Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chystám se koupit Peugeota 106 (r.v něco kolem 1997+) a zajímala by mě jedna věc.Pokud bych si koupil úplně holý auto tj. bez klimy,el. oken,el. zrcátek atd...Dá se potom dodatečně tato výbava do auta přidat?

Odesláno

Vítej na foru.

Určitě to jde, ale finančně a časově tě to vyjde tak, že by jsi za to měl nové auto... Za mě to nedoporučuji. Klíma je dosti náročná záležitost, kde vyndáš půlku auta.. a pak ti to nemusí vše fungovat, pasovat apod... Kup pořádný auto a máš to ;)

Odesláno

No já jen pokud bych třeba sehnal pěknou 106 která by nebyla moc vybavená.Nejde mi ani tak o to jestli to bude náročný,spíš o to jestli to vůbec 106ka umožňuje :) třeba starší Mazdy maj už z výroby připravenou kabeláž pro dodatečnou montáž výbavy.Jinak děkuju moc za přivítání ;)

Odesláno

Tomu říkám odvaha. Já myslím, že bude platit tato rovnice:

cena nevybaveného auta + díly na dovybavení = cena vybaveného auta

Ale to tam nejsou hodiny práce, které na tom strávíš ...

Je to každého věc, já třeba klimu mám, nefunguje a ani se mi ji nechce spravovat :D

Guest servisman
Odesláno

Dodělávat klima , pokud nemáš ND zadarmo se nevyplatí .Jak bylo řečeno už výše. Chci se zeptat co máš za motor?

Odesláno
... Já myslím, že bude platit tato rovnice:

cena nevybaveného auta + díly na dovybavení = cena vybaveného auta

...

Ani ve snu, ta dodělávka bude stát podstatně víc, než když koupí vybavené auto.

Odesláno

No a do kolika mám hledat?Poraďte vůbec netušim kolik do toho dát,navíc chci jen 5 dvéřko a ty jsou dražší.Ikdyž je pravda že jsem tu viděl v inzerci asi za 19 tisíc krásnou 106,měla i slušnou výbavu a byla to myslim r.v 1999.

Odesláno

Ty za auto dáš 40 000 Kč a chceš ještě vylepšovat výbavu? Já čekal, že máš vyhlídnutý auto za nějakých 15, od známého, prověřený vůz, ale sociál. Pak by úvaha o dodělání výbava dávala smysl. Když jsi ochoten vytáhnout 40 000 Kč, kup vybavený auto. :roker

Odesláno

Oddie má pravdu, na přestavbě silně proděláš a ještě bude spousta problémů.

A kupovat z bazaru, to budeš další kavka k oškubání.

Takže kup od známého, auto s klimou, aspoň nefunkční (ale ne dodělávanou, musí tam být od fabriky). A počítej s tím, že do auta za 30 t. vrazíš aspoň 10 nebo 15 a do samotné klimy (v autě v této cenové kategorii to nebude nic moc) dalších 5 tisíc.

Guest servisman
Odesláno

A co tak jíti do 206 ? To se dá sehnat s klimou za solidní peníz a je větší oproti 106

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...