Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Povedlo se mi ztratit klíč od auta, mám už jen ten bez tlačítka. Dá se třeba u nějakého dealera Peugeotu sehnat klíč nový, nebo mám u auta z r. 2001 smůlu?

Odesláno

jo bud z dálkou za 2500

nebo obyčejnej co máš cca 1500kč

nebo někde kde dělají klíče,přehrajou ti kod imo z tvého a mohl by ses vejít do cca 800kč;)

jo ty máš jednotlačítkovej,tohle jsou ceny 2 tlačítkového....

[upravil dne 1/12/13 19:21 od Charlie 1]

Odesláno

Sparovat ti půjde jakýkoli klíč stejného typu, takže stačí sehnat starší jedno tlačítko klíc a nechat vybrousit planzetu. Pokud sezenes dej vědět, taky shanim už pul roku neúspěšně. Nebo tam dat nějake univerzální dalkove.

Odesláno

tady

Já mám od nich klíč na 307 za 1150,-......

Pak vybrousit planžetu za 200,- a přihlásit u Peugeotu za 630,-.

[upravil dne 3/12/13 06:00 od celda1970]

[upravil dne 3/12/13 06:03 od celda1970]

Odesláno

Já tady mám odpověď z Peugeotu:

Dobrý den , nový klíč s dálkovým ovládáním stojí 3043 kč + 800KČ načtení. Klíč bude vyroben podle čísla VIN , tak jak auto bylo vyrobeno . Pokud někdo někdy měnil zámky , klíč nebude pasovat !!!! (za tento stav nenese servis odpovědnost )

Objednání klíče trvá cca 10 dní . Při objednání je potřeba doložit vlastnictví vozu velkým technickým průkazem .

Nutné složit zálohu na díl - 50% ceny dílu.

- Takže žádná láce, čtyři tisíce za klíč.

Odesláno
Sparovat ti půjde jakýkoli klíč stejného typu, takže stačí sehnat starší jedno tlačítko klíc a nechat vybrousit planzetu. Pokud sezenes dej vědět, taky shanim už pul roku neúspěšně. Nebo tam dat nějake univerzální dalkove.

zkus se mi ozvat koncem příštího týdne. mám v plánu během něho dát do auta novou jednotku s vystřelovacím klíčem a tak mi jeden origo jednotlačítkovej zbude.

Odesláno

Jo, koukám na autoklice.cz, ty mám tady kousek, zkusím se poptat tam. Píšou že umějí i překódovat stávající klíče, což by se asi hodilo vzhledem k tomu, že jsem ten můj klíč zřejmě ztratil hned vedle auta a někdo ho našel :roll

Odesláno

Jestli mas číslo dílu dle service boxu nápis ho sem zeptam se švagra dělá v peugeotu za kolik by ho dokázal sehnat to je klíč s dalkou?pocitej 30%dolu za díl na auto starší 7 let a mohlo by to byt kolem 2000-2600;)

Odesláno

Číslo dílu ze serviceboxu nevím. Je to jednotlačítkový klíč s dálkou. VIN mám v podpisu, jestli to pomůže.

Odesláno

zkus se mi ozvat koncem příštího týdne. mám v plánu během něho dát do auta novou jednotku s vystřelovacím klíčem a tak mi jeden origo jednotlačítkovej zbude.

To bych možnávzal, pokud nnemáš ještě infra. Mámjen jeden jklíč od auta.

Soused si objednal 2 klice protožemel jen jeden a ten jještějjeho žena ztratila, objednal to podle VIN a zaplatil 6.600,-. Neodemkl s tim ani jeden zámek, takže vyhozene penízea zzámky s klíčem pak sháněl někde na vrakovistich.

Na tu slevu taky zapomen, kupoval jsem nedávno tlačítko klice, takovou tu gumicku, pan říká 160kc :o tak povídalo slevach na sstarší vozy a bylo mi řečeno ze na tohle se to nevztahuje a bylo to.

Odesláno

Na tu slevu taky zapomen, kupoval jsem nedávno tlačítko klice, takovou tu gumicku, pan říká 160kc :o tak povídalo slevach na sstarší vozy a bylo mi řečeno ze na tohle se to nevztahuje a bylo to.

Než jsem ten klíč ztratil, kupoval jsem taky tlačítko, a to včetně nové baterky, ze ebaye asi za libru padesát. Takže jde jen o to kde to koupíš.

Odesláno

Než jsem ten klíč ztratil, kupoval jsem taky tlačítko, a to včetně nové baterky, ze ebaye asi za libru padesát. Takže jde jen o to kde to koupíš.

Spíš jsem to psal kvůli te rádoby sleve. No tlačítko jsem našel i někde u nás myslím žeza 90kc + 60 postovne takže jses levnější o 10kc než origo ale porad mas kvalitu tlačítka pochybnou.

Odesláno

Tak v autoklíčích mi řekli, že ten jednotlačítkový se už nedělá a dvoutlačítkový je úplně jiný a nekompatibilní, takže mám smůlu. Kdyby měl někdo jeden jednotlačítkový navíc, tak bych ho bral, planžetu bych nechal udělat novou a elektroniku by mi přeprogramovali na moje auto.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Koupil jsem tady na klubu diagnostiku. Objednám klíč z Francie, u Domanskýho chtějí dalších 8 stovek za přihlášení klíče do auta. Zvládnu to s diagnostikou sám?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...