Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Benzina Brandýs nad Labem směr Kostelec 15,90,- (Kralupol)

Lukoil 0.km D8 16,70,- (Flaga)

noname čerpačka Neratovice-Byškovice 16,40,- (Flaga)

vim že jsou lpg mapy ale jsou s neaktualníma cenama

[upravil dne 15/10/13 11:35 od Pe.Tr]

Odesláno

Subjektivně mi přijde o něco trochu lepší LPG z Shellky. U Tomegas je to každopádně levnější a kvalita se mi zdála minule trochu horší, ale nyní asi 4. tankování naopak bez problému.

Odesláno

V Holubicích \"celoročně\" (léto) za 16,40 a teď to zvedli na 16,90 a bude hůůůř..... jinak když natankuju během 2 měsíců 200l dostanu kilčo z5. :) A v mém okolí mají jedny z nejlepších cen. Nevím proč, ale jih moravy je s cenama vždycky nejhorší... :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V Plzni střídám dvě čerpačky ( podle toho, jestli jedu na Prahu, nebo na Most ), na Rokycanské ul. 17,90 Kč, na Tank ONO na Košutce 16,50 Kč. Což je pořád míň, jak polovina ceny benzínu... :)

Odesláno

Včera jsem se bavil s čerpadlářem z Shellky a ten mi tvrdil, že takové ceny mají přes zimu kvůli Butanu. Na druhou stranu jsem si nevšiml, že by to tak bylo úplně pravidlem u jiných čerpaček. Aspoň o tom nevím:mad:

Odesláno

12.12. Ostrava 17,50 Lukoil (víkendové slevy - většinou 16,90).

Po upozornění od plynaře, že když to zaprasím nějakým hnusem s vodou, nebude mi celou soustavu čistit - jezdím skoro pořád Lukoil nebo Benzina ;). Filtr jsem ještě neměnil ani nekontroloval.

Odesláno

No s ohledem, že p. Tomeček vyhrává skoro v každé soutěži o nekvalitní benzín / LPG a naftu tak tam bych zrovna netankoval. Pokud se dobře pamatuju tak zrovna o jejich LPG běžel šot i ve zprávách :D

Odesláno

můj další poznatek:

na Harfě už dávno flagu nemají, sice tam je obrázek ale nedodává jim plyn asi dva roky. Po natankování asi 5 nádrží na harfe auto přestalo prakticky fungovat při víc jak 1/4 plynu, potom cukání a \"subaru zvuk\".... následovalo vyčištění všeho a vypuštění nádrže, prý to ani jako plny nesmrdělo:blicismajlik natočen plyn od flagy, kde mají i certifikát pro tento rok a auto jede opět super.....mám to nějak moc náchylný na kvalitu lpg :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...