bladerunner Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 tak ako je to s novou 307? má vzadu diódové /LED/ svetlá aj hatchback a break, alebo len CC ako doteraz? v nejakom časopise som čítal, že vraj aj hatchback a break, dnes v servisesom videl nový break aj SW a predajca vravel, že je to len taký "diodový look" a pod krytom sú obyčajné žiarovky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 No, jen a? si tam tu novinku ještě nechají!!! V listopadu prodávám auto, tak by to možná mělo už vliv na cenu, když by byl venku nový model! Mimochodem, opakovaně se ptám, jestli nemá někdo z členů ve ssvém okolí osobu, která je nadšená z 307 a chtěla by tu mou. Je mi líto to dávat někam do bazaru, kde to auto neohodnotí jako celek, jen kouknou do nějakých stupidních tabulek a vyplivnou cenu. Nechal bych jí za 285.000,- takhle jak je. Kompletní popis výbavy a doplňků mám zde: http://www.destiny.cz/307music/ Cena je včetně muziky, kol, xenonů + plechová kola se zimním obutím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bladerunner Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 to destiny: no, možno keď ju /novú 307/ niektorí uvidia, radšej zoberú tvoju \"starú\" nie každému sa páči nový design Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipko Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 o destiny to je skoda 2otazky ake si tam dal radio ked ti alpine ukradli ake auto budes kupovat nepredal by si muziku viem si ju krasne predstavit v mojej 307 mimochodom aj xenony aj kola no co este mas:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Muziku nevím, jestli by se mi chtělo z toho vyndavat. Asi se to lépe prodá s ní. Ale nevím. Představa je kolem 285.000,- ale třeba se někdo najde, kdo dá radši 240.000,- jen za auto bez doplňků. V tom případě bych to odstrojil a vyndal bych to ven a pak se můžeme domluvit. Místo Alpine co mi ukradli tam mám zase Alpine a dokonce i stejný model Prostě se mi to líbí zvukově i vzhledově. To rádio tam prostě sedí jako prdel na hrnci No a jaké auto budu kupovat? Jsem jednoznačně rozhodnutý pro Audi AllRoad, jen ještě špekuluji nad motorizací. Jestli 4.2 Quattro nebo 2.7T Quattro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Koukal jsem do novinek i na peugeot.com, docela dobrý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Destiny: Jak jsi donutil své auto blikat? Je to PhotoShop (jak bych u Tebe předpokládal) a nebo jsi udělal dvě fotky - svítící a nesvítící (o tom uvažuji, ale nevím jestli by to dopadlo)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Jp jp, je to FotoKrám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatasoLukaso Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 nová 307 hrůza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ja naopak. na fotkach nic moc, ale zajimave, v realu takove, ze bych to klidne mohl.... cerne sw s 1,6 hdi by bylo zajimave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipko Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 tak dneska som ju videl v peugeote live zadne svetla moc dobre aj predne pekne spravene ale co robia tie plastove narazniky v otvore pre privod vzduchu to fakt neviem aj tu velku papulu vpredu s tymi okuliarmi dole by som prezil ale preco pretiahli tie narazniky az do tej papule tak to vazne nechapem fuj + interier pocul som ze mali byt dake zemy v interieri hlavne som hladal dvojzonovu klimu a ako som hladal tak som hladal vzadu ziadne fukace neboli tak neviem od akej vybavy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 dvouzonova je prava/leva, ne predni/zadni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 2 michal 206 : Nejen Destiny nás tu tahá, ty už taky.:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Ty protazene narazniky jsou fakt hruza, jinak ten cumak se mi libi s tema listama vic nez bez list. Ta dvouzonovka by se hodila, ja radsi teplicko a zenuse chladnejc, jiak 2Bohumil :netaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 No dobrá, copak se tu dá věřit úplně všechno?:o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigicek Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Nejlepší na nové 307 je ten šestikvalt u HDi, to mi moc chybí, hlavně na dálnici. Myslíte že bude i ta nová rachotit, hvízdat setrvák a vibrovat volant??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 nejen nova ma sestivkalt. mam starou (04) a mam taky sestikvalt. a setrvak a kola atp. ne, je tam jina spojka (vetsi kroutak) a ta se uz nesere, je to vlastne 407 v mensim baleni ohledne sestky... zas takova vyhoda to neni. ostatni kvalty jsou posazene niz a motor se porad toci vic nez u petikvaltu a tak to i vic zere... na dalnici supr do mesta nesmysl chce to 1,6 hdi s petivkaltem, to je asi to nejlepsi do noveho auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hnidopich Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Nevim, jak vam, ale me se libi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Původně zaslal: destiny No a jaké auto budu kupovat? Jsem jednoznačně rozhodnutý pro Audi AllRoad, jen ještě špekuluji nad motorizací. Jestli 4.2 Quattro nebo 2.7T Quattro. Rozhodně bych volil 2.7T má nádhernej zátah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts