Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, díval jsem se na schéma zde : http://www.peugeot-club.com/topic/36366-307-pojistky-uzemnovaci-body/

ale nikde nemůžu najít jaké pojistky jsou od potkávacích světel, jelikož jsem kontroloval všechny pojistky jak v kabině tak v motorovém prostoru a hergot nevěřím tomu, že by odešly obě žárovky najednou.

Obrysovky svítí, dálkové také, všechny blinkry také, mám nastaveno v diagnostice automatické rozsvěcovaní světel.

Po nastartování se mi rozsvítí pouze obrysovky. Nemám dvakrát malé ruce, tak kontrolu žárovek chci nechat na konec, ale stejně si nemyslím, že mohou odejít obě žárovky najednou.

Jak to je ve světlech obrysovka, potkávačka a dálkové světla mají každé svou žárovku?

[upravil dne 28/10/13 16:43 od Tony Stark]

Odesláno

nejsem sice žádný autoelektrikář, ale když odejdou obě naráz, tak tam vznikl někde velký studený spoj nebo kraťas a čili by měla prdnout i pojistka ne?

mohu tě poprosit o odkaz na ty odporové patice, děkuji ti.

Odesláno

Hergot dneska jsem byl v AK a ty svině mi tvrdili, že to odporové vedení na H7čky se nevyrábí. :bacha

MJSytic - díky za odkaz

5r.kubak - mě je zase líto dávat tolik peněz za žárovky, ale dívám se ty Ultra Life Osramky to jsou halogenky? Svítí to lépe nebo jen zbytečně vyhodím peníze?

Odesláno

v škodovke by to mali mať a je to aj s konektorom, väčšinou je problém práve v konektore žiarovky, v ktorom sa zvyknú opáliť kontakty a výsledkom je potom zvýšena teplota a rýchle KO žiarovky, ak sa to prehrieva od opálených kontaktov v konektore, tak ti myslím nepomôžu ani drahé a kvalitné žiarovky:myslim

Odesláno

takže pokud je to tou teplotou tak když zvýším odpor na drátě do konektoru = snížím i svítivost ? tak přestanou tolik hřát?

jelikož nyní to hřeje jako kráva, pořád přemýšlím jak to předělat k obrazu svému ale jaksi tápu. :myslim

Odesláno

Na 308 to taky praskalo a vyřešil to ten soft-start. Je ale pravda, že když jsem tam dal Osramky \"light-at-day\" (předchůdce těchle ultra life) tak ty tam vydržely a svítily úplně stejně, jako klasika :myslim

Sada 2ks za 300,- to není tak hrozný :myslim

Asi bych koupil v AK keramický patice a ty ultra life osramky a musí to být minimálně lepší :aut:D

[upravil dne 29.10.13 20:56 od MJSytic]

Odesláno

To Tony Stark: jo jo jsou to halogenky. Jinak rozdíl ve svítivosti oproti klasickým žárovkám H7 55W jsem nezaznamenal. Zatím jsem s nimi spokojen. Předtím jsem měnil žárovky co 2 měsíce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...