Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nálepky hliník na auto - jsou doma//

Recommended Posts

Odesláno

Uzavírat to až tolik nebudu,mám v plánu vzít zas něco navíc jako u znaků takže bych videl do zítra.A pak odešlu číňanovy počet který chci minimálně 10ks navíc si asi vezmu a vím,že se to časem udá.Ty co to tu prodavají na netu to mají nesmyslně předražený.

Odesláno

Skvelá nabídka! ;)

Ak je to možné, vzal by som si 2 kusy z každej, teda 2x nálepka č.1 + 2x nálepka č.2 + 2x nálepka č.3, ďakujeeeem! :)

Odesláno

Prosím...

3x dvojku

3x trojku

něco také na mého druhého lvíčka......:papa:papa

post-50808-14109634281896_thumb.jpg

[upravil dne 27/11/13 18:45 od celda1970]

[upravil dne 27/11/13 18:46 od celda1970]

Odesláno

Tak až vám nálepky přijdou,tak vyměňte tu oboustranku za nějakou kvalitní,lepil jsem to na auto,odmastil atd,při prvním mytí jsem jí sundal žinkou,prostě to nedrží.

Odesláno
bluesman : ok není problém jen pak budu muset vyřešit poštu k tobě ale to se poreší.

Pošta je najmenší problém - preberám si zásielky na českej hraničnej pošte za bežné české poštovné. ;)

Odesláno

Jen malé info. Myslím, že objednávka nad 20USD podléhá clu 20% (tak nějak přibližně) + počítej cca 300Kč za výpočet cla a formality. A to doufej, že se zrovna na celnici nevyskytne nějaký \"snaživec\", který zásilku vyhodnotí jako falzifikát a již zaplacenou ti jí nezlikviduje. Nechci strašit, jen počítej se vším. Už tu někdo psal, jak mu sbalili pedály s logem Peugeot. Objednávám sice v menším, ale dost často.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...