Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám prosbu nemá někdo v Brně nebo okolí diagnostiku umřelo mě auto.

Normálně jsem jezdil celej den bez problemů asi 120 Km večer jsem přijel domů vypnul auto a hotovo ráno jsem přišel k autu a auto točí jak o život ale nejde nastartovat nádrž je půlka vše svítí žádná hláška.

Jediný co mě poradil Peugeot servis je že mám odpojit baterku na den a pak znovu zapojit a zkusit.

Peugeot 407 SW 2.00 HDI 100KW motor RHR

Odesláno

Já tam budu až za 14 dní...

Vyzkoušej napumpovat balónkem naftu. Pokud nepomůže napadají mě 2 věci - zůstal viset EGR ventil (najdeš tu návod jak ho vyčistit) a nebo je vadný snímač otáček.... ale může toho být mnohem víc.

Odesláno

toči a škyta

toči lehce -zvuk jako když stahujes okynko

točí bez škytani

chvilku zkus točit a pak běž osahat balonek jestli je plnej nafty nebo ne , taky mrkni jestli není nafta okolo vstřiků

Návštěvník
Odesláno

Má to tendenci chytnout?

Onehdá jeden s 807 točil, chtělo to chytit, nechytlo a byly to rozvody. večer zhasnul motor, ráno přišel zatočil hrklo v tom a bylo.

Je to strašení, ale nebyl bys první, ani poslední.

Odesláno

pravě že to točí uplně norálně be škytání nebo čeho koliv jineho.

Stalo se me to uz jednou asi pred pul rokem ze sem nemohl nastartovat tak sem odpojil baterku na hodinku a pak sem nastartoval normalne byl jsem v sevise a prej je vsecho ok.

Balonek se me zda ok ze tam nafta jde ted si uvedomuju ze nez sem dojel blikla me na krizovatce kotrola nádrže ale v narzi je vic jak pulka nafty.

Odesláno

nafta dolita ,balonek namackanej a furt nic stale to toci jak o zivot a nic.

Ale jeden posun pri startovani druhym klickem se me ukazalo na displei mezi budikama symbol vypada ta to jak nejakej kyblicek s hladinkou ukazalo se to jen jednou a vic ne vzhledem k tomu ze baterka je uz ko po tom toceni dokola musim ji dat nabit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...