Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O satelitní přímače se už x let nezajímám a tchán si chce pořídit nový-Na starém mu nejede karta s kódováním Irdeto.

Na trhu jich je hafo jenže který vybrat?

Požadavky jsou cena do 3000,-Kč musí zvládat kódování Irdeto,umět nahrávat pořady přes USB na Flaschky nebo HDD,jednoduché ovládání,čeština samozřejmostí

Díky za rady

Odesláno

nejsem žádný odborník, ale asi před rokem jsem řešil to samé. Určitý přijímač si nedovolím doporučit, ale všeobecně, určitě v HD rozlišení, pokud skylink tak přijímač s certifikací na skylink, co se týče nahrávaní tak je výhoda přijímačů s OS linux, možnost současného nahrávání více programů současně, asi jsem moc neporadil ale nabídka sat. přijímačů je opravdu velká. Možná se poradit v zavedené prodejně.

Já jsem pořídil toto, TechniSat TechniStar S2.

[upravil dne 17/9/13 20:00 od Honza54]

Odesláno

To není pro mnně,navíc v nabídce tam stále je,pokud by jsi zaručil ,že karty Irdeto by tam fachčily tak bych ho vzaly,ale tahle je to hodně nejistota abych se snima pak dohadoval;)

Odesláno
To není pro mnně,navíc v nabídce tam stále je,pokud by jsi zaručil ,že karty Irdeto by tam fachčily tak bych ho vzaly,ale tahle je to hodně nejistota abych se snima pak dohadoval;)

Pokud jsi měl pochybnosti mohl jsi k tomu koupit modul CI s Irdeto a nemusel bys ani upgradovat FW. Běžná cena CI modulu je kolem 800,- takže bys byl pořád na půlce ;)

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

čau,

otec chce si koupit nový HD satelitní přijímač (starý klekl)

operátor Skylink,kódování pochopitelně Irdeto

jenom na běžné dívání

z těchto skylink ready jaký doporučujete,cena ca do 3000kč.

technik z Omka mi doporučil tento:

http://www.omko.cz/gosat-gs-7060-hdi/

nebo

http://www.omko.cz/technisat-technistar-s2-cerny-modul-technicrypt-irdeto-ci/  (není v kolonce skylink ready)

dík

Upraveno uživatelem Ivouš
Odesláno

Ten první (Hdi) máme asi dva roky, obraz super, na 4 k televizi, nastavení jednoduché, mám z něj napojené 3 televize a hrajou všechny najednou, bohužel je jen jeden výstup digitální, ale stačí to.

Odesláno

To jede všechno stejně, ty ku... chtěj, abys koupil na každou telku jinou kartu. Vzadu má Hdmi, scart a cinch výstupy, ale ze všech jde stejný signál.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...