oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Pokud je shnilý jen kousek prahu od natržení od zvedáku, a zbytek je OK, neměnil bych jej celý, jen ten kousek. Nosný je stejně ten nosník pod ním. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Pokud je práh uhnilý, tak je lepší jej vyměnit celý. V ACI.cz koupíš nový páh(y) a dáš vyměnit a vystříkáš dutiny a máš klid na mnoho let:super. Kdyby ses podíval tak na 806 prahy nemají ani v nabídce takže to není jako u 406 Citovat
Guest servisman Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 koukal jsem i na Autokelly a taky nic , kdo ví kde budou shánět prahy. I když šikovný klempíř je dovede udělat . Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Pokud je to jenom roh (a asi i vnitřek) tak je lepší udělat jenom ten. Ono jak se do toho začne hrabat svářečkou tak to jde docela rychle. Šikovnej klempíř to zvládne, případně se dá na vrakáči domluvit říznutí kusu prahu. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Půlmetrovou záplatu bych prostě vystříhl ze starých dveří, to ani nemá smysl jezdit někam vyřezávat... Citovat
Hafity Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Tak mne taky postihla koroze.... Růžek LZ blatníku u prahu.... Citovat
Czedisonek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Hezky se tady rozvířila diskuze Nejvíc se mi líbil ten psychologický příspěvek od Kobliha To víš, český člověk si nechce připustit tu krutost francouzských zrádců Podruhé za 80 let Ale k věci: Teďko na zimu to asi nechám být, po jaru to krutě propíchnu malíčkem a pak bych to viděl totálně odrbat z obou stran ten gumonátěr (obsahuje docela dost bublin, takže to bude bez iluzí) pod kterým to není vidět a podívat se pravdě do očí, tzn jestli to nějak ještě vařit nebo to poslat na propadliště dějin a poohlédnout se po mladším modelu. Citovat
Czedisonek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Oddie: ten tvůj stříkač dutin se do tvých prahů nějak blíže a podrobněji podíval, že mohl konstatovat, že zevnitř jsou ty prahy naprosto zdravé ? Ony totiž ty moje na oko taky nijak nezdravě nevypadají, a celkově ten spodek vůbec není jak liška .... Tu a tam místečko zrzavé je , ale spíš taková povrchovka, nežravá, nic na krev.... měl jsem trošku oprýskané ty přední a zadní růžky, jak nejsou zástěrky, loupal se ten gumonátěr, tak jsem to v létě natřel hameritem a bylo a je to ok, a najednou hopla a měkčí místo. to je bohužel fakt, který tam může najít podle mně úplně každý. jezdím v létě v zimě, garáž to nezná a má to 12 let, tak není čemu se divit, že. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Těma záslepkama, když se tam posvítí, je docela vidět. Na zvedáku, samozřejmě. Tohle v zimě zřejmě moc nejezdilo, 2 zimní gumy byly ještě původní z r. 2000, se 7mm vzorkem... Citovat
Czedisonek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 hm, zřejmě slušnej oddíl. A v mý situaci zřejmě výstřik (to je ale slovo ) těch prahů asi je teďko už jen vyhození peněz, co ? Já tu případnou dírku tipuju tak na nějakých max 5x 5 cm... Citovat
Czedisonek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 horší je to, že žádný záslepky tenhle můj model nemá. Nedá se nikudy nakouknout Citovat
dusan2 Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Je opravdu zarážející, jak si tady lidi myslí, že deset roků ježděné auto nehnije. Taková auta zvedám jen na pevných místech podvozku, ne za kastli. Mozem ti ukazat vela desat a viac rocnych aut ktore nehniju Samozrejme ze niesu made in germany. Citovat
Hafity Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 Viditelná koroze bývá jako špička ledovce.... Citovat
dusan2 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Tak zase trochu o korozii nasich krabic. Pred casom som tu kdesi pisel o diere v napravnici pod brzdovymi trubkami . ( foto ) Zohnal som inu z rocniku 2001 ( RHW ) Okrem toho ze sa lisila v dvoch detailoch bola na podobnom mieste a pod ABS tiez skorodovana takze som nakoniec opravil tu svoju. Tak mi to vychadza ze to je slabe miesto tohto auta Citovat
dusan2 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Varil mi to kamos ma v dielni nejaku CO2 ale detaily neviem velmi tomu nerozumiem. Ja som mu to pripravil on to zavaril Zvladol by som to aj ja ale to by vyzeralo trochu inac Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Je opravdu zarážející, jak si tady lidi myslí, že deset roků ježděné auto nehnije. Taková auta zvedám jen na pevných místech podvozku, ne za kastli. Mozem ti ukazat vela desat a viac rocnych aut ktore nehniju Samozrejme ze niesu made in germany. takže ani made in france nebude to pravé... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.