wojtěch Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Povedlo se mi zalomit odvzdusnovaky brzd zad. kotouc. naprave na 306. v jednom jsem dokonce zalomil i vytahovak... Kolikatka je to zavit? a je metricky? zkusim.to odvrtat levostrannym vrtakem. ale pak bude potreba protahnout zavit. a ja nevim kolikatkou. diky za rady. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 je to tři dny, co jsem tu psal postup, co je třeba udělat, aby se neutrhl... Citovat
mxmen Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 teď už je pozdě, já bych spíš zkusil COčkem navařit 8 matku, pokletat a zkusit vytočit než odvrtávat,tím z kurv.. sedlo a nový nebude těsnit Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 taky bych neodvrtával , to je na nový třmen Citovat
FrantaCV Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Jj - odvrtáním ho odepíšeš. Návar??? - Možná - pokud je na co. Je-li zalomený vevnitř, tak máš \"smolíka\". Citovat
mxmen Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 většinou se zalomí zároveň a i kyž je trochu utopený nejdřív se navaří kus bez matky a pak dát matku, třmen je hliníkový tak se nemusíš bát že se ti to k němu chytne Citovat
wojtěch Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 je cca zároveň spíš kousek ještě čouhá.. zkusím navařit tu matku. oddie nahřívat jsem se bál že zničím gumičky, měl jsem to den v odrezovači a ani to nepomohlo.. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Zalomený závitník ze slepé díry v hliníkovém odlitku jsem svého času odleptával, už jsme to tu kdysi řešili. Pokud se najde něco netečné k hliníku a žeroucí ocel, je to zcela bez poškození, ovšem na dlouhou trať. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 je to tři dny, co jsem tu psal postup, co je třeba udělat, aby se neutrhl...//// muzes hodit odkaz kde jsi to psal prosim ?:-) Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Abych to nemusel linkovat ctrl c - ctrl v: Co jsem prodával díly, třmeny byly díky tomu velmi dobře prodejným artiklem, odvzdušňovák otrhl každou chvíli někdo. Přitom stačí při výměně brzdovky odvzdušňovák buď důkladně odrazit nebo ohřát - odzvdušňovák se tím samozřejmě zničí, ale nezničí se třmen a závit v něm, a stačí koupit nový odvzdušňovák za pár Kč. TJ. řešit to ještě PŘED pokusem o povolení Citovat
vinorak Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 když jsem před 10 lety kupoval první 205ku, tak jsem zjistil, že někdo urval všechny, dokonce i na prasátkách vzadu Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 U předních to šlo převrtat na M8 a dát odvzdušňováky ze škodovky. U zadních bývá méně \"masa\". Citovat
MilanF1 Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 myslím, že tam je 7čka závit. Já odvrtával a sedlo zkurvil Samozřejmě se to dá pak řešit humpolácky, já dal sedmičku šroubek s hliníkovou podložkou, která se rozmáčkla a nepropouští. Poté mi tu někdo radil dát tam kuličku z ložiska a zatáhnout šroubkem. Citovat
Capy Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 odvrtávat jde dělá to kolega má přípravky na upnutí brzdičů. odvrtá natočí závitovou vložku která už neoxiduje a hotovo. viz jeho vlákno na má tam i fotky z repase těchto brzdičů. http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=10186 Citovat
wojtěch Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 Kde sezenu ty odvzdusnovaky krom peugeotu?? Citovat
Butrus Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Auto Kelly. Najeď si na svůj model a motorizaci, pak Brzdovy systém, Brzdová hydraulika, Brzdové válečky a třmeny. Tam najdeš odvzdušňováky. Citovat
wojtěch Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 Dík včera jsem to hledal a nějak jsem se asi blbě díval.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.