfocený [upravil dne 13.12.2013 21:58 od vinorak] Citovat
Guest servisman Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 tak budeš první , nafot a bude to pro ostatní Citovat
Návštěvník Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Taky mám problém se sedačkou. Zasekla se mi sedačka spolujezdce, je hozená vzadu, a dopředu jde posunout asi o dva nebo tři zuby, pak jakoby do něčeho narazí na levej lyžině, nebo jak se tomu nadává. V autě je na to hovno vidět, a problém je v tom že to ani nevytáhnu ven, protože na torxe se nedostanu, jak je na nich ta sedačka. Nějaký nápady? Citovat
Ducatista Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 Včera jsem byl v servisu v Zábřehu, na repasi nápravy tam pojedu v lednu, mechanikovi jsem říkal i o tom pojezdu, říkal že se to musí vzadu odčalounit, že se v lednu na to taky podívá. Budu u toho, tak budu fotit, pak sem dám pár foto, třeba to někomu pomůže Jinak díky Oldovi za tip na servis, fakt jsem z toho mechanika měl super pocit, věděl, o čem mluví Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.