Duin Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Ahoj, jiz nekolik mesicu me trapi problem se kterym se da sice fungovat ale misty me to dost otravuje. Pri prudsim pridani plynu anebo take pri jizde ustalenou rychlosti pri jizde do kopce, jinak receno pri potrebe vyssiho vykonu dochazi k prepnuti z LPG na benzin. Prepnuti je doprovazeno pipanim a rozblikanim LED na LPG prepinaci. Mohl by nekdo fungovany poradit co za tim muze byt? Neni to zavisle na hladine paliva v nadrzi, tj. zlobit to pri plne i pri poloprazdne nadrzi LPG. Pri prepnuti zpatky na LPG system opet funguje dobre az do okamziku prudsi akceleraci. Jev pozoruji hlavne pri dalnicnich rychlostech. Mam LPG STAG 300, najeto bez vymeny jakehokoliv dilu cca 180 tisic km, filtry pravidelne menim. Citovat
222johny222 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 to můžou být vstříky.... mám stag 4 a v létě v horkách mi to přepne do benzínu,když projedu levotočivou zatáčku prudce takže taky pěkná otrava.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 reduktor nestíhá dávat plyn=přicpanej nebo zalepenej ventil na reduktoru.... Citovat
222johny222 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 myslíš vstřikovač a jak to opravím?Pač v servise mi řekli,že mám špatnej vstřik a že to opraví jen výměna za nový.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 ne reduktor je věc ,která krmí vstřiky,nebo malej tlak v systému;) Citovat
mmmb Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Taky to vidím nato že nezvládá dodávat potřebné množství plynu. Plyn jde do vstřiků když má dostatečnou teplotu na zplynění a když má dostatečný tlak. V cestě nu valí fotlr kapalné a plynné fáze. Citovat
PAJA106 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Podobný problém měl Vinorak na své Xsaře, ale tam mu to dělalo hned po montáži. Na vině byl nedostatečný tlak, po seřízení LPG ECU už prý ok. Citovat
vinorak Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 mě se to ale nepřeplo na benzín, pořád to šlo na plyn, jenom to přestalo jít do otáček a končilo to někde u 5000 Citovat
bezdo Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 180t km bez výmeny, čo sa čudujes. AJ tak rekord. Rozobrať reduktor, vyčistiť, kupiť repas sadu, vymeniť membranu, o-kružky, tesnenia. Vymenieť alebo repasovať vstrekovače. Akurat som si to objednal, repas sada reduktora 17€, repas 1 vstreku 2,8€. Uz sa teším na robotičku pekne v garaži... Z yotube som stiahol video postup... už nech je to tu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Jak pak nastavis zdvih lístků mas stolici?:Dnebo podle oka:myslim Citovat
parlament Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Charlie,repas vstrekovacej lišty Valtek som si už robil. Zhruba podľa tohoto návodu Stačilo mi na to posuvné meradlo.Dával som zdvih 0.5mm a ten nie je problém namerať presne.Len je to trochu prplačka,so stolicou by to bolo rýchle. Citovat
parlament Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Bezdo, silno pochybujem.Tiež som si to myslel,ale prvé prepnutie na plyn ma presvedčilo,že mám lištu znovu rozobrať a nastaviť. Citovat
bezdo Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 No do prdele...S reduktorom by nemal byť problém, tam len všetko vyčistit a vymeniť. Ale čo s tými vstrekovačmi? Vieš mi prosím nejako poradiť, napísať prípadne aj pre ostatných nejaký postup ako si to robil- nemusí byť profesionalny, len ako si použil tu šubleru čo si písal predtým. Dakujem Citovat
.mycTD Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 napred vyres ten reduktor a pak teprve premyslej o rozborce vstrikovacu. predpokladam, ze jsi menil i filtr kapalne faze (v reduktoru) ? Citovat
bezdo Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 napred vyres ten reduktor a pak teprve premyslej o rozborce vstrikovacu. predpokladam, ze jsi menil i filtr kapalne faze (v reduktoru) ? Ano pane, presne tento postup chcem zvolit. Už niekolko krát som menil jeden aj druhý filter... A prečo by som to nemohol spraviť naraz??? A s postupom vieš poradiť??? Toto som vedel aj pred tým!!! Citovat
.mycTD Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 [A prečo by som to nemohol spraviť naraz??? bo S reduktorom by nemal byť problém, zatimco repase vstrikovacu po domacku problem byva. Citovat
Duin Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 Tak se opet hlasim s novinkami. Zakladni problem - prepinani na benzin pri akceleraci stale nevyresen. Vymenil jsem opet filtry kapalne a plynne faze. Ten filtr kapalne faze byl notne zaneseny. Zkusil jsem se projet a problem zustava. Sehnal jsem repas sadu reduktoru (Zavoli Zeta) - 2 x membrana + spousta o-krouzku a tesneni. Vse jsem rozebral vycistil vymenil a problem mam porad. Po pripojeni PC k LPG jednotce jsem nevycetl zadnou zavadu. Kontrolni otazka: vi nekdo k cemu presne slouzi inbusovy sroub, ktery tlaci na centralni pruzinu a ta na membranu? Podle funkce by sroub mel menit pomer sil (podtlak vs. pruzina) k otevirani ventilu uvnitr reduktoru. Auto po teto operaci jezdi stejne, jen o neco stoupla spotreba cca 12l LPG. Tohle prikladam ke spatnemu nastaveni a nejspis i spatne kalibraci. Citovat
bezdo Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Tak sice neskor, ale uz som konecne zrepasoval reduktor tomasseto alaska09. Repas som spravil po skoro 50000km, dovodom bolo dosť nepríjemne trhanie dolu kopcom so zaradenou rýchlostou. Zatial len skusobna jazda, trhanie je prec. Spravil som autoadaptaciu lpg. Pri prudsom pridaní a následnom ubraní sa preplo do benzínu. Kedze som priebeh sledoval na PC pocas jazdy, vsimol som si, že dovodom je prepnutie kvoli nízkemu tlaku,autoadaptacia to nastavila na 1,16(nadrž je plna na 90%). Prepísal som to na 1,05 a uz to nepreplo. Tlak reduktora stupa s otáčkami, ale ked preradujem, prudko klesa a vtedyprepol na benzím. Predpokladam, že menbrány si ešte musia sadnúť, ked mi to robili, doporučili mi moc to nevytáčať cca 500 či 1000km, uz si napamatam. Uvidím čo sa bude diať, sem tam to napichnem na PC a skontrolujem.... Citovat
bezdo Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Kontrolni otazka: vi nekdo k cemu presne slouzi inbusovy sroub, ktery tlaci na centralni pruzinu a ta na membranu? Podle funkce by sroub mel menit pomer sil (podtlak vs. pruzina) k otevirani ventilu uvnitr reduktoru. Pruzina služi k nastaveniu tlaku reduktora, bol mi odporucaný tlak bez zataže 1,3-(v navode pisu 1,4-1,6) pracovný tlak prizataži ma reduktor udržovať 1,8-2,1. Problém nastane ked sa ako keby niečo zasekne v reduktore a tlak v nom sa vzačší a system to vypne. Potom sa to da znovu nahodiť ako pišete. Nie je mi jasné čo to ale robí??? Pred repasom mi to nerobilo, teraz sem tam. Este musim odsledovať ako pracuje podtlak od sania, lebo vlastne ten pomaha riadiť najma pri zataži. Mam podozrenie práve na ten podtlak. Je to uplne stupidny system fungovania- ten podtlak prisaje membranu a tým sa zvyšuje tlak. Ked to píšem, napadlo ma kde som možno spravil chybu: Membrana bola od prašku a ja som to utrel(čo je to za bordel, pomyslel som si) a teraz sa obavam že on ma prave za ulohu aby sa to neprisalo nadlho a dokazala sa ta membrana odlepit- to je ale moja teoria Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.