Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak at ti to poradne daji dohromady a nemelsi stim problemy,nejlepsi by bylo,kdyby sis tam u toho byl a videl co s tim delaji

odeslano z Lumie

Odesláno

Tak Krabica je zpátky doma, ložisko bylo zadřený, přítlačák už byl taky po smrti a spojkový lanko už bylo taky načlý, vše je nový, a teď řadí jedna báseň, úplně lehce, jen teda zabírá až nahoře, ale to mě myslím dělalo i předtím.

Tak snad už u tohoto auta nebudu muset spojku řešit :-D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak před asi 14 dny mě upadl kousek gumy z měrky oleje, když jsem kontroloval hladinu oleje, a měrka mě měrka potom zasunout až dolů, včera koupena nová měrka..a dneska asi po třetím šťouchnutí jsem měrku zase zasunul pěkně nadoraz, takže paráda, a ještě jsem dal nový oranžový žárovičky do bočních blinkrů, podle kamaráda z stk prý svítily málo oranžově, i když já sem si myslel že v pohodě, u předních i zadních jsem je měnil někdy v létě, tak mám teď B6 tak jak to má být, když za 2 týdny jedu na Stk :-D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem byl na stk, a úspěšně jsem prošel, až mě to docela překvapilo, i když jsem jel za kamarádem, ale tak jako vždy jsem chtěl všechno normálně prohlídnout, abych sám věděl stav auta, ale prostě všechno v pohodě, ono už i před 2 rokama to bylo všechno v pohodě, jen zadní brzdy brzdily o něco míň než měli, ale ty jsem dělal na podzim komplet nový, takže teď to brzdilo perfektně.

Takže za 2 roky zase znovu :-D

A všem se na stk líbili ty LED couvačky, říkali že to svítí moc dobře :-D

Odesláno

prostě všechno v pohodě, ono už i před 2 rokama to bylo všechno v pohodě

Neboj,ono se časem zase najde něco jinýho, co se naschvál po...re  :D

tak ať ti to vydrží aspon do další STK  :super

Odesláno

Tak jsem dneska vyměnil všechny 3 gumy co drží výfuk, na stk jsem si všiml že jedna už byla trochu naprasklá, tak jsem je preventivně vyměnil aby mě někde třeba za rok nespadl výfuk.

A při té příležitosti jsem rovnou i přezul na letní, ale všiml jsem si už před časem že mě sem tam něco vpředu klepne, jakoby čep nebo tak, a dneska při přezutí jsem zkoušel vůli a na pravým předním kole to při pohybu do boku mírně klepe, jakoby kov o kov, na stk mě zkoušel čepy a tyčky a prý jsou fajn, tak přemýšlím co by to mohlo být, možná ložisko? Ale za jízdy to nehučí. Ale má to kolo mírnou vůli při pohybu do boku.

A ještě budu muset zajet na geo podvozku, mám přední kola zvenku sjetý víc než zevnitř.

Odesláno (upraveno)

asi moc krouháš zatáčky,že ty v kufru vozíš pilu :D

odesláno z Lumie

to bych spíš viděl na sbíhavost

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Tak ta geo podvozku je jasná, jen mě není jasná ta vůle na tom pravým kole, během cca 20tkm jsem měnil všechny čepy, ramena a podobně, tak si právě myslím že to bude něco kolem toho ložiska, nebo náboj kola.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem byl vyzkoušet myčku laser wash, a musím říct že naprostá paráda. Auto umývám vždycky doma, ale vždycky po zimě to chce pořádně umýt od té soli a podobně, a na klasickou myčku jet nechcu, ty kartáče nemám rád, tak jsem zkusil tuhle bezdotykovou, ten nejlepší program 4 za 320,- a a fakt paráda.

post-8540-0-06797500-1458988525_thumb.jp

Upraveno uživatelem Šalda
Odesláno

No právě já se svým taky ne, naposledy snad s tou modrou (první 406) ale tohle mě právě nalákalo tím že to umyje jen proudem vody, jezdí tam kámoš pravidelně, tak jsem to zkusil a super.

Odesláno

Dneska jsem byl vyzkoušet myčku laser wash, a musím říct že naprostá paráda. Auto umývám vždycky doma, ale vždycky po zimě to chce pořádně umýt od té soli a podobně, a na klasickou myčku jet nechcu, ty kartáče nemám rád, tak jsem zkusil tuhle bezdotykovou, ten nejlepší program 4 za 320,- a a fakt paráda.

Vzhledem k tomu, že mi za 390,- Kč dělají vedle práce na autech kompletku (ručně kastle včetně interieru, oken, vyluxování, naleštění plastů a provonění interieru) mi laser za 320,- přijde i na Brno poněkud drahej.

Odesláno

Tak ta geo podvozku je jasná, jen mě není jasná ta vůle na tom pravým kole, během cca 20tkm jsem měnil všechny čepy, ramena a podobně, tak si právě myslím že to bude něco kolem toho ložiska, nebo náboj kola.

Chyteš kolo jako volant a kmitáš s ním směrem do auta? Pokud tam cítíš vůli, nebo i klepání, bude to čep řízení. Na TK na to nepřijdou, já tam byl s tolika auty, kde čepy trochu ťukaly a technik, že jsou OK. To už by musely být opravdu na kaši. 

Sám mám lehkou vůli na mých čepech řízení na 306, a to po 60 000 km. Po mých zkušenostech bych s tím na TK prošel v pohodě, ale já je stejně vyměním, ať mám klid na duši. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...