Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po nehodě svítěj blbě světla

Recommended Posts

Odesláno

čau kluci mam takovej blbej dotaz a nwm kam ho zařadit..předevčirem jsem nechtíc nabral asi v 20km/h auto přede mnou... mam akorat zlomenou mřížku nic vic ae zda se mi že světla svitěj o dost huř...je možny že se při tom nějak stlačily nebo podtrhly že svítěj vic k zemi?nebo nestalo se vam něco podobnyho?P406

Upraven nadpis (puvodně \"Bůbej dotaz\")

[upravil dne 27/10/13 10:48 od Radek Hurvajz]

Odesláno

to bude asi porod je vyndat co :D ja pravě nwm jako nebyla to moc velka rana ae jelikož se mi ještě nestalo tak sem se radši zeptal :) děkuju za radu :)

Odesláno

Otec ve 20ti potkal veřejný osvětlení... KO motor a příslušenství, komplet rozsekanej předek... takže ono to není jentak

Odesláno

takže říkate že sem měl z prdele štěstí jo :D no mě se pravě z ničeh nic zamotala hlava a najednou předemnou auto... no jako když vyšel ven tak sem nevěděl ktera vubec bije....ted sem pořadně koukal a zda se mi že ty světla sou jakoby vycvaknuty nebo jak bych to řekl...nejsou přesně v rovině s hranou narazniku jak to bylo předtím

Odesláno

Mě do tažného skočil Golf..na odpis světlo, maska, prasklý nárazník a podložka pod RZ...a dávno zpět (asi 7 let) jsem poskočil do napřímo do zdi, výsledek byl zlomené držáky předního nárazníku jinak nic víc.

Odesláno

Sundej i přední mřížku. Pod jejím spodním okrajem jsou spodní držáky. Přední mřížka je na tři šrouby nahoře a tři západky dole. Teda aspoň new model.

Odesláno

jj s tou mřížkou je to tak akorat že ty zapadky mam ulomeny po tom tukanci ae co sem koukal tak držáaky světel sou v pohodě sem zkusil stim světlem hejbnout a ani omylem

Odesláno

Ještě mohly vyskákat paraboly z držáků. Taky jsem se s tím setkal. Zkus sundat zezadu krytku a zahýbat s parabolou. Jestli bude volná, tak je to ono :myslim

Odesláno

světla jsou v pohodě až na to že my rupla jedna dalkova žarovka...s parabolama sem hybal taky mě to napadlo a držej jako přibity.....naklánění normalně funguje.největši pech je ten že ten naraznik je zpravovanej ae ani nevyskočil jen ty světla my nesedí v těch dražkach(třebas je to jen muj dojem) jen mě tak napadlo nwm zda je to možny či ne ae nemohlo se třebas stat že mi naklapění skočilo uplně dolu a nejde to zvednout na tu pozici kde to bylo předtím?jako ono funguje aae zda se to třebas nešprajclo o kousek

Odesláno

čauky tak sem to nakonec odvezl do servisu a jak bylo zminěno mam trošku zkroucenej předek po ty kolizy...ae ničemu to prej nevadi tak mi je seřidily a je klid takže všem díky za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...