Tony Stark Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Potřeboval bych poradit, díval jsem se na schéma zde : http://www.peugeot-club.com/topic/36366-307-pojistky-uzemnovaci-body/ ale nikde nemůžu najít jaké pojistky jsou od potkávacích světel, jelikož jsem kontroloval všechny pojistky jak v kabině tak v motorovém prostoru a hergot nevěřím tomu, že by odešly obě žárovky najednou. Obrysovky svítí, dálkové také, všechny blinkry také, mám nastaveno v diagnostice automatické rozsvěcovaní světel. Po nastartování se mi rozsvítí pouze obrysovky. Nemám dvakrát malé ruce, tak kontrolu žárovek chci nechat na konec, ale stejně si nemyslím, že mohou odejít obě žárovky najednou. Jak to je ve světlech obrysovka, potkávačka a dálkové světla mají každé svou žárovku? [upravil dne 28/10/13 16:43 od Tony Stark] Citovat
vasekwalenta Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 bohuzel obe prasknout najednou muzou...sam jsem tomu neveril...a nekolikrat za sebou...tak jsem koupil odporove patice a je klid:mrk....investice 500kc ale uz nekupuji zarovky...... Citovat
Tony Stark Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 nejsem sice žádný autoelektrikář, ale když odejdou obě naráz, tak tam vznikl někde velký studený spoj nebo kraťas a čili by měla prdnout i pojistka ne? mohu tě poprosit o odkaz na ty odporové patice, děkuji ti. Citovat
vasekwalenta Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 odkaz nemam koupil jsem to u nas v autodilech,je to na skodovky na netu dej do vyhledavace odporova patice a vyjede ti jich hafo.... Citovat
MJSytic Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Nejlepší řešení je soft-start Jinak odporové vedení H7 v AK kód: XS 6Y0941855 Citovat
5r.kubak Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Mě taky hodně praskaly žárovky a tak jsem koupil Osram Ultra life a mám klid, zatím nepraskly a mám je tam asi 1,5 roku. Citovat
Tony Stark Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Hergot dneska jsem byl v AK a ty svině mi tvrdili, že to odporové vedení na H7čky se nevyrábí. MJSytic - díky za odkaz 5r.kubak - mě je zase líto dávat tolik peněz za žárovky, ale dívám se ty Ultra Life Osramky to jsou halogenky? Svítí to lépe nebo jen zbytečně vyhodím peníze? Citovat
307rg Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 v škodovke by to mali mať a je to aj s konektorom, väčšinou je problém práve v konektore žiarovky, v ktorom sa zvyknú opáliť kontakty a výsledkom je potom zvýšena teplota a rýchle KO žiarovky, ak sa to prehrieva od opálených kontaktov v konektore, tak ti myslím nepomôžu ani drahé a kvalitné žiarovky:myslim Citovat
Tony Stark Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 takže pokud je to tou teplotou tak když zvýším odpor na drátě do konektoru = snížím i svítivost ? tak přestanou tolik hřát? jelikož nyní to hřeje jako kráva, pořád přemýšlím jak to předělat k obrazu svému ale jaksi tápu. Citovat
MJSytic Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Na 308 to taky praskalo a vyřešil to ten soft-start. Je ale pravda, že když jsem tam dal Osramky \"light-at-day\" (předchůdce těchle ultra life) tak ty tam vydržely a svítily úplně stejně, jako klasika Sada 2ks za 300,- to není tak hrozný Asi bych koupil v AK keramický patice a ty ultra life osramky a musí to být minimálně lepší [upravil dne 29.10.13 20:56 od MJSytic] Citovat
vlado-.m Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Netrafil si nejau cestnu nerovnost? Vlakno je pocas zeravenia nachylnejsie na otrasy. Inak doporucujem soft start. Citovat
5r.kubak Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 To Tony Stark: jo jo jsou to halogenky. Jinak rozdíl ve svítivosti oproti klasickým žárovkám H7 55W jsem nezaznamenal. Zatím jsem s nimi spokojen. Předtím jsem měnil žárovky co 2 měsíce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.