Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

akorát mě štve, že tam v těch telefonech nebyl větší výběr... třeba si myslím že Samsung Galaxy Note 2 co mám já mi přijde jako skvělej ale není tam ale už tam nacpali 3 :D

Odesláno

hele nechci rýpat a každý ať si koupí co se mu líbí...ale ...když jsme vybírali mobil pro manželku, tak nokia vedla jedině v nejvyšší ceně, ostatní parametry byly slabší... proto nakonec skončila u xperie ...

Odesláno

Xperia SP :)) poté co dvakrát letěla na chodník, a jediné co se jí stalo, tak jsou obité rohy, jej považuju za dostatečně bytelný a jiný prozatím nechci :))

Odesláno

Konečně jsem si vzpomněl a dokopal se k nainstalování Waze, pěkné, akorát ještě budu muset koupit nějaký držák, abych to nemusel držet v ruce... Jinak hračka pěkná, akorát na telefonování mi ten dotykáč dost leze krkem.

Odesláno

trochu mimo ale firemní mám lumii 920 - pokud máte volné kalhoty tak si kupte pásek

soukromý iphone 5 - max. spokojenost

Jelikož ale rád měním , tak chci zkusit sony z1 a pak se stějně asi zase vrátím k ios :-) :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...