Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

3 Baziho minisraz - Pivovarský  

1. 1. 3 Baziho minisraz - Pivovarský

• 25.1.2014
      5
    • 18.1.2014
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak já jsem se skoro denním spožděním také doma :D

Sraz jako vždy super, průvodce masakr a hospůdka mňam... Když nás v 1 ráno vyrazili, tak jsme už ráno v 10 čekali až otevřou... přišel ten samý co nás obsluhoval včera... :D:D

Odesláno

Roman je pryč :) Ale já mám 12 fotek, které se snažím už hodinu z mobilu dostat (Android :myslim ) :D Ostatní dejte taky fotky :P Potřebuji něco do článku

Odesláno

Tak jsem též dorazil. Spánkový deficit doplnil ve vlaku. Sraz byl moc hezkej.... Průvodce pivovarem výbornej, nenechal se vyvést z rovnováhy pežotem.... Alias co má pivo/pivovar a nemá pežot. Zdatně průvodci sekundoval ve výkladu Kobra :D

Jídlo v obou Romanem vybraných restauracích bylo velice dobré. Svíčkovou jsem dal za 6 minut 20 :D:D:D Někdo prohrál aneb s tlusťochem se nesázej :D Nanjuo :D:D Nakonec jsme to ve třech zakončili v nějakém blanenském klubu Stará fabrika (nebo tak nějak) Bylo to tam plné samých padajících místních lidí :D

Ráno opět Černá Hora na snídani, dal jsem si husí játra z toustem, salátkem a červenou orestovanou cibulkou a na rozloučenou výbornou černohorskou dvanáctku.

Pak mě Schreek hodil na vlak a tradá zu Hause nach Aussig

Odesláno

Jsem rád, že se sraz vydařil, a že se vám líbil. Děkuji za pochvalu:mad:.

Vy jste šli ještě do Fabriky?:D To vás tam vytáhnul KoudaK:D. Se mě líbilo, jak s žárem v očích svojí přítelkyni oznámil \"dneska nejdem spát\":D:D.

Jo, nálada byla skvělá:super.

Průvodce:super: \"To u Pežotu nemáte\" \"To u Pežotu máte\".

Veselo bylo taky, když jsem odvážel Blanenské Lvy. Vřískot je kus chlapa, a rozhodl se, že bude sedět s přítelkyní ve třetí řadě. A on se tam opravdu dostal, a chválil si, jak je tam místa. A pak že třetí řada v 307mě je jen pro prcky:D.

Jak to bylo s tou snídaní v Aquaparku:myslim?

Fotky zde

Omlouvám se za kvalitu fotek. Můj stařičký foťák už budu muset nahradit nějakým lepším.

Odesláno

Romane bylo to super! Fain program, zase jsme něco poznali. Taky mi v obou restauracích chutnalo, sice piju celé odpoledne mátové čaje ale pivo výborné a svíčkovou bych si klidně zas dala. Punkaci do příštího srazu natrénuju a dáme odvetu :D

Odesláno

Romane KoudaK by pod pantoflem a s náma nešel, tak jsme šli jako hvězdná trojka já, Schreek a Punky :)

Snídaně super... \"zase vy?\" :D ... prvnni dotaz v hospodě... 3 piva? :D

Odesláno

Moc nás mrzí,že jsme nemohli přijet,ale nemůžu mít všechno :grr

Těšili jsme se na prohlídku pivovaru a na shledání se známými i neznámými tvářemi :roll

A jak dopadl bowling? Hráli jste ho vůbec? Nikde o něm ani zmínka(aspoň jsem si teda nevšimnul) :myslim:papa

Odesláno

Ju Pepito, hráli:papa

1. místo Hotmen

2. místo KoudaK

3. místo Schreek

Luky, takže trojka:D. Škoda, že už jsem to nedal. To musela být jízda:D.

Já pak písnu něco ke srazu do prvního příspěvku, ale nejdříve zítra.

[upravil dne 19/1/14 21:03 od Roman Bazi]

Odesláno

bylo to super... děkujem za krásně prožitou sobotu...:-) těšíme se na další...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...