Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Povedlo se mi zalomit odvzdusnovaky brzd zad. kotouc. naprave na 306. v jednom jsem dokonce zalomil i vytahovak... Kolikatka je to zavit? a je metricky? zkusim.to odvrtat levostrannym vrtakem. ale pak bude potreba protahnout zavit. a ja nevim kolikatkou.

diky za rady.

Odesláno

teď už je pozdě, já bych spíš zkusil COčkem navařit 8 matku, pokletat a zkusit vytočit než odvrtávat,tím z kurv.. sedlo a nový nebude těsnit

Odesláno

většinou se zalomí zároveň a i kyž je trochu utopený nejdřív se navaří kus bez matky a pak dát matku, třmen je hliníkový tak se nemusíš bát že se ti to k němu chytne

Odesláno

je cca zároveň spíš kousek ještě čouhá.. zkusím navařit tu matku.

oddie nahřívat jsem se bál že zničím gumičky, měl jsem to den v odrezovači a ani to nepomohlo..:(

Odesláno

Zalomený závitník ze slepé díry v hliníkovém odlitku jsem svého času odleptával, už jsme to tu kdysi řešili. Pokud se najde něco netečné k hliníku a žeroucí ocel, je to zcela bez poškození, ovšem na dlouhou trať.

Odesláno

Abych to nemusel linkovat ctrl c - ctrl v:

Co jsem prodával díly, třmeny byly díky tomu velmi dobře prodejným artiklem, odvzdušňovák otrhl každou chvíli někdo. Přitom stačí při výměně brzdovky odvzdušňovák buď důkladně odrazit nebo ohřát - odzvdušňovák se tím samozřejmě zničí, ale nezničí se třmen a závit v něm, a stačí koupit nový odvzdušňovák za pár Kč.

TJ. řešit to ještě PŘED pokusem o povolení ;)

Odesláno

myslím, že tam je 7čka závit. Já odvrtával a sedlo zkurvil :D

Samozřejmě se to dá pak řešit humpolácky, já dal sedmičku šroubek s hliníkovou podložkou, která se rozmáčkla a nepropouští. Poté mi tu někdo radil dát tam kuličku z ložiska a zatáhnout šroubkem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...