Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Scratchovi mají přírustek jménem Valérie-ZAPÍJÍ SE DNES na Xaverově a v sobotu na chalupě!!!

Recommended Posts

Odesláno

moc moc moc vsem dekujeme :)), no nedal jsem to sem jen proto, protoze jsem nestihal. Je krasne mit takove pratele, kteri to sem mrsknou za vas a popreji vam. Holky jsou zdrave a zitra tedy dnes v Hornich Pocernicich, stadion Xaverov od 19:00 je zapijeni.

budu rad kdyz prijdete :)

a v sobotu na chalupe od 15:00

tesim se :)

nicmene sms o ucasti potesi na 702001644

Odesláno

Medved : Ale jo, dokazu si Scratche predstavit jako fotra ... Pupek uz ma ... :D:papa

Odesláno

Taky se přidávám ke gratulaci a z vlastní zkušenosti můžu říct, že holka není žádný neštěstí, taky sem chtěl kluka, ale tu mou prdelinku bych nevyměnil ani za nic:D

Odesláno

jojo, tak slzicka ukapla, ale hlavne ze to je zdravy. Holt proste u nas v rodine uz jsou chlapi v tezke mensine :(

Odesláno

Všem třem vše nej, oběma rodičům mnoho trpělivosti a té nejmenší pevné nervy s rodiči :aut:papa

Odesláno

Taky opožděně gratulujeme, ať jsou holky zdravé, malá vám dělá radost, ať ji nepředáš moc negací ze sebe a prostě ať se máte FINE!! A užívejte si to, je hrůza, jak to rychle uletí ... :)

Jo, to zapití mě mrzí, že jsem to nevěděl - klidně bych přišel, aby byla zapitá o jednoho víc, kor když jsem to měl za humny - no neva, až budete slavit druhý, tak to napravíme! :P:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

slibil jsem to foto :)

Jsem ti je otočil, aby jim nebylo špatně;) - RH

post-6656-14109634420786_thumb.jpg

[upravil dne 8/12/13 00:07 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...