Stejsn Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Povedlo se mi ztratit klíč od auta, mám už jen ten bez tlačítka. Dá se třeba u nějakého dealera Peugeotu sehnat klíč nový, nebo mám u auta z r. 2001 smůlu? Citovat
HonzaZ Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Vypadá to, že už se nechá koupit klíč jenom bez dálky. Aspoň podle SB. Pro jistotu se zeptej v Peugeotu [upravil dne 1/12/13 19:13 od HonzaZ] Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 myslim,když dojdeš do peu servisu tak podle kodu ti udělaji jinej:myslim Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 jo bud z dálkou za 2500 nebo obyčejnej co máš cca 1500kč nebo někde kde dělají klíče,přehrajou ti kod imo z tvého a mohl by ses vejít do cca 800kč jo ty máš jednotlačítkovej,tohle jsou ceny 2 tlačítkového.... [upravil dne 1/12/13 19:21 od Charlie 1] Citovat
Stejsn Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Díky za odpovědi, poptám se teda napřed u Domanskýho, toho mám tady za barákem. Citovat
ineverexist Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Sparovat ti půjde jakýkoli klíč stejného typu, takže stačí sehnat starší jedno tlačítko klíc a nechat vybrousit planzetu. Pokud sezenes dej vědět, taky shanim už pul roku neúspěšně. Nebo tam dat nějake univerzální dalkove. Citovat
celda1970 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 tady Já mám od nich klíč na 307 za 1150,-...... Pak vybrousit planžetu za 200,- a přihlásit u Peugeotu za 630,-. [upravil dne 3/12/13 06:00 od celda1970] [upravil dne 3/12/13 06:03 od celda1970] Citovat
Stejsn Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Já tady mám odpověď z Peugeotu: Dobrý den , nový klíč s dálkovým ovládáním stojí 3043 kč + 800KČ načtení. Klíč bude vyroben podle čísla VIN , tak jak auto bylo vyrobeno . Pokud někdo někdy měnil zámky , klíč nebude pasovat !!!! (za tento stav nenese servis odpovědnost ) Objednání klíče trvá cca 10 dní . Při objednání je potřeba doložit vlastnictví vozu velkým technickým průkazem . Nutné složit zálohu na díl - 50% ceny dílu. - Takže žádná láce, čtyři tisíce za klíč. Citovat
chanchez Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Sparovat ti půjde jakýkoli klíč stejného typu, takže stačí sehnat starší jedno tlačítko klíc a nechat vybrousit planzetu. Pokud sezenes dej vědět, taky shanim už pul roku neúspěšně. Nebo tam dat nějake univerzální dalkove. zkus se mi ozvat koncem příštího týdne. mám v plánu během něho dát do auta novou jednotku s vystřelovacím klíčem a tak mi jeden origo jednotlačítkovej zbude. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 když to sečtu 3043+800 tak to skoro máš 4000 Citovat
Stejsn Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Jo, koukám na autoklice.cz, ty mám tady kousek, zkusím se poptat tam. Píšou že umějí i překódovat stávající klíče, což by se asi hodilo vzhledem k tomu, že jsem ten můj klíč zřejmě ztratil hned vedle auta a někdo ho našel Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Jestli mas číslo dílu dle service boxu nápis ho sem zeptam se švagra dělá v peugeotu za kolik by ho dokázal sehnat to je klíč s dalkou?pocitej 30%dolu za díl na auto starší 7 let a mohlo by to byt kolem 2000-2600;) Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Hlavně si ho od hlas z RJ aby ti s autem nikdo neodjel..... Citovat
Stejsn Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Číslo dílu ze serviceboxu nevím. Je to jednotlačítkový klíč s dálkou. VIN mám v podpisu, jestli to pomůže. Citovat
ineverexist Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Sparovat ti půjde jakýkoli klíč stejného typu, takže stačí sehnat starší jedno tlačítko klíc a nechat vybrousit planzetu. Pokud sezenes dej vědět, taky shanim už pul roku neúspěšně. Nebo tam dat nějake univerzální dalkove. zkus se mi ozvat koncem příštího týdne. mám v plánu během něho dát do auta novou jednotku s vystřelovacím klíčem a tak mi jeden origo jednotlačítkovej zbude. To bych možnávzal, pokud nnemáš ještě infra. Mámjen jeden jklíč od auta. Soused si objednal 2 klice protožemel jen jeden a ten jještějjeho žena ztratila, objednal to podle VIN a zaplatil 6.600,-. Neodemkl s tim ani jeden zámek, takže vyhozene penízea zzámky s klíčem pak sháněl někde na vrakovistich. Na tu slevu taky zapomen, kupoval jsem nedávno tlačítko klice, takovou tu gumicku, pan říká 160kc tak povídalo slevach na sstarší vozy a bylo mi řečeno ze na tohle se to nevztahuje a bylo to. Citovat
Stejsn Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Na tu slevu taky zapomen, kupoval jsem nedávno tlačítko klice, takovou tu gumicku, pan říká 160kc tak povídalo slevach na sstarší vozy a bylo mi řečeno ze na tohle se to nevztahuje a bylo to. Než jsem ten klíč ztratil, kupoval jsem taky tlačítko, a to včetně nové baterky, ze ebaye asi za libru padesát. Takže jde jen o to kde to koupíš. Citovat
ineverexist Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Na tu slevu taky zapomen, kupoval jsem nedávno tlačítko klice, takovou tu gumicku, pan říká 160kc tak povídalo slevach na sstarší vozy a bylo mi řečeno ze na tohle se to nevztahuje a bylo to. Než jsem ten klíč ztratil, kupoval jsem taky tlačítko, a to včetně nové baterky, ze ebaye asi za libru padesát. Takže jde jen o to kde to koupíš. Spíš jsem to psal kvůli te rádoby sleve. No tlačítko jsem našel i někde u nás myslím žeza 90kc + 60 postovne takže jses levnější o 10kc než origo ale porad mas kvalitu tlačítka pochybnou. Citovat
Stejsn Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 Tak v autoklíčích mi řekli, že ten jednotlačítkový se už nedělá a dvoutlačítkový je úplně jiný a nekompatibilní, takže mám smůlu. Kdyby měl někdo jeden jednotlačítkový navíc, tak bych ho bral, planžetu bych nechal udělat novou a elektroniku by mi přeprogramovali na moje auto. Citovat
Stejsn Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Koupil jsem tady na klubu diagnostiku. Objednám klíč z Francie, u Domanskýho chtějí dalších 8 stovek za přihlášení klíče do auta. Zvládnu to s diagnostikou sám? Citovat
Patrik406ST Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 když jste u těch DO ... u klíče který používám mi DO normálně funguje ale u náhradních DO nefunguje... jak se dá DO nasynchronizovat? díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.