Přejít na obsah

rysa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Vše od uživatele rysa

  1. rysa

    P 206 elektrika

    Tak další diagnostika chyby potvrdila. Ale našel jsem možná problém. Když provádím test akčních členů jako světla, blinkry, stěrače pomocí DIA vše funguje. Tedy od BSI k prvkům je to OK. Ale jakmile yto členy zkouším spouštět klasicky páčkami tak reagují jen problikávání dálkovýma a občas blinkry jinak vše je mrtvé. (páčky to nejsou zkoušel jsem už druhé). a jelikož kroužek imo jede taky po této sběrnici do BSI tak bych hledal problém v BSI. Setkal se s tím už někdo? Stejně tak nefunguje napájení ventilátoru klimatizace ( +12V růžový) nemá štávu z pojistkovky.
  2. rysa

    P 206 elektrika

    Můžu poprosit někoho kdo má přístup ke schématům, že by mně poslal komplet na 206 1.4 HDi 2003? VIN: VF32A8HXF43133898. Hodně by mně to pomohlo.
  3. rysa

    P 206 elektrika

    Delphi DS150E
  4. Zdravím, našel by se tu někdo, kdo by mně dokázal pomoct? Mám Peugeot 206 1.4 HDi a diagnostika mně píše tyto 4 chyby: -------------------------------------------------------------------------------- Nafta (8HX (VIN 6 - 8 = kód motoru) - EDC 16C3 - MT/AT) DTC (chybový kód) Popis P1613 - Konfigurace rídicí jednotky (ECU) P1612 - Systém imobilizéru; chybná funkce P0603 - Interní rídicí modul – chyba trvalé pameti (KAM) P1600 - Pocítac – kalibracní data vstrikovace- chybný -------------------------------------------------------------- Bohužel jednotka mně nedovolí ani vyzkoušet akční členy a když jsem u ní úmyslně vyvolal chybu typu odpojil jsem, kterékoliv čidlo (jednotka napsala chybu), čidlo jsem připojil zpět ale chyba smazat už nelze a stále tam zůstává. V měřených hodnotách, ale vše ukazuje správně. Dokáže někdo poradit zda mám hledat chybu ve svazcích nebo spíš ŘJ KO? Předem díky moc za každou radu.
  5. Jo jo to mám a co se tak dívám tak těch tam zítra bude většina
  6. Já vám to asi pokazím :-D mám sedana [upravil dne 19/2/14 22:56 od rysa]
  7. rysa

    zadní repro...zapojení

    Čau ohledně toho zapojení: přední výškače jsou zapojeny paralelně k předním reprákům co jsou ve dveřích tedy 2 kanály jsou furt volné pro zadní reproduktory. Zkus se pořádně podívat zda ty kabely tam nejsou natažené na ty zadní repráky ;-) . Jinak tady máš schéma zapojení ISO konektoru http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.audiocar.cz/images/ISOkonektor.jpg&imgrefurl=http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-autoradio-cd-mp3-autoradio-iso-konektor-auto-683.html?product%3Dothers&h=420&w=499&sz=40&tbnid=l5O3uKsEn4gVpM:&tbnh=90&tbnw=107&zoom=1&usg=__e7r5MsKyMbjQogQbO1nrTW6k0eg=&docid=-aeUzNQxbUrVEM&sa=X&ei=OganUqqmNdGw7Aak0YHIDg&ved=0CFEQ9QEwAg&dur=805 tedy stačí multimetrem zjistit kde jakej kabel končí a pak už to bude pohoda :-)
  8. Čau, znalej v tom moc nejsem, ale dělal jsem to samé zhruba před 3 měsícema pro reprák Magnat, tak ti sem hodím pár věcí jak jsem postupoval Jinak s tím návrhem na tu bednu: - musíš vycházet z parametrů repráku ty zadat do simulačního programu, který ti spočítá objem bedny velikost bassreflexu atd. Dokonce ti vyhodí i křivku, které frekvence to bude hrát. - Pokud se nepletu tak některé repráky můžou hrát v uzavřené i v bassreflexu je tam rozdíl i v objemu bedny. - u toho nátrubku je důležitá jeho velikost a délka takže i toto nesmíš podcenit jsou tam opravdu rozdíly. Jinak ten program najdeš na netu pokud budeš chtít tak ho zkusím pohledat v PC ;-) .
  9. rysa

    LPG ceny

    Rájec u Zábřeha 15:90,- po slevě 14:90 :-)
  10. Čau mám dveře a blinkr, ale bohužel to není v barvě co píšeš, tak kdybys nesehnal něco lepšího tak dej vědět ( dveře 300Kč a blinkr 100Kč )
  11. rysa

    406 3.0 v6 sedan

    Já mám taky V6 v sedanu, ale ve starým modelu a jsem za nu rád a přeju hodně štěstí ve hledání, půl roku zpátky se prodávala stříbrná tuším okolo 35t kč, ale od té doby jsem tu žádnou novou neviděl
  12. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    Tak LPG vyřešeno bohužel byla špatná ŘJ plynu. Za sebe můžu firmu profichip tuning rozhodně doporučit.
  13. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    Ne Na benzín šlape bez probléme jak za studena tak i za tepla, ale lpg zdechá za studena hlavně když padají otáčky z 2500 na 1000. Přikládám i fotku, ale fotil jsem to ted večer tedy kvalita nic moc [upravil dne 1/3/13 19:52 od rysa]
  14. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    No co jsem teď pročetl ten link co tu dával Vítek1 tak to zase takové problémy nemám. Jediné co mám, že to za studena zdechá na volnoběh, ale jakmile se to ohřeje tak bez problému a ztrátu na výkonu jsem rozhodně nepocítil. Tedy doufám že příští týden se to doladí studený režim a bude to OK. To co tam napsal na těch stránkách ono je to taky sporné jestli to auto mělo drobné problémy na benzín nemůže se divit ,že ty problémy jsou jednou tak velké na LPG. Jinak kdo to má schované pod krytem u 140kw verze at hodí foto abych se mohl podívat jak je to udělané. Hlavně to musí být u 406 sedana skrz malou mezeru mezi motorem a kapotou.
  15. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    Tak to u té mojí nehrozí pod kryt ani nad kryt leda udělat výřez do kapoty :-D a dát to nad kryt ale to určitě realizovat nebudu :-)
  16. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    Je tam Stag300 PLUS údajně je u něj dobrý poměr cena/kvalita
  17. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    OK ve čtvrtek ju sem přídám ale jelikož je to V6 a místa mezi kapotou a motorem je opravdu málo tak kryt musel jít dolů a usadit je co nejníž a navíc blízko sání, tedy krása motoru šla pryč :-( . Ale hlavně aby V6 šlapala ne vypadala ;-) [upravil dne 26/2/13 19:40 od rysa]
  18. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    Díky za rady, ale LPG od nich už mám v autě. Zatím v pohodě jedinej problém co byl tak to bylo se stavem cívky a kabelů tedy zapalovací soustava. Tu jsem o víkendu vyměnil a včera nechal znovu seřídit. Zatím si na ně nemůžu stěžovat ochota a přístup byl zatím dobrý. Jinak pokud si dobře pamatuju tak záruka 3 měsice byla na montáž a né na díly. Ale to bych už teď kecal. Navíc jsem je vybral kvůli tomu, že už ty silnější motory dělali a dokonce i tu v6 u peugeota. Tak doufám, že to bude i nadále dobré ;-)
  19. rysa

    Firmy na LPG v Brně

    No to byla první možnost ale jěště uvažuju o profi-chiptuning dělají i montáže LPG známej si tam nechal čipovat auto a maximální spokojenost nevíte někdo?
  20. Zdravím plánuju udělat LPG na moji 406 V6 a chtěl bych se zeptat zda si to někdo nechal dělat v Brně a kterou firmu by doporučil dle zkušeností. Předem dík za každou radu.
  21. rysa

    ukažte svoji 406

    Tak přídávám po delší době zase foto naších mazličků. Trošku se nám to rozrostlo. Červená 1,8 81kw červená 2.0 97kw modrá také a šedá V6 142kw. Šedá a první červená je moje, modrá je uživatele Fritscher a druhá červená je uživatele Papirek92 [upravil dne 1/2/13 23:21 od rysa] [upravil dne 1/2/13 23:23 od rysa]
  22. rysa

    Autočalounictví

    Čau teď jsem řešil to samé, jelikož jsem to měl odlepené a špinavé.Volba byla: (vyměnit, nechat přečalounit a nebo si to udělat sám), nakonec jsem si to udělal sám jelikož jsem volil materiál látku černý semiš tak s tím nebyl takový problém. [upravil dne 30/1/13 21:38 od rysa]
  23. Jestli chceš origo ovály co tam patří nebo byly tak mám jeden pár doma, jelikož jsem si tam dával silnější. Origo mají uchycení zespodu centrálním velkým plastovým kroužkem. Jinak jedinej problém s neorigo reprama jsem měl velkej magnet na repráku tedy jsem musel zvětšit ty otvory. A pokud si to dobře pamatuju tak to mám přišroubované do toho plata a bezproblému a dokonce mě na to s menšíma úpravama sedly ty vrchní krytky. Tedy není poznat, že jsou tam jiné repra. [upravil dne 22/1/13 00:51 od rysa]
×
×
  • Vytvořit...