Přejít na obsah

stratocaster

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Úvalno
  • Stát
    Česká republika

stratocaster's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím Potřeboval bych radu.Začala se mi ztrácet voda z expanzní nádobky v mé 308 (1.6, 16v ,r.v.2008 -100tis.km).Voda v oleji není ani olej ve vodě.Topení netopí. Dnes jsem sundal středový tunel a zjistil,že přes gumový odtok,kterým odkapává kondenz z klimatizace pod auto,(v mém případě digitální),začne při zapnutí topení odkapávat voda a to tím víc,čím víc stupňů nastavím na jednotce klimatizace.Na straně spolujezdce je mokro.Nevím,jestli to spolu souvisí nebo je tam mokro proto,že do auta někudy zatéká.Máte někdo s tímto problémem zkušenost nebo radu na co se zaměřit?
  2. Zdravím.Moje 308 1.6 benzín 88kw mi připravila další překvapení v podobě hlášení \"Depollution system faulty\".Podle překladače by to mělo znamenat něco o odstraňováním znečištění.Akorát,že nevím čeho.Kromě toho nezhasne na palubní desce symbol motoru.Připadá mi,že auto výkon nestratilo.Akorát po nastartování jelo přískokem,ale na to jsem si už zvykl (skákání jsem už kdysi popisoval).Nemáte někdo podobnou zkušenost?
  3. VF34C5FWC55007888
  4. Do nejbližšího servisu (shodou okolností Peugeot)mám asi 25 km.Mám risknout cestu po vl.ose,když to píše a signalizuje předtím popsané hlášení?
  5. Hned po nastartování (10 s.)zazní varovný signál,ručička teploměru jde na max.,objeví se nápis\"STOP\",počítač píše\"Engine temperature too high\",přitom motor zahřátý být nemůže.Oleje a chlad.kapaliny je dost.
  6. Mám 308 1.6,88kw,2008,koupenou v roce 2010.Je dovezená z Rakouska.Od té doby se při rozjezdu stává,že auto stratí výkon,přestane jet.Můžu mít plyn až na podlaze, ale jízda vypadá jako že se rozjíždím poprvé v životě,tzn.přískoky.Po krátké době se auto normálně rozjede a nemá problém.Až zase stojí třeba přes noc,tak druhý den ve skákání chvíli pokračuje.Není to pravidelné,nezáleží na tom,jestli je zima nebo léto.Někdy to neudělá třeba celý týden.Palivový filtr toto auto nemá.Byl jsem v servise Peugeot a diagnostika nevykázala žádnou poruchu. Zkoušel jsem tankovat na různých benzínkách,ale nepomohlo nic.
×
×
  • Vytvořit...