Přejít na obsah

5r.kubak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

5r.kubak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. 5r.kubak

    P307 el.schéma motor-ecu

    SID803 Díky to by mohlo být přesně co potřebuju
  2. 5r.kubak

    P307 el.schéma motor-ecu

    Díky, zkusím se na to podívat. Řeším problém na 5V systému. Na čidle vačky nemám 5V, ale jen 1,3V(měřeno z konektoru řídící jednotky). Problém v elektrice, pravděpodobný zkrat na 5V systému. Potřebuji zkontrolovat komponenty na pinech E3,E2,A4 konektor 1 (šedý 48-polový) , piny C3,E3,C2,D1 konektor 2 (hnědý 48-polový) a Pin F2 konektor 3 (černý 32-polový).
  3. Dobrý den, potřebuji elektrické schéma zapojení k ECU motoru. Jde mi o to zjistit co je připojeno k jakému pinu konektoru k řídící jednotce motoru. VIN: VF33HRHRH83578023 Díky
  4. 5r.kubak

    "pulzující" hadice od turba

    Odpojovat jí v plánu nemám, maximálně na zkoušku. FAP mám a dokonce před cca 12000km vyměněnej v Peugeotu. Díky za rady, až budu mít trochu času, mrknu na ty klapky a zkusím načíst EGR.
  5. 5r.kubak

    "pulzující" hadice od turba

    ovládání turba zkontrolováno jako první včetně hadiček. Elmag ventil (pierburg) vyměněn, ale chová se to stejně. Zkusim odpojit tu klapku a zaslepit hadičku, jak se to bude chovat. Předtím vymažu chyby a pak to zkusím znovu načíst.
  6. 5r.kubak

    "pulzující" hadice od turba

    "+ se ta vrchní přivírá podle otevření EGR ventilu" tak to by teda mohlo souviset s chybou EGR, kterej je navíc zaslepenej, ale není odstraněn v SW. Se zaslepeným EGR jsem najezdil cca 30 000km. Pak se ho pokusili načíst v Peugeotu - neúspěšně a od té doby kontrolka motoru a takové chování. Díky, zkusím se na to zaměřit.
  7. Ahoj, mám problém s P307SW 2.0HDi 100kW RHR rv.2004 Auto při akceleraci střídavě táhne a netáhne, akcelerace není plynulá a auto je takové línější. Diag vypsala tyto chyby P1462, P1351, P1598 a P2562. Při vizuální kontrole na místě a držených vyšších otáčkách (4000ot./min.) se hadice od intercooleru do sání pravideplně nafukuje a vyfukuje (pulzuje). Nevím jak lépe to popsat. Mám podezření že klapka před sáním(viz. obrázek) se přivírá a otevírá a tím se hadice nafukuje a smršťuje jak v ní narůstá a klesá tlak. Nevíte na co se zaměřit? Díky
  8. 5r.kubak

    Klima v horku nefouká

    A dá se ten regulátor koupit samotný? Nestačí jen vyměnit nějaké součástky - tranzistory? Díky
  9. 5r.kubak

    Klima v horku nefouká

    Já mám podobnej problém. Když auto stojí na slunci a venku je 25°C+ tak klima začne normálně chladit, ventilátor běží naplno a po pár minutách se vypne. Z mřížek ventilace jde chlad pořád, asi náporem vzduchu. Po chvilce se ventilátor zase rozběhne. Když se auto trochu ochladí, tak už jede v pohodě. Mám podezření, že se na něm něco přehřívá a vypne ho. Pokud manuálně nastavím otáčky ventilátoru na cca 1/2, tak běží furt i při hodně vyhřátém autě.
  10. Ahoj, sháním startér do Peugeotu 307 2.0HDI 100kW Jedná se o startér Valeo d8r27 nebo 438165 Netrvám na Valeu, může být i jiný výrobce. Díky
  11. 5r.kubak

    nizka hladina aditiva - FAP

    Já to nedávno nechával doplnit přímo v Peugeotu a cena nebyla tak hrozná. Se vším všudy asi 3300. Ale záleží na tom jaké aditivum tam patří. Vím, že jedno je dražší než to druhé... a já měl to levnější.
  12. 5r.kubak

    motor netaha

    A dostaneš otáčky přes 3000/min?
  13. To Tony Stark: jo jo jsou to halogenky. Jinak rozdíl ve svítivosti oproti klasickým žárovkám H7 55W jsem nezaznamenal. Zatím jsem s nimi spokojen. Předtím jsem měnil žárovky co 2 měsíce.
  14. Mě taky hodně praskaly žárovky a tak jsem koupil Osram Ultra life a mám klid, zatím nepraskly a mám je tam asi 1,5 roku.
  15. 5r.kubak

    Centrál zamkne a hned odemkne

    Táta řešil něco podobného na P307. Jednou v zimě odemkl klíčem v zámku(ne dálkovým) a začalo to zlobit. Auto se ihned po uzamčení DO opět odemklo. Nakonec je bylo zatuhlým zámkem u řidiče, který po odemčení klíčkem se nevrátil do \"výchozí\" polohy a zůstal jakoby pootočený. Zkusil bych klíčem v zámku auto zamknout - odemknout.
×
×
  • Vytvořit...