Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak s fotkou,nějak nepobírám.

Ale když jem byl minulý týden v Blansku u známeho ohledně Kaipana,tak cestou zpět,jsem to kousek také protáhl,staále se mi lepila na pr...nějaká kokta,tak pak bylo na tacháči 180,nějaká rezerva malá tam byla a ve výjezdu z obce do kopce,konkrétně Březová nad Svitavou, jsem mu uhnul do pomalejšího pruhu a stejně mě nedal,ale snažil se.

[upravil dne 2/11/13 21:09 od Milan+]

Odesláno

Jo Brezova je dobra,v lete s Fiatem 114 na bradavici.Ted,vcera mi prisla domu pozvanka naagistrat.Hezky povidani,prestalome i chvilku tesif ze mam nejrychlejsi bus.217 km.Jsem zvedavej,kdo to auto ridil.

Odesláno

Jo Brezova je dobra,v lete s Fiatem 114 na bradavici.Ted,vcera mi prisla domu pozvanka naagistrat.Hezky povidani,prestalome i chvilku tesif ze mam nejrychlejsi bus.217 km.Jsem zvedavej,kdo to auto ridil.

Odesláno

Na dálnici na Prahu z Mladé Boleslavi podle navigace

178, pořád to trochu přidávalo, ale od 170 to už bylo líný. Dálnice byla prázdná tak jsem t zkusil, v těch 178 se předemnou objevilo auto tak jsem sundal nohu z plynu. Tachometr ukazoval asi 182. Takže jsem se staříkem parníkem spokojenej.

Odesláno

s Lančií jsem co to jede nezkoušel. Zatím. Rád se kochám:D

S 806 1.8 180km a bylo to z kopce.

S tramvají 95km :D:D:D

[upravil dne 3/11/13 09:59 od adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...