Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 http://www.drsnysvet.cz/necekane-mu-vyletel-airbag/ Jak se tohle může stát? Občas si tak říkám co kdyby vyletěl A ještě třeba na dálnici ve 130ti. [upravil dne 21/10/13 15:58 od Chozeluizskuner] Citovat
JendaB Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 No podle mě mu vyletěl z důvodu toho že narazil do toho kanálu. Citovat
JakubkoSK Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 sa mi zda že na dačo vyletel z podvozkom a stoplo ho to.... inu v top gear špecial tak vyletel airbag Clarksnovi .... hovoril že skoro ohluchol edit hej zastavil ho kanal... [upravil dne 21/10/13 16:07 od JakubkoSK] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Už to vidim... Já myslel že airbag vystřelí až nad určitou rychlost. Kamarád se takhel zastavil vanou o sklopenou závory a nic. Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Kdysi jsem dostal airbagem jenom tím jak jsem bouchl nechtě do popelnice. Repete už nikdy nechci zažít. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Jednou sem byl nepřipoutanej spolujezdec při pruletu křižovatkou do škarpy, a airbagy nic. A to mělo auto zadní kola ve vzduchu Citovat
gronholmm Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 V pojišťovně jsme jednou řešili že skůtrista naboural do 206tky když měla plnej rejd a trefil přesně to vytočený kolo. 206 stála a přesto šli bagy ven.. Zjistilo se že tím že nedošlo k utlumení nárazu přes výztuhy a nárazníky ale šlo to natvrdo tak kvůli tomu bagy šli ven... Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 dokonce tu někdo psal že přejel, blbý přejezd u garáží a vyletěly pyropatrony u sedaček u 406 Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Netušil jsem nikdy, že stačí tak málo.... Ani nechci pomejšlet, co se mi kdy při kravinách mohlo stát Citovat
Lihous Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Ono to je spis o stavu celeho auta A jak zaznelo z jake strany a jak moc velka rana to bude. Me spis prislo ze auticko nebylo zrovna v top stavu ale kanal ci co to bylo trefil pekne! A snad jen drobne varovani pokud je airbag tak vzdy pouzit pas - toto bylo vic nez nazorne pokud by se tomu dalo tedy verit Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 chtělo by to prohledat na fóru bylo do zajíždění do podzemních garáží , najednou rána a pyropásy byly střelený Citovat
punkac Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 No řídící jednotka funguje za pomocí akcelerometru.... Vyhodnocuje to prudkou změnu rychlosti a směru.... Že by se to pokazilo při nárazu do popelnice? Si do ní narazil Eltone tak v sedmi pětkách za hodinu, ne? :D Gronholm: Ta 206 stála nebo jela? [upravil dne 21/10/13 18:31 od punkac] Citovat
ChouLu Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Zkušenosti: 206SW - náraz do sloupu bez brždění v cca 15km/hod... nic ani pásy ani pytle.. 206 - cca 60-70 otření o strom a na boudu - přední pytle a pásy napnutý jak struna Citovat
Jeny Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 No řídící jednotka funguje za pomocí akcelerometru.... Vyhodnocuje to prudkou změnu rychlosti a směru.... Že by se to pokazilo při nárazu do popelnice? Si do ní narazil Eltone tak v sedmi pětkách za hodinu, ne? :D Gronholm: Ta 206 stála nebo jela? [upravil dne 21/10/13 18:31 od punkac] u starýho auta klidně mohl vystřelit airbag i při nárazu do popelnice. Prý šlo dobře mířeným kopancem na čidlo vystřelit airbagy. U nových aut už je čidel víc a řj právě pomocí decelerometrů vyhodnocuje a popřípadě aktivuje pyropatrony. Citovat
gronholmm Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 No řídící jednotka funguje za pomocí akcelerometru.... Vyhodnocuje to prudkou změnu rychlosti a směru.... Že by se to pokazilo při nárazu do popelnice? Si do ní narazil Eltone tak v sedmi pětkách za hodinu, ne? :D Gronholm: Ta 206 stála nebo jela? [upravil dne 21/10/13 18:31 od punkac] Stála ale byli v tom lidi a bylo to nastartovaný.. Tehdy se to řešilo jako pojistnej podvod Citovat
ChouLu Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Jeny: Ale 206 kupříkladu nemá žádná čídla.. jenom snímač přetížení přimo v jednotce pytlů... tedy když se bavíme o předních.. boční pytle mají čidlo v podběhách Citovat
rootsky Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Viděl jsem funglovku deltu, to nej nej JTD s pytli venku po utržení vany na prasečině po našich silničářích. Nedopadlo to ani moc dobře i když uplatňoval závadu na komunikaci, znalec to posoudil, správní neuznal a chlapík si to nechal raději vzít z havarijky (+zaplatil flastr) než by se roky soudil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.