stratocaster Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Zdravím.Moje 308 1.6 benzín 88kw mi připravila další překvapení v podobě hlášení \"Depollution system faulty\".Podle překladače by to mělo znamenat něco o odstraňováním znečištění.Akorát,že nevím čeho.Kromě toho nezhasne na palubní desce symbol motoru.Připadá mi,že auto výkon nestratilo.Akorát po nastartování jelo přískokem,ale na to jsem si už zvykl (skákání jsem už kdysi popisoval).Nemáte někdo podobnou zkušenost? Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Jak tady mnohokrát najdeš tak hláška je důsledek chyby a ne její příčina. Příčinu bez diag nezjistíš. Citovat
Brlja Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Zdarec,řešíl jsem podobný problém,rosvícená kontrolka motoru a chybové hlášéní.po výměně snímače promněného časování ventilů je škubání pryč.rozjezd plynulý a auto jede dobře.Teda zatím. Citovat
matii Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Už se to tu řešilo mnohokrát ... v mnoha případech (ne ve všech) to bylo vadné čidlo teploty, nebo snímač časování. [upravil dne 17/9/13 15:50 od matii] Citovat
matii Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Tak se hlásím do klubu. Auto vyhodilo \"Antipollution system faulty\", diagnostika svítí celou dobu jízdy a nad 2500 otáček přichází \"cukatismus\". Po dnešní diagnostice zjištěna závada: \"fázového posunu vačkového hřídele sacích ventilů\". Provedeno vyčištění elektromagnetického ventilu a nahrání nového softwaru. Zatím vše šlape jak má. Zase jednou musím dát servisu Peugeot palec hore, těch 1600 Kč není tak moc. P.S. nemá fázový posun něco společného se Star Trekem? Teda, pokud se dá 1.6 VTi cestovat meziplanetárně, tak plís napište kterým tlačítkem se spouští nadsvětelná rychlost. [upravil dne 18/3/14 14:38 od matii] Citovat
Mojo2 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 nevím jestli tě potěším, ale toto jsem měl taky a dopadlo to výměnou rozvodů Citovat
Butrus Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Fázový posun je běžně používaný termín v elektrotechnice (posun dvou harmonických dějů). Takže s tou Star hovadinou to nemá nic společného. Citovat
matii Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Fázový posun je běžně používaný termín v elektrotechnice (posun dvou harmonických dějů). Takže s tou Star hovadinou to nemá nic společného. A jó, už vím kde to bylo! V seriálu Arabella dělal Petr Majer z toho zkoušky. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.