Guest servisman Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Tak poslední dobou se stále po netu objevují zprávičky, že naši silničáři jsou už připraveni na zimní období , ale tato zprávička mne tedy rozesmála http://www.novinky.cz/domaci/318288-mame-vyjizdet-az-kdyz-prestane-snezit-tvrdi-silnicari-o-narizeni-ministerstva.html [upravil dne 9/11/2013 21:38 od Béďa] Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Někdo asi vymýšlel lepší definici pojmu a vůbec mu nedošlo, jaké to může mít důsledky. Snad vyhraje zdravý rozum. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Přesně tak , vím jak to dopadlo loni u nás kalamita v Č.Budějovicích Citovat
Fruktis Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 No tak už jen řetězy v povinné výbavě, kamiony přes zimu odstavit a může se ten spolek rozpustit Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Zda to ale nebyl úmysl, jak ušetřit. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 JJ koupit lyže a jezdit do práce na lyžích . Citovat
Print Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Nejlepsi jsou ty komentare .. \"v ramci uspor navrhuji at vyjizdi pouze v lete\" :D Citovat
P607Olda Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Ono to už platí dýl. Pokud sněží, mají jen pluhovat, ale ne sypat. Což je logické, protože následující pluh shrne ten čerstvý posyp do příkopu. Tak teď to vytunili. Nařízení zřejmě formuloval někdo, kdo vidí sníh jenom z okna kanceláře a nemá zkušenosti z každodenního provozu v těžkých podmínkách. Citovat
Almanil Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Jsem proti rozhazování na dluh, ale některé způsoby šetření jsou holt hezké jenom na papíře. Pro jistotu by během sněžení mohl být povolen výjezd jen na vlastní nebezpečí Citovat
Pacho69 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 No pořád přemýšlejí, jak zpomalit provoz... Tak co kdyby nevyjížděli vůbec Citovat
Haryk Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 v zimě sněží ? !,,co to, jak to že padá sníh, já nemůžu jed, mám přec letní gumy! tak tu srač..u ukliďte!\" když je zima tak padá a nemůžeme nadávat, že to včas neuklidili ti chlapi co jezdí s pluhy nemůžou za to, že padá a padá Citovat
Guest servisman Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Mne to stačilo loni kdy u nás asi padal sníh 3 a byla kalamita . Do práce místo 15 minut jsem jezdil hodinu. Citovat
Kuro Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Jen ať nepluhujou, aspoň si užijem Nebudeme muset řešit zimní klouzání - srazit se totiž bude dát uplně všude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.