Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha, takže je tam parabola a ta \"clona\" nalevo je směrovka? :myslim

Ne, tak potkávačka je pod tou clonou, nebo čočkou a to zatím je parkovačka, je to tak?

[upravil dne 5.11.13 13:51 od MJSytic]

Odesláno

Díky. Už je mi to jasný ;) Jinak P13W denní to je opravdu levná záležitost. Snad vydží alespoň 5 let za ty peníze :aut

Odesláno
Jediný problém by mohl vzniknout na STK - žárovka není schválena pro provoz na pozemních komunikacích;)

To je pravda , ale pochybuji že by se někdo nad tím pozastavil když dnes je spousty nových vozů vybaveno origo led denním svícením.

jinak ještě jeden odkaz made in china

http://www.ebay.com/itm/LED-daytime-running-light-DRL-for-2010-2012-Peugeot-508-with-turn-signals-1-1-/151025054647?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2329cb73b7&vxp=mtr

Odesláno

takhle pokud máš barvu bílou a né modrou nebo červenou :D tak by to zas takový problém neměl být... ale na STK bych doporučil zaměnit za klasickou ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte, ako som kedysi davno slubil, posielam infosku o vydrzi ziaroviek osram nightbreaker plus. Vcera mi odisli, cize po roku a troch mesiacoch. V kazdom pripade som s nimi bol velmi spokojny tak som nevahal a rovno nainstaloval ich vynovenu verziu aktualne nightbreaker unlimited. Svietia o malinko belsie, vykonovo sa mi zdaju rovnake. Pozdravujem

Odesláno (upraveno)

Zdravicko Stefano, jazdim prevazne cez den, pricom z prace chodim vecer, ale hlavne v lete stiham este bez zapnutych svetiel. Vyslovene dlhsiu nocnu jazdu mam tak max 2-3x do masiaca, ako kedy. Casto sa mi vsak zapinaju a vypinaju, garaz doma, garaz v praci plus tunel. Ich zivotnost je naozaj obmedzena, ale mne za to svetlo co davaju stoja. Co sa tyka svietenia cez den pouzivam automatiku, cize svetla sa zapinaju iba ked je tma, inak mi svieti denne svietenie.

Upraveno uživatelem peterslang
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Dnes som menil ziarovku H7 v lavom problematickom reflektore a musim sa pochvalit, zvladom som to bez akejkolvek demontaze baterie a kablov. Bola to sice fuska a 1 hodina prace, ale pri troche sikovnosti a trpezlivosti sa to da zvladnut. Potreboval som k tomu len magneticky teleskop na vytiahnutie starej ziarovky a sikovne ruky. Ale ked je pre niekoho jednoduchsie demontovat akumulator, tak prosim. Priznam sa ja som stratil chut, ked po odbrati ochranneho krytu som zbadal tu gundzu kablov.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Nazdar chlapi pred tyzdnom som sa stal majitelom 508 sw allure automat. S autom max spokojnojst az do chvile pokial som nezaregistroval ze sa mi zacali nadmerne zarosovat predne svetlomety. po chvilke skumania som zistil ze predchadzajuci majitel tam navrtal nezmyselne diery na nepochopim naco. skusal som to reklamomat predajcovi predajni suzuki a ty ma vysmiali ze ja som si auto prezrel vozil sa na nom a so vsetkym som suhlasil a podpisal vsetky papiere. Auto ma platnu stk a podla ich technika je to uplne v poriadku a ze oni nic nehodlaju urobit. Tak som sa vybral do Peugeotu poprosil som ich nech sa na tie svetla pozru. Vsetci sa zhodli ze je to v neporiadku tak som chcel aby mi dali nejaky doklad o tom ze tie svetla nie su original alebo ze niesu v poriadku. Povedali mi ze sa to neda lebo oni maju nariadenie z hora sa do takych veci nemiesat aby nemali oni nejake problemy a ak by doslo k sudu alebo podobnym veciam tak by mali dalsie vydavky. tak som kupil zatial jedno svetlo na ebay za 50 a druhe stale zhanam otazkou je aky je postup pri ich vymene a ci sa do da v domacich podnienkach za kazdu radu dakujem

Odesláno

to Pitoci: to v akom bazare si kupoval auto? Pretoze taky pristup nie je v poriadku...

Ako ty mozes pri prehliadke ci skusobnej jazde zistit taku zavadu, ze niekto navrta 1-2mm vrtakom zospodu svetla? (oprava: priesvitny silikon, ale preco by si to robil, ked ta oklamali?)

Je to dovod na reklamaciu - skryta zavada, ktoru ti vedome ci nevedome zatajil predajca a to je dovodom na odstupenie od zmluvy, resp. pozadujes napravu skody - v tvojom pripade nove svetla. Oni ked prebrali auto od povodneho majitela, tak si ho urcite vozidlo dobre prehliadli a ak si to ani oni nevsimli ( o com pochybujem) tak nech si oni nahanaju povodneho majitela. Preco by si mal ty ako kupujuci za vsetko platit?

A ako pise veldik: presne ten clanok som cital aj ja...takze dole tapacir a pozri sa ci nebolo zaplavene...

Odesláno

Taky jsem si koupil H7 nightbreaker unlimited přímo v podnikové prodejně v OSRAM Bruntál.Moc velkou změnu jsem nepoznal a taky dlouho nevydržely.Po třech měsících odešla první a další měsíc druhá :grr

Dle mě vyhozené peníze :myslim:papa

• O 1 rok později...
Odesláno

H7 som aj ja vymenil bez potreby vyberania batérie, nejde to až tak ťažko, ale parkovacky w5w sú bez šance, dokonca ani v pravom svetle ju neviem vytiahnuť...ma s tým niekto skúsenosti? 

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...