Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

super chlapi jak vám to výjde komu dřív tak bych byl rád...

ještě jsem tam ani nevolal, dneska jsem přijel z Itálie tak jsem projel inzerce a narazil jsem na něj...

z fotek vidím akorát že zadní nárazník je podřený nic víc.. nevím jak je na tom interier a jestli to někde nehnije atd..

zatím díky

Odesláno

přijdou mi odřený disky a sjetý gumy, podřená sedačka řidiče, je vtipný, že kožený sedadlo nikdo nevyfotí s tím prodřením, i když všichni víme, že na 80% bude prodřeno

Odesláno

spíš nevím co je to za okno v kufru a ta elektronika.. na tu sedačku jsem zvědav právě z boku je bílá ale jak bude vypadat z druhé strany..sedák vypadá v pohodě i spolujezdec..... proto bych byl rád ať to někdo obhlídne a koukne na tyto detaily z brna ať nejedu 180km tam a zpět zbytečně..

Odesláno

tak zadní nárazník chce lak, vyměnit pravou zadní stahovačku (ale tu mám k tomu novou), vyměnit zadní okno už je zašlé, dodělat vzpěru na kapotu předchozí majitel to předělal na nový model, ale toto tam nedodělal, interier není dotrhaný vypadá hodně dobře na svůj věk.... střecha je tam nová.., jsou tam 16\" alu, přední kolo je poškrábané, jsou tam nové kotouče ložiska horní uložení, baterka a výfuk, zkusím dneska nafotit a dám sem lepší fotky... nějaké mouchy má ale na to mi dal slevu... :) má to mít 112t. ale věřit? nevěřit?.... motor nehulí chytl naprvní otočení..

akorát nevím proč tam nejsou v blatnících blinkry to musím zjistit kde se ztratily :D nejsou tam ani dírý..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...