Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz, u 3dvířka spolujezdcova sedačka při sklopení opěradla \"neodjede\", odjetí musím udělat pákou vepředu dole pod sedákem. Setkal se s tím už někdo? Jde mi o to, že teď v mrazu se mi s tím nechce dlouho laborovat a pokud je to nějaká jednodušší ptákovina, tak mi ušetříte svou zkušeností hodně času hledáním závady. Díky :papa

Odesláno

Já se setkal se stejným problémem v 307 3D ze které vykradli sedačky a jako opravu tam dali sedačky z 5D, který ten automatický posuv při sklopení nemají. Muselo se to pak dělat tou pákou vepředu.

Odesláno

sedačku vymontovat a doma se v tom pohrabat. Někdo asi špatně zmáčkl páku a hrknul s tím.

Ve vnější liště je litinový zobáček který nastavuje dojezd sedačky asi se tam někde v mechanismu sekl.

Odesláno

odšroubuj boční plast na sedačce a koukln jestli nemáš povylezlý čípek z pojezdové lišty,stává se že povyleze zkříží se a pak to nefunguje. Stačí znovu nasadit a z druhé strany ho zajistit

Odesláno

díky za rady.

mxmen : a ten boční plast - myslíš to ve smyslu odšroubovat v autě, anebo vytáhnout sedačku a pak sundat ten plast? ted nejsem u auta a nevybavuju si, jak ten boční plast je hluboko, jestli v autě vůbec půjde vyndat.

Odesláno
mám to stejné. Mám prasklé takové malé lanko, které to má na starosti...
a pokud by to u mě taky bylo tím lankem, jde to lanko objednat jako samostatnej díl? řešils to už?
Odesláno

Pokud je to lanko, tak obvykle jde nahradit lankem z bicyklu, z brzd případně z přehazovačky - je tenčí, delší a mívá menší nalisovaný čípek. No a druhá strana se musí pořešit, přinejhorším lustrsvorkou.

Odesláno

Trochu se sem připletu s podobným problémem...:D taky jde o třídvířko, najednou zustala sedačka spolujezdce úplně vepředu a šla jenom sklopit, teď to nejspíš tchán urval a sedačka volně jezdí zepředu dozadu :D táhlo je napružený nahoře a když se silou zatlačí dolu tak je cítit jak zacvakne zobáček na straně u řadičky, ale nedrží, nějakou hliníkovou kostičku se zobáčkem našel pod sedačkou... Takže počítám, že pojezd je definitivně kaput. Dá se vyměnit samostatně jako u 205ky, nebo to je napevno součást sedačky a budu muset sehnat jinou?

Guest servisman
Odesláno

To je asi velký problém a zadat HLEDÁNÍ

nebo pomůže toto téma a drobet napoví jak to opravit

je tam odkaz jak se to opraví u cupé

[upravil dne 13/12/13 21:50 od servisman]

Odesláno

Taky mám problém se sedačkou. Zasekla se mi sedačka spolujezdce, je hozená vzadu, a dopředu jde posunout asi o dva nebo tři zuby, pak jakoby do něčeho narazí na levej lyžině, nebo jak se tomu nadává. V autě je na to hovno vidět, a problém je v tom že to ani nevytáhnu ven, protože na torxe se nedostanu, jak je na nich ta sedačka. Nějaký nápady?

Odesláno

Včera jsem byl v servisu v Zábřehu, na repasi nápravy tam pojedu v lednu, mechanikovi jsem říkal i o tom pojezdu, říkal že se to musí vzadu odčalounit, že se v lednu na to taky podívá. Budu u toho, tak budu fotit, pak sem dám pár foto, třeba to někomu pomůže :papa

Jinak díky Oldovi za tip na servis, fakt jsem z toho mechanika měl super pocit, věděl, o čem mluví :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...