Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi

Zajímalo by mě jestli mi takovou to kombinaci v servisu normální nazují, nebo jestli budou mít nějaké výhrady, popřípadě to uplně odmítnou udělat? máte s tím někdo zkušenosti??

Odesláno

Dalo by se to snad zvládnout dělem, a úpokud ne jednim tak dvouma naproti sobě, dvouma kamoš nafukoval gumu 205/50 na 10jx16 ;) pokud by to ale nešlo tak pak jedině duší to nafouknout .. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ak ja treba mel na 9palcich gumu 205/40 a nerell bych ze to bylo nejak nebezpecny.....kdyz z ackama jezdej i formule

Odesláno

Ja nekde fotku mel.. stejne jako drift karu..nekterr ty acka maji....jezdil jsem na tom ja a jezdi na tom dost lidi a pokud se dodrzuje to co ma tak je to v pohode

Odesláno

Pokud se dodržuje co má? Nějak asi nerozumím. Pokud se dodržuje co má tak se tahle šířka pneu nesmí obou na tuhle šířku disku. Takže moc nechápu o čem je tady řeč... v solidním pneuservisu to obout odmítnou.

Odesláno

Takže děkuji všem za příspěvky, a hlavně .mycTD kterej mi jako jedinej odpověděl na to co jsem chtěl :)

Jinak jen pro klid ostatních můžu říct že na téhle kombinaci gumy a disku jezdit nebudu, nakonec jsem pořídil 7x17 a gumu 205/40 takže můžete klidněji spát ;) a už to nemusíte řešit. díky čau :)

Odesláno
A jeeee:-) ja to balim to cenu nema...ja sem na tom jezdil a jiny nebo nebezpecny mi tk.fakt neprislo

Budu to dva roky co do mna vletel s alkoholom v krvi.Takze som ani nebol vinnik.No pri obhliadke kontroloval ci som mal zimne pneu,hoci nebol sneh a dokonca aj rozmer pneu.To nie je len tak cokolvek si obut na akekolvek disky.

Odesláno

no a hlavně na 9jx16 disku mít 205/45 je vcelku o hubu stačí menší podhuštění pneu a guma se \"svleče\" v zatáčce... už jsem pár gum takovým kaskaderům nazul a nastřelil a také jsem viděl jak dopadl disk poté co se pneumatika sezula v zatáčce..

Odesláno

To je to pravidlo...kontrolovat tlak v pneu

Nesmi podhusteno a a pneusrrcisaci mivaji delo. Hlavne asi ti kteri delaji i kamiony

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...