brixtr Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 čau kluci mam takovej blbej dotaz a nwm kam ho zařadit..předevčirem jsem nechtíc nabral asi v 20km/h auto přede mnou... mam akorat zlomenou mřížku nic vic ae zda se mi že světla svitěj o dost huř...je možny že se při tom nějak stlačily nebo podtrhly že svítěj vic k zemi?nebo nestalo se vam něco podobnyho?P406 Upraven nadpis (puvodně \"Bůbej dotaz\") [upravil dne 27/10/13 10:48 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 že by jsi zlámal držáky světel? vyndej světla a uvidíš.. pokud to bude OK, tak zajeď je nechat seřídit Citovat
brixtr Odesláno 26. říjen 2013 Autor Odesláno 26. říjen 2013 to bude asi porod je vyndat co ja pravě nwm jako nebyla to moc velka rana ae jelikož se mi ještě nestalo tak sem se radši zeptal děkuju za radu Citovat
ChouLu Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Otec ve 20ti potkal veřejný osvětlení... KO motor a příslušenství, komplet rozsekanej předek... takže ono to není jentak Citovat
Marcel505 Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Kamarádka si couvla do 406 - světla ulomený držáky... A další \"drobnosti\" na výměnu... Citovat
brixtr Odesláno 26. říjen 2013 Autor Odesláno 26. říjen 2013 takže říkate že sem měl z prdele štěstí jo no mě se pravě z ničeh nic zamotala hlava a najednou předemnou auto... no jako když vyšel ven tak sem nevěděl ktera vubec bije....ted sem pořadně koukal a zda se mi že ty světla sou jakoby vycvaknuty nebo jak bych to řekl...nejsou přesně v rovině s hranou narazniku jak to bylo předtím Citovat
KingSpade Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Mě do tažného skočil Golf..na odpis světlo, maska, prasklý nárazník a podložka pod RZ...a dávno zpět (asi 7 let) jsem poskočil do napřímo do zdi, výsledek byl zlomené držáky předního nárazníku jinak nic víc. Citovat
HORAL406 Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 No zvedni kapotu, mrkni na vrchní držáky světel, zkus s tím světlem zahýbat a uvidíš, ne?? Citovat
Edison Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Sundej i přední mřížku. Pod jejím spodním okrajem jsou spodní držáky. Přední mřížka je na tři šrouby nahoře a tři západky dole. Teda aspoň new model. Citovat
brixtr Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 jj s tou mřížkou je to tak akorat že ty zapadky mam ulomeny po tom tukanci ae co sem koukal tak držáaky světel sou v pohodě sem zkusil stim světlem hejbnout a ani omylem Citovat
Dano406 Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 nejsou přesně v rovině s hranou narazniku jak to bylo předtím Že by byl pochrámaný nárazník a světla byla v pořádku? A není pohnutá nějáká výstuha? Citovat
MJSytic Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Ještě mohly vyskákat paraboly z držáků. Taky jsem se s tím setkal. Zkus sundat zezadu krytku a zahýbat s parabolou. Jestli bude volná, tak je to ono Citovat
brixtr Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 světla jsou v pohodě až na to že my rupla jedna dalkova žarovka...s parabolama sem hybal taky mě to napadlo a držej jako přibity.....naklánění normalně funguje.největši pech je ten že ten naraznik je zpravovanej ae ani nevyskočil jen ty světla my nesedí v těch dražkach(třebas je to jen muj dojem) jen mě tak napadlo nwm zda je to možny či ne ae nemohlo se třebas stat že mi naklapění skočilo uplně dolu a nejde to zvednout na tu pozici kde to bylo předtím?jako ono funguje aae zda se to třebas nešprajclo o kousek Citovat
Edison Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Ještě mě napadá... v úchytech světel jsou dost velký otvory... Mohlo se to hnout i v tom. Ale spíš bych typoval na pokroucenej předek... Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 čauky tak sem to nakonec odvezl do servisu a jak bylo zminěno mam trošku zkroucenej předek po ty kolizy...ae ničemu to prej nevadi tak mi je seřidily a je klid takže všem díky za rady Citovat
MichalTalbot Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Mám stejnej problém, po lehkým ťukanci to nějak blbě svítí a taky je z toho hůř vidět, nevíte co s tím? Nemám to přejet Tempem? Sorry, ale to nešlo :D Citovat
brixtr Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 ne tak v pohodě ae takhle to moje naštěstí nevypadá Citovat
MichalTalbot Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Naopak, je třeba chlastat víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.