Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ináč, keby si hľadal, tak k VIF-u na fóre nájdeš kopec príspevkov. K téme: VIF používam vyše dvoch rokov, a veľmi sa mi osvedčil. Ono účinky VIF-u poznáš, keď ho používaš, a náhodou ho \"vysadíš\". Tohto roku keď som bol HR, tankoval som v noci, a nechcelo sa mi VIF \"dolovať\" na spodu kufra, tak som ho tam nedal. Tankoval som 47 litrov, fakticky plnú nádrž. Auto jednoducho, slabšie \"ťahalo\", viac \"vrčalo\" a aj spotreba išla málinko hore. Takže VIF môžem len doporučiť.

Zároveň sa idem spýtať, či niekto nemá skúsenosti, resp. znalosti, ako to je s používaním starého VIF-u. Konkrétne som dostal od známeho, ktorý likvidoval garáž 12 ročný VIF. Neviem sa rozhodnúť či ho použiť, alebo nie. Poslal som aj otázku distribútorovy, ale ten mi neodpovedal.

Odesláno

VIF určitě ano, již několikrát byl vyhodnocen motoristickými časopisy jako jeden z nejlepších. Jenom, když tankuji již aditivovanou naftu (OMW maxx Mottion), tak VIF již nepřidávám.

PACHO: u dvanáctiletého aditiva bych se bál, že došlo k takové degradaci, že buď nebude mít požadovaný účinek, anebo zanese palivový filtr.

Odesláno

Taky používám VIF, stejně jako asi 1000 ostatních členů zde na klubu. V testech vychází nejlíp, a pro klid duše to do auta dávám, ale tedy jen zimní, letní jak kdy.

Guest servisman
Odesláno

jaká spešl násoska vezmu stříkačku nasaji a stříknu do nádrže :P

Odesláno

Rukavice, VIF, odšoubovat, šup tam pár víček, zašroubovat, schovat a za půl minuty je hotovo. I když žádný efekt jsem nezaznamenal. Spíše mi připadá efektnější nafta bez bio.

Odesláno

jsem se ted dival na VIF v tom baleni 125ml (ze bych to nejak tam zkusil nacpat)a pisou, ze je to na 40-60l nafty

u 500ml baleni je pomer 1:1000

takze, kdyz to prevedu na 1l, tak mi vychazi, ze 8malych baleni je na 320-480l nafty,

kdezto 2 pullitrova baleni na 1000l nafty :myslim

myslite, ze to bude \"jinej\" VIF?

EDIT:to agrafik

mam zamek nadrze, takze to neni tak jednoduchy

[upravil dne 22/9/13 20:49 od Mysak_Bob]

Odesláno

Ale keď tú plechovku otvoríte,vnútri je mierka z druhej strany viečka.Kamoš má to adatívum,a videl som že ako to nalieva do nádrže!Je to dobre vymyslené!

Odesláno

Myšáku, nevím jak je to s tou pojistkou v hrdle nádrže u 308my, ale u 508my je také a zcela bez problému nalévám VIF pomocí odměrky z uzávěru plechovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...