Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když mají M+S, tak by mohly být uznatelné jako zimní. Už jsem viděl nějaké gumy (myslím, že číny), co měly M+S by to jasně letní vzorek :D

Nicméně s takovou gumou by mohla být jízda na sněhu dost o hubu, ač za to pokutu dostat nemůžeš ...

Odesláno

Tak už mám taky od víkendu přezuto a navíc bez práce, moja a bráchova si hrály na mechaniky:D

Pro rýpaly: ne, neupadlo mi zatím ani jedno kolo;)

Odesláno

Přezuto z donucení, udělal jsem si díru do letní pneu, když mi vjel blbec do křižovatky a ve snaze se mu vyhnout jsem trefil obrubník. Dá se z díra z boku opravit? je poměrně solidní, ale asi to vidím že koupím dvě nový letní :)

Guest servisman
Odesláno

Nechci se hádat, ale opravit se dá , záleží jak velká je ta díra. Chce to aby se na to podíval kdo to opravuje, dceři tak opravili pneu .

Odesláno

díra je velká skoba na dva prsty :) takový véčko, jako kdybych se snažil kus tý pneumatiky uříznout nožem. a hlavně bude i žvejklá jak sem na ní kousek popojel, abych nestál uprostřed křižovatky.

Asi koupím dvě nové a tu třetí co je v pořádku si nechám pro strýčka příhodu na zadní :) Ale do jara je daleko :)

[upravil dne 14/11/13 08:58 od Fruktis]

Odesláno

Jestli se máš rád, tak nový - prachy budou, my nebudem, tak nač to urychlovat ... :)

Z boku je to na <> ale smo, že se to opravit dá, ale je tam největší tlak a nemá cenu riskovat

Odesláno

Je fakt že už jsem jednou měnil na dálnici rozpáranou pneumatiku, sice na pravé straně, ale i tak to byl otřesný zážitek a spíš než na to jak jsem to opravoval jsem koukal zda se na mě něco nevalí a podruhé to zažít nechci :)

O prachy nejde, jen mě zajímalo jestli to jde :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jám mám svoji 406 asi už týden na zimních pneu a dneska jsme dávali na 106 nové zimní pneu Barum Polaris 3. Jinak 205 je také přezutá! Samořejmě, že Barum;). Ta byla první v garáži na zimních pneu:D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...