Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mužů se zeptat proč si vyměnil novejsi 406 za trochu staršího Partaka ? Předpokládám že asu kvůli prostoru že ? Ale partak moc pěknej. :-)

Teda krom ty vody :-(

[upravil dne 5/6/14 16:33 od Print]

Odesláno

Přesně tak, 406 šla do věčných lovišť, tak jsem uvažoval co bude za dalšího piškota, a koupit třetí 406 sem si říkal že je nesmysl, tak jsem koupil Parťáka a bylo to. Jinak Parťák vs 406, 406 vypadala líp, i jízdní komfort byl o hodně lepší, ale co se týče variability tak vyhrává Parťák, je to prostě rodinná dodávka.

Odesláno

Dodnes na svou 406 vzpomínám se slzou v oku. Jo parťák je variabilnější, větší, praktičtější, ale je to jen dodávka . . . . Snad se z toho koupání auto vzpamatuje. Držím palce.

Odesláno

Já právě dodávky rád, docela časem uvažuju i o Expertovi, ten by mě už velikostí stačil.

Jinak dnes díky čakomovi jsem značky přišrouboval a mám klid, už bych o značky neměl nikdy přijít:D

A vypadá to teda hodně dobře, nechápu že sem měl značky pořád v rámečku:bojim

Odesláno
Dodnes na svou 406 vzpomínám se slzou v oku. Jo parťák je variabilnější, větší, praktičtější, ale je to jen dodávka . . . . Snad se z toho koupání auto vzpamatuje. Držím palce.

čím to jen je, že se na to auto vzpomíná s úsměvem? ;)

Odesláno

Šalda : to víš taky jsem si na to bez rámečku rychle zvykl u auta a vypadá to o 100% líp jak s těma zprominutím debílníma rámečkama co jen překáží a kazí vzhled.

• O 2 týdny později...
Odesláno

čím to jen je, že se na to auto vzpomíná s úsměvem? ;)

řekl bych, že hlavně po face se to auto smálo ne? ale taky je pravda, že jsem si 406 pořídil po feldě . . . .a to byl sakra rozdíl.

Odesláno

Šalda: Expert rozhodně není špatná volba, také o něm doma uvažujeme ( krátká verze, šoupačky pokud možno na obou stranách, motor 2.0 HDi, 150 koní ). Ale co mě dost udivuje je kvalita provedení interiéru. Letos jsem se mimo jiné svezl na Peugeot Emotion Day - Expert Tepee 2.0 HDi, a to auto po cca 15tis.km uvnitř vrzalo jak kráva. Když si představím, že bych bral ojetinu s cca 150tis.km, tak nevím nevím. Navíc jako nové je Expert Tepee docela drahý. Přijde mi, že od \"nových\" modelů ( Partner, Expert ) to docela flákaj. Ano je to jenom dodávka, ale to třeba Caddy taky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pár dní po nechtěné koupeli jsem si všiml že se mě netočí vrtule ( sahary), dnes jsme se na to s čakomem dívali a bohužel nepřišly na to čím to je, vrtule se točí po zapojení na přímo na baterku, ale jinak ne, teplota vystoupá až k cca 100 - 105 stupňů a nic. Pojistky, relé, všechno jsme prošly, čakom proměřoval i dráty co vedou od sahary dál do motoru, včšechny byli dobrý, teda až na jeden, ten jsme ani podle schéma nenašli kam vede.

Má někdo nápad čím to je?

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Před časem mě praskla tyčinka z kliky posuvných dveří, myslím že je to taky docela častá závada u těhle aut, tak jsem dnes konečně vyměnil prasklou za novou frézovanou od MartinaSK a klika opět chodí jak má, tak snad bude na pár let klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...