Mišak Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Taky sem si koupil nějakou berlu z aukra a po první návštěve lesa jsem koupil stihl 251,je to super pila,lehoučká výkon dostatecnej,ten krám z aukra je tak na ořezání halouzek na vánočním stromků i když má papírově větší výkon než ta stihlka. To ti trošku ujelo srovnávat pilku za 1500kč s pilou za 11000 tisic:roll Citovat
radim.1008 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Máme už šest let Husqvarnu, farmářskou řadu a šlape jak divá. Jen teda nebyla za pětku. Kámoš má Dolmara a je s ní též spokojen. Hlavně chytá úplně ukázkově, ať studená, či teplá. Citovat
Demo Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Mám 56 ccm Stihl \"Farm Boss 029\" a spokojenost... cca 3 ps \"Objem ničím nanahradíš\" [upravil dne 7.11.2013 22:49 od Demo] Citovat
K3nny Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Taky sem si koupil nějakou berlu z aukra a po první návštěve lesa jsem koupil stihl 251,je to super pila,lehoučká výkon dostatecnej,ten krám z aukra je tak na ořezání halouzek na vánočním stromků i když má papírově větší výkon než ta stihlka. To ti trošku ujelo srovnávat pilku za 1500kč s pilou za 11000 tisic:roll Ne proč?a aukra stála 4500 a stihl mě stála 9000,aukro krám má 2 lišty a papírově vyšší výkon než stihl ale realita je jiná. Opravdu tady platí nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci...... Citovat
Sagic Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Mám elektrickou makitu jako psal Šalda za 2450 Kč a řeže jako víno Citovat
milhaus Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 sháním pilu na zahradu...rozhoduji se mezi Stihl MS170 a mountfílďáckou OleoMac GS350. Ta OleoMac je výkonnější a levnější, nicméně pro mne jako začínajícího zahrádkáře je ta značka neznámá. Na nějaký hobby řezání a uříznutí a nařezání několika stromů do 30cm by to mělo stačit ne? Co myslíte? Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Oleomac mám elektrickou,šlape jak svině už asi 6let;) Citovat
KoudaK Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Jelikoz jsem si udelal papiry na pilu tak muj nazor je : pila do 5 tis=vyhozeny penize. Investovat 10 a mate pilu ktera vas prezije oba. Teda pokud dostane patricny servis a udrzbu. Citovat
Stifler Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Koudak: Na pilu se musí dělat nějaké \"papíry\"? Citovat
MilanF1 Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Nemusí, ale pokud ji potřebuji k práci, nějakou profi, pak určitě nějaké školení, stejně jako na křovinořez. Letos koupil děda v Tescu laciný Hecht. Po pár klackách nemazal řetěz, mělo to vysoký volnoběh a nešla do otáček. Reklamace. Včera ji přivezl zpátky a zase šlape ... uvidíme jak dlouho. Nicméně dědovi tohle stačí, v jeho letech je pro něj super, že ta pila je lehká, dá se držet jednou rukou. Ale prostě cena odpovídá kvalitě. Citovat
KoudaK Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Na rizikove kaceni a rezani/kaceni u HZS musim mit odborny vycvik o delce 40 hod v ucebne a 50 hod v lese. Je neuveritelny co vsechno jsem se tam dovedel o pilach,praci s nema atd. A to uz s pilou x let delam. Co se tyce meho prvniho prispevku tak jssm vychazel z toho co mi tam rekli a co sem tam videl. Takze asi tak nejak. Mam doma elektrickou abych si nesmrdel v dilne a mam tu nejsilnejsi od Dolmar a jsem velice spokojen. Jestli mas nekde pobliz pujcovnu tak si na den pujc nejakyho sunta a pak nejakou kvalitni a sam pocitis rozdil. Jde taky o to jak kvalitni tam budou bezpecnostni prvky pro pripad pretrzeni retezu a taky jak tam bude kvalitni odpruzeni motoru od vybraci aby po hodine prace te nebolely vsechny klouby na rukach. Ja si i dom koupil helmu se sytkem pred oci a klapkama na usi. I ta helma ma neco do sebe kdyz se ti to splasi v rukach. A mot.pilu musis drzet obouma rukama. Citovat
morepower Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Ahoj, trošku oživím téma. Potřebuji motorovou pilu, dřevo na zimu na topení, něco málo v lese, zbytek prostě na zahradě, klády apod. Chtěl bych, aby byla fakt dobrá, dalo se s ní dělat dlouho a dobře. Taky bych si přál, aby něco vydržela a bylo na ní spolehnutí. Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti, nebo ideálně doporučení, ale ne jen značku, ale i typ a proč, dík. Citovat
Péťa Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Mohu Ti levně nabídnout svoji, spolehlivou, po generálce Citovat
morepower Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 (upraveno) novou bych radši... Upraveno 7. červenec 2017 uživatelem morepower Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Švagr těžil v lese a nikdy nic než Stihl neměl... Víc ale neporadím.. Citovat
parizov Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Každá značka mívá několik řad (hobby, farmářské, profi apod.). Záleží kolik toho vlastně hodláš řezat. Hlavně taky, aby byla stále ostrá a měla OK náplně. Tak alespoň něco tak třeba... http://www.stihl.cz/Produkty-STIHL/Motorov%C3%A9-pily/Benzinov%C3%A9-pily-pro-p%C5%99%C3%ADpravu-palivov%C3%A9ho-d%C5%99%C3%ADv%C3%AD-a-%C3%BAdr%C5%BEbu-pozemk%C5%AF/22167-110/MS-251.aspx Citovat
morepower Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 Dík, vím, vím, mám to nastudovaný, zajímají mě zkušenosti Citovat
morepower Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 myslel sem třeba tuhle http://www.dobrepilky.cz/stihl-ms-362-vw_1021.html Citovat
Péťa Odesláno 7. červenec 2017 Odesláno 7. červenec 2017 před 9 minutami, minimaxa napsal: nikdy nic než Stihl neměl To je tahle? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.