Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, do sekce naše káry jsem přidal svou novou 308 SW 1.6 eHDI STT.

Zatím jsem velice spokojen /3100 km/ jen jsem se chtěl zeptat TA zprávy

fungují OK jen nevím jestli se taky ukládají do paměti s které

by je šlo dodatečně vyvolat-u mého starého autorádia to šlo.

[upravil dne 22/8/13 10:45 od Paulz]

Odesláno

Traffic annoucement - oznámenia o stave premávky, obchádzky, havárie... Bežne to dávajú ako súčasť správ v rádiu. tento úsek správ je označený pomocou systému RDS, podľa toho rádio vie, že má napr. zosilniť zvuk. O ukladaní do pamäte ale neviem.

Odesláno

U nás to dokonce celkem funguje a v Německu taky.

Pokud je nastavená nějaká stanice co to má, tak v případě vysílání této zprávy se přeruší třeba poslouchání MP3 a zapnou se tyto zprávy.

U starého autorádia na mém minulém autě to navíc myslím posledních šest zpráv uložilo do paměti a člověk si to mohl znovu pustit.

[upravil dne 22/8/13 20:13 od Paulz]

Odesláno

Nemyslim,ze by to nahravalo a dalo sa neskor vypocut,nikde som nic nenasiel o internej pamati,alebo sdkarte.

Ajap,ajap...:roll: :D Aj stare radia maju funkciu TA,co mam na kazety.

Ja som mal oravu radio,so vsetkymi vstupmi co existuju a malo aj sd kartu na ktoru sa to dalo nahrat manualne. Tak isto ako hocico z radia,cd,usb,alebo tel.hovor. Zial do 308 nepasovalo tak som ho s tazkym srdcom predal.

[upravil dne 22/8/13 20:23 od donrom]

Odesláno

mně TA sice na displayi svítí,ale nefunguje-mám si uložit do paměti rádia třeba ČRo? na předchozím rádiu Sony to fungovalo automaticky,ikdyž jsem poslouchal MP3,tak to přepnulo samo na dopravní info

Odesláno

Ulož si třeba na 1 předvolbu ČRo označ tlačítkem TA aby to tam svítilo a funguje to OK. Akorát jelikož poslouchám občas pouze ČRo a hlavně MP3 nevím určitě jestli ČRo musíš mít jako poslední rozhlasovou stanici co jsi poslouchal. To chce vyzkoušet.

Odesláno

Špatně jsem se vyjádřil, co je to Traffic announcement samozřejmě vím, jen jsem neslyšel o tom, že by se to v rádiu v 308 ukládalo:papa

Jinak to přepínání mně funguje a občas mě to docela štve:D

Odesláno

Je asi jedno jako kolikatou máš stanici s TA uloženou, vždycky se to spustí samo at poslouchaš cd nebo mp3. Já to mám radši vypnutý,vždycky v pulce písničky mi do toho začli mlít o uzavírkách na druhym konci republiky...

Odesláno

ČRo je asi na TA nejlepší. Párkrát mě to pomohlo, ale já jezdím přes celou republiku skoro od Slovenska až po Plzeň a samozřejmě po dálnici.

[upravil dne 23/8/13 16:45 od Paulz]

Odesláno

Ked stlacis na radiu list refres,tak ti ukaze,ktore stanice vysielaju TA.

Ja to tiez pouzivam,len na dlhsie trate,lebo ma vie riadne nasrat,ked zrazu vypne cd a spusti sa zvyseny hlas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...