Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj dnes jsem nechal auto přezout na zimní a ejhle co jsem nezjistil?Zjistil jsem,že senzory jsou dane pro každe kolo a není jedno kam kolo obute nasadíte takže u mě teď vyfouklé např. zadní prave kolo mi auto hlásí podhuštení na levem předním.Jelikož Zimní jsou směrové tak je nemužu navzajem zaměnít máte stím někdo take takovou zkušenost.V palubním nastavení asi nic takoveho nezměním co?

Odesláno

Mělo by se ti to po projetí samo nastavit, kde je jaké kolo. Alespoň u mě je to jedno kam dám kolo a na diagnostice bylo vidět, že se po ujetí několika set metrů popřehazovaly.

[upravil dne 9/11/13 09:35 od Agrafik]

Odesláno

Ja ujel zatim max z pneuservisu 200m mám ho kousek o zkoušel to až doma.Zitra mám cestu do marketu tak pak zkusím jsem na to docela zvedavej a mohlo to byt aspon někde uvedene v manualu.:-(

Odesláno

Jojo, tak já na zimákách bohužel nemám ty správné ventilky, nechal jsem si Al kola z předchozí 307, takže mi to pravidelně hlásí že tlak není sledován.. Není to nic protivného, ale při návštěvě servisu si to nechávám na zimu deaktivovat. Nevíte někdo co stojí sada ventilků pro monitoring?

Odesláno

Taky mě to zajímalo a našel jsem nejdřív tenhle odkaz na francouzském fóru:

http://www.custom-neons.co.uk/index.php?route=product/product&keyword=9683420380+&category_id=48&product_id=89

A následně podle OEM čísla ještě levnější v cz e-shopu

http://www.pneumatiky-obchod.cz/tpms-elektronicky-senzor-snimac-tlaku-v-pneu-valor-3301b.html

Podle popisu by to mělo fungovat. Teď ještě nějaký dobrovolník, co to vyzkouší ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...