MildaSs Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Zdravím všechny Peugeoťáky Když mi nefunguje ABS/ESP myslíte, že by to mohlo být vadným čidlem úhel natočení rejdu ? A pak dále mám prolém s centrálem něco tam cvaká ale auto se nezamkne ,ale bliká.Pak zrcátko u spolujezdce.Od řidiče nejdou štelovat ani zamykat zrcátka a kufr nejde otevírat čudlem jenom přes klíček + ještě nefunguje parkovací assistent..Neví někdo čím by to mohlo být ? Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 To zamykání a zrcátko by mohlo být přepnutím na pravostranné řízení v Diag. ABS spíš senzor na kole... nicméně když tak čtu tvůj výčet závad tak možná spíš hodit ze skály [upravil dne 20/11/13 23:06 od koblih69] Citovat
tomik1987 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 nič netreba hádzať zo skaly ABS ako povedal koblih najpravdepodobnejšie to bude čidlo. ale odporúčam skotnrolovať aj abs krúžky v akom sú stave. ovladanie spatných možno bude len ovládanie nejako chytené. mne na 406 blblo niekedy nastavovanie pravého spatného zrkadla (u mňa to boli studené spoje v ovládaní) centrál treba skontrolovať. a uvidíš ako čo.(s tým nemám skúsenosti) kufor niekde bude prelomený káblik treba to celé skontrolovať.a prečistiť kontakty mne tiež nešiel kufor vôbec otvoriť a všetko to bolo len v kontaktoch prečistilo sa a fungovalo (to som mal na 407) a parkovací asistent nefunguje zatiaľ ani mne ale to bude len čidlami. ja som jedno vymenil a ešte mi vyskočilo jedno. vyskúšaš ich aj bez dia. keď máš kľúčik v druhej polohe a zaradíš spiatočku. tak čidlá sú aktívne. ak sú funkčné tak počuť z nich také jemné cvakanie a keď priložíš prst na čidlo tak budeš citiť jemné chvenie. Citovat
MildaSs Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 To zamykání a zrcátko by mohlo být přenutím na pravostranné řízení v Diag. ABS spíš senzor na kole... nicméně když tak čtu tvůj výčet závad tak možná spíš hodit ze skály [upravil dne 20/11/13 22:10 od koblih69] Přetnutím ? No nemyslím si, až na tyhle závady běžná údržba ) Citovat
koblih69 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Nějak jsem si tě spojil s kolegou zde s podobným nickem: ... ... jsou ti ovládat správně přední okna? Citovat
P607Olda Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Stará zadní baterka může způsobovat hromadný výskyt závad. Kufr: přelomený kabel u levého pantu. Citovat
MildaSs Odesláno 21. listopad 2013 Autor Odesláno 21. listopad 2013 Nějak jsem si tě spojil s kolegou zde s podobným nickem: ... ... jsou ti ovládat správně přední okna? Jasný v pohodě až na tohle je to běžnej servis..destičky,gumy,náplně,olej atd.. . Hele od řidiče mi právě nejde nic(zamykat ovládání zrcátek,tlačítka pro uložení pozice sedaček,ovládat okna), od řidiče otevřu jen svoje okno, a tak je to i ostatních oken, od řidiče nic, ale když to otvírám tlačítky co jsou u každého jednotlivého okna tak to všecko jde..A jinak v dia mi skáče chyba komunikace s dveřvi řidiče, nebo tak nějak. Zadní baterku mám úplně novou starou cca měsíc(VARTA) Na ten kufr se teda podívám. Děkuji. Citovat
Agrafik Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 A při zamčení se ti sklopí zrcátka obě, nebo jen spolujezdce ? Citovat
MildaSs Odesláno 21. listopad 2013 Autor Odesláno 21. listopad 2013 Myslím, že když to zamknu tak se nestane nic. Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že se mi neukazuje, které dveře jsou otevřené, jenom zadní a 5 dveře, přední vůbec. Citovat
Agrafik Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 A povelovat dveře z diagnostiky jsi zkoušel? Citovat
MildaSs Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 Zkoušeli jsme jen mazat chyby přes dia, máme AUTOcom. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Chce to PP2000 podle mne a ne uni Citovat
groovred Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Bez Lexie a PP2000 neudelaš nic, tohle auto je prošpikované elektronikou... k tomu ABS/ESP, jako první věc bych udělal seřizení snímače uhlu rejdu pomoci PP2000 ,ještě předtím než začneš hledat vadný snímač,u centralu zkontroluj ridici jednotku ve dveřich řidiče hlavně kabely, mohlo by to mít taky souvyslost z nefunkčním kufrem, zkontroluj kabely pod tapecirungem vedoucich od vika kufru po leve pante do auta, když se nezamkne kufr nezamkne se ani auto. Každopadne potřebuješ Lexii, bez ni nemaž chyby přes AUTOcom jsou tam proto abys vědel na co se maš zaměřit PS:Nic nehazej ze skaly Citovat
MildaSs Odesláno 24. listopad 2013 Autor Odesláno 24. listopad 2013 ABS/ESP a ostatní vyřešeno, bylo to tím, že tam byli stříplé 2 kabílky. Zbývá jenom ten centrál, taky si myslíme že to bude špatnou řídící jednotkou ve dveřích..zítra se na to podíváme, kdyžtak se koupí nová, neví někdo za kolik ? Jo a ještě se neukazuje, zda jsou otevřené dveře, ukazuje se to jen u obou zadních dveří a u kufru ale u předních ne. Citovat
groovred Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Ted zaleži co je špatné, jestli elektricka jednotka dveři 6570 38-6846Kč nebo elektricka jednotka centralního zamikáni 6556KF- 3833Kč Citovat
MildaSs Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 Jak to zjistit ? Ono tam po zmáčknutí tlačítka jakože něco cváká..auto bliká, ale nezamkne se bohužel...popř. koupím z nějakého bouraného.. Citovat
Agrafik Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 A tu diagnostiku jsi už zkoušel? Když to něco dělá, tak bych to prvni pořešil přes diagnostiku. Citovat
groovred Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Když cvaka tak to muže být rele, jdi po kabelech ve dveřich, chtělo by to opravdu tu diagnostiku, je to jako veštění z koule Citovat
MildaSs Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 To sice ano, ale kde tu lexii sehnat..kupovat za 4k se mi jí kvůli tomuhle opravdu nechce..ale asi nebudu mít na vybranou..a přes ten autocom to fakt nejde nějak zjistit ? Nebo může být ještě vadný zámeček.. Citovat
kupák Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 V tomhle autě je zbytečný se hrabat bez origo dia. Je to jen ztráta času. Z Chlumce to máš kousek do Phy, tak se domluv s někým z kluků tady z klubu, kteří mají dia a oni ti na to mrknou. Navíc pokud se dá dia koupit jen za 4 tis, tak bych si ji k tomuhle auto asi s klidem přikoupil do základní výbavy. Ale nechci tě strašit. Koupil bych ji i ze zvědavosti, protože na tomhle autě už se sní půjde asi celkem pobavit při nastavování různých věcí.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.