Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní klouzání 2014 - Máme místo, termín, pomůže někdo s programem?

Recommended Posts

Odesláno

A co Liberec? Zdejší autokemp (chaty mají topení) má celoroční provoz a patří zdejšímu Autoklubu. Mám tam nějaké kontakty (něco pro ně občas dělám) takže by se dalo asi domluvit na nějaké rozumné ceně a službách.

http://www.autokempliberec.cz/

A sníh tu bývá celou zimu.

Odesláno

Já bych byla klidně zas pro Krkonošsko :) V Mladých Bukách se mi líbilo :cool:

Když to bude někde v okolí Trutnova nebo tak podobně můžu pomoct sem tam přes víkendy se zařizováním, okouknutím ploch, míst apod :)

Odesláno

MotoMoto: To nevypadá vůbec špatně. Do Liberce jsem jezdíval pravidelně :D

Pokud tam máš kontakty, bylo by to super. Vidím-li dobře, mají 50 lůžek s topením, což je dostačující.

Odesláno

Budu mluvit za mnoho členů: Opět sraz někde nahoře? Nevyhovovalo by to Nové město více i spodní části republiky? :myslim

Samozřejmě vím, že je to především o lidech kteří to přichystají, a na rovinu říkám, že to je pro mě termín, kdy nevím co bude a do ničeho se hrnout opravdu nechci.. nemám jistotu zda by to dopadlo dobře :roll

Odesláno

Já to chápu, jen říkám jak to vidí vicero členů... ;) Davídek, by měl asi někam odjet, ale nevím to 100%.. zkus se zeptat ;)

Odesláno

Představa o střídání lokalit po celé ČR je krásná, jenže, když na tyto srazy se nikdo nenahlásil: klouzání 2012, léto 2013, klouzání 2014, jaro 2014; pak se blbě vybírá.

S odjezdem Davídka to nějak nechápu ... :myslim

Odesláno

Když jsem měl alfu tak jsme alfasraz uskutečnili v zimě na pustevnách a čecháčci si ho moc chválili - bezva trip. Je to blízko i pro Slováky takže to určitě ocení.

Takže:

Kde : pustevny - ( https://www.google.cz/search?q=pustevny&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DsJeUr-jD8HStAbsyIDQBQ&ved=0CFoQsAQ&biw=1920&bih=965&dpr=1 ; https://maps.google.cz/maps?q=pustevny&ie=UTF-8&ei=DsJeUr-jD8HStAbsyIDQBQ&ved=0CAoQ_AUoAg )

Je tam velké parkoviště placené ( Po předchozích zkušenostech lze se domluvit na slevě pro ty co by dojeli v Peugeotech )

Je tam i restaurace velká , je možnost se podívat na sochu Radegasta a co je hlavní ,cesta bývá v zimě dosti zajímavá .

ubytování je horší jeikož je to historické a turistické město tak v Rožnov pod Radhoštěm vím o ubytování za příznivou cenu na Hotelu Bečva ( 500 jedno lůžko , 700 dvou lůžko ) ale tam by šla taky sjednat určitě lepší cena.

Odesláno
Já to chápu, jen říkám jak to vidí vicero členů... ;) Davídek, by měl asi někam odjet, ale nevím to 100%.. zkus se zeptat ;)

S mým odjezdem je to nyní pasé. Takže z tohohle pohledu ok.

No kdyby opravdu byl zájem udělat to tady, můžu být nápomocen na 100%. I volný čas obětuji, ale chtělo by to minimálně 1-2 členy co by se do toho pustili se mnou...

Odesláno

davidek: můžeš poptat nějaké ubytování? Pak mi to pošli do SZ či e-mailu, chci vědět celkovou kapacitu, cenu za lůžko na noc, cenu snídaně. Nějaké klady a zápory tvého ubytování a lokality. Termín je polovina února.

Jak bylo uvedeno v prvním příspěvku, organizaci zimního klouzání bude zastřešovat Schreek s MilanemF1, tudíž v tom nebudeš sám. Ale potřebujeme někoho, kdo to v lokalitě zná a může něco na místě zařídit, abychom tam nemuseli lítat my.

Odesláno

To je sice hezký, ale potřebujeme vědět, zda by měl polovinu února volnou. Chceme vědět celkovou kapacitu a kolik by majitel chtěl za noc, když bychom obsadili třeba 40 lůžek (předpoklad), nebo celé ubytovací zařízení.

Prostě udělej nezávaznou poptávku. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...