Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja si myslím, že to radar neni. V predu to nemá žiadny otvor na nič. Je ho jednoducho skrinka na niečo :P žiadna búdka.

[upravil dne 29/8/13 07:48 od marko306]

Odesláno
Ono to může měřit klidně zezadu. Ale právě jsem to ověřoval, radar to není ;)

PS: Prý tot tam je už cca 4 roky :D

[upravil dne 29.8.2013 10:05 od Peta]

No chvili to tam bude, už jen pro to že ta fotka z google co jsem daval bude postaršího data
Odesláno
počíta to prujezd aut
Měří to hustotu provozu na trase Hradec Králové - Jaroměř - Náchod, z důvodů plánované výstavby dálnice k polským hranicím. ;)
Odesláno

dyt povidam , jen sem nevedel důvod , jinak v praze jsou na to solo kamery. ale v nekterych castech města vas to aspoň upozorni na kolonu před vámi resp cas v minutach na dojezd do nejakeho hl bodu

[upravil dne 29/8/13 10:54 od Pe.Tr]

post-9613-14109632978271_thumb.jpg

Odesláno
Koblih, sice jezdím jak jezdím, ale v obci mi ty orientační měřidla ukazují většinou 48 km/h... ;) občas mě nějaký škodovák vyprovokuje, především, když chce předjíždět ještě před koncem obce ... já přidám při míjení cedule a on musí se řadit za mě, nestíhá :D
Miláno Šneku (jinak pěknej avatar :D:D:D ), to se ale nedělá. Tokovýhle mám pak chuť též počastovat něčím pěkným, ať jedou v čemkoliv ;)

taky si rikam, ze pridavat, kdyz jsi zacal byt predjizden neni povoleno, dokonce je to vysoce nebezpecne i se silnejsim autem. Me to obcas udela oktavka, a pak se dejou veci. Ale radsi budu mlcet...

jinak k veci, je dobre ze to neni radar... i kdyz dneska z boleslavi na prahu na dalnicic stali s laserem, a asi me zmerili.... mel jsem tam neco kolem 200-220 km/h a bylo docela volno. Mam se toho laseru na trojnozce bat, kdyz jsem frcel na motorce???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...